array multisort

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/02/2008 09:27:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer dmv een while-lus waarden uit mijn database in een array te stoppen, zodat ik ze later kan sorteren op meerdere waarden.

Dit doe ik op deze manier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
    $sql
= "
    SELECT DISTINCT
        Week,
        Werkbonnummer,
        Debiteurennummer,
        Datum,
        MONTH(Datum) AS Datum_maand,
        DAY(Datum) AS Datum_dag,
        Werknemer,
        [Ma-Vrij] AS ma_vrij,
        Za,
        Zo,
        Productgroep,
        Periode,
        [ICG TS] AS icg_ts,
        Land,
        SUM(Materiaalkosten) AS materiaalkosten,
        SUM(Arbeidskosten) AS arbeidskosten,
        SUM(Autokosten) AS autokosten
    FROM
        T_WEEKSTAAT
    WHERE
        Periode LIKE '"
.$_POST['periode']."' AND
        Productgroep NOT LIKE '' AND
        [ICG TS] NOT LIKE ''
    GROUP BY
        Datum,
        Productgroep,
        Land,
        Week,
        Werkbonnummer,
        Debiteurennummer,
        Werknemer,
        [Ma-Vrij],
        Za,
        Zo,
        Periode,
        [ICG TS]"
;
        
    $rs = odbc_exec($dsn, $sql) or trigger_error(odbc_error());
    $i = 0;
    
    $icg = Array();
    while ($row = odbc_fetch_object($rs)) {
        
        $week = trim($row->Week);
        $werkbonnr = trim($row->Werkbonnummer);
        $debnr = trim($row->Debiteurennummer);
        $datum = $row->Datum;
        $maand = $row->Datum_maand;
        $dag = $row->Datum_dag;
        $werknmr = $row->Werknemer;
        $ma_vrij = $row->ma_vrij;
        $za = $row->Za;
        $zo = $row->Zo;
        $productgrp = $row->Productgroep;
        $periode = $row->Periode;
        $icg_ts = $row->icg_ts;
        $land = $row->Land;
        $materiekosten = $row->materiaalkosten;
        $arbeidskosten = $row->arbeidskosten;
        $autokosten = $row->autokosten;
        
        $icg[$i]['week'] = $week;
        $icg[$i]['werkbonnr'] = $werkbonnr;
        $icg[$i]['debnr'] = $debnr;
        $icg[$i]['debnaam'] = $debnaam;
        $icg[$i]['datum'] = $datum;
        $icg[$i]['dag'] = $dag;
        $icg[$i]['maand'] = $maand;
        $icg[$i]['werknmr'] = $werknmr;
        $icg[$i]['ma_vrij'] = $ma_vrij;
        $icg[$i]['za'] = $za;
        $icg[$i]['zo'] = $zo;
        $icg[$i]['productgrp'] = $productgrp;
        $icg[$i]['periode'] = $periode;
        $icg[$i]['icg_ts'] = $icg_ts;
        $icg[$i]['land'] = $land;
        $icg[$i]['materiekosten'] = $materiekosten;
        $icg[$i]['arbeidskosten'] = $arbeidskosten;
        $icg[$i]['autokosten'] = $autokosten;
        
        $i++;    
}

$aantal_records = $i;

if (!empty($icg)) {
foreach($icg as $sortarray) {
$column[] = $sortarray['maand'];
$column2[] = $sortarray['productgrp'];
$column3[] = $sortarray['land'];
array_multisort($column, SORT_DESC, SORT_NUMERIC,
                       $column2, SORT_DESC, SORT_REGULAR,
                       $column3, SORT_DESC, SORT_REGULAR);
}
}

?>

Nu doet hij de multisort niet goed, de maanden staan niet goed gesorteerd en de productgroepen staan nog steeds door elkaar :(
Ziet iemand wat ik fout doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 08:58:20
 
Cees St

Cees St

06/02/2008 11:02:00
Quote Anchor link
Heb je al gekeken of je GROUP BY wel werkt.

Zelf gebruik ik altijd eerst een ORDER BY en daarop dan de GROUP BY.

Zo uit het hoofd weet ik niet of dat het verplicht is het zo te doen.

Suc6

Cees
P.s. Snap ook niet waarom die multisort dan nog nodig is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cees St
 
Frank -

Frank -

06/02/2008 11:11:00
Quote Anchor link
1) LIKE mag je vervangen door =, LIKE probeer je altijd te vermijden en heb je nooit nodig wanneer je geen % gebruikt.
2) [Ma-Vrij]... blokhaken [] zijn verboden, haal die dus weg. En ga niet jezelf voor schut zetten door backtics ` te gebruiken, daarmee raak je van de wal in de sloot.
3) Sorteren zou ik met een ORDER BY doen, dat is vele malen handiger.
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/02/2008 14:26:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een ORDER BY toegepast.
de blokhaken werden gegenereerd door Acces dus heb ik ze overgenomen en al zijn ze verboden, ze werken prima. Deze database gebruik ik nu om de gegevens tevoorschijn te toveren (ja ik weet het, geen commentaar)

LIKE heb ik vervangen door =

Het werkt nu prima, bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.