accountgegevens bekijken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 15:16:16
Quote Anchor link
hallo,

ik ben bezig met een site waarop er wordt gewerkt (voor ledenadministratie) met mysql.
Administratoren kunnen alle ledengegevens inzien via een bepaalde pagina met het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$host
= "de host"; // De host
$user = "naam"; // De MySQL gebruikersnaam
$pass = "wachtwoord"; // Het MySQL wachtwoord
$datb = "de database"; // De database
mysql_connect($host, $user, $pass) or die ("Er kan geen verbinding worden gemaakt");
mysql_select_db($datb) or die ("Er kan geen verbinding worden gemaakt met de database");

$query = mysql_query("SELECT id,username,email,level from leden");
$leerling = mysql_fetch_row($query);
echo "<BR><BR><B>Geregistreerde leden:</B><BR><BR>";

$query = mysql_query("SELECT id,username,email,level from leden");
ECHO "<TABLE border=\"1\"><TR><TD><B>ID&nbsp;&nbsp;&nbsp;</b></TD><TD><B>Username</b></TD><TD><B>Email</b></TD><TD><B>Level</b></TD></TR>";
for($teller=0;$teller<mysql_num_rows($query);$teller++) {
$leerling = mysql_fetch_row($query);

echo "<TR><TD>$leerling[0]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[1]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[2]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[3]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD></TR>";
}

ECHO "</TABLE>";
?>


nu wil ik het zo instellen, dat wanneer een lid is ingelogd (en de sessie dus actief is), het lid alleen zijn/haar gegevens kan bekijken. (de zelfde als hier boven, alleen zonder e-mail (dus id, username en level) uit de tabel leden).

Kan iemand mij helpen?

Alvast bedankt.

Tim

p.s, het script komt van zijn site voor een school
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 01:48:32
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 15:21:02
Quote Anchor link
Hallo Tim,

Op dit moment haal je gegevens op met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $query = mysql_query("SELECT id,username,email,level from leden"); ?>

Of sterker nog; je doet dat 2x, waarom eigenlijk?

Door in je query gebruik te maken van een WHERE kun je voorwaarden stellen welke records opgehaald mogen/moeten worden.

Je moet je code dus uitbreiden dat er ingelogd kan worden, er volgens een lid id in een sessie gezet wordt en dmv WHERE dus alleen gegevens van dat lid opgehaald worden.
 
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 15:33:19
Quote Anchor link
dit is mijn aller eerste php site, en ik snap er niet heel erg veel van. Dit script heb ik van een vriend gekregen die nu een mand op vakantie is. Is er niet toevallig een regeltje wat ik toe kan voegen?

Tim
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 15:36:14
Quote Anchor link
Quote:
dit is mijn aller eerste php site

Een mooi moment om het gelijk goed te leren!

Quote:
Is er niet toevallig een regeltje wat ik toe kan voegen?

Dat zou erg makkelijker zijn ja...
Maar ik help graag, alleen niet door de oplossing gelijk te geven.

Een paar vragen zodat ik je beter kan helpen:
- Moeten gebruikers nu al inloggen of is er dit helemaal nog niet?
- Heb je al in de handleiding van MySQL gekeken bij 'WHERE'?
 
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 15:50:46
Quote Anchor link
om de accountgegevens kunnen te bekijken is er voor al een sessie geopend (waarmee je bijvoorbeeld ook kan zien in welk level je zit (*logt in*->Welcome, your cuurrent level is [level] )). alleen administratoren kunnen via een bepaalde link naar "hun" pagina , ook als er geen sessie actief is. ik heb ook al in een maar mysql handleidingen gekeken, maar kon daar geen where vinden.

Tim
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 15:55:57
Quote Anchor link
Ok, begrijp je verhaal niet helemaal maar maak eruit op dat er dus al ingelogd wordt of whatever, maar in elk geval dat het lid id in een $_SESSION staat. Mooi!

Heel grofweg is het dan eigenlijk alleen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$query
= mysql_query("
                   SELECT
                    id
                   ,username
                 ,email
                ,level
            FROM
                leden
            WHERE
                id = '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['lid_ID'])."'
             "
);
?>


Uiteraard moet je zeker weten dat $_SESSION['lid_ID'] bestaat (isset) en gevuld is.
 
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 16:19:14
Quote Anchor link
ok. waar moet ik dit bij de code plakken?

of moet ik alleen deze code gebruiken?
ik neem aan dat hij ook nog moet connecten met de database
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 16:31:58
Quote Anchor link
Deze $query moet je op de plaats zetten van de $query die je had. De rest zoals de connectie mt db wijzigt inderdaad niet.
 

23/08/2013 16:00:06
Quote Anchor link
Tim,

Voordat je rakelings code's gaat posten, kan je ook gewoon even vragen aan mij of ik dat script heb liggen. Ik zal m voor je online zetten op je site. Voortaan toch even de rechten van mijzelf erbij zetten...

Groet,
Frank
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.