background-image ophalen vanaf andere locatie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »
Ralph M

ralph M

10/10/2015 17:24:08
Quote Anchor link
De titel dit topic legt niet precies uitwat ik bedoel, ik zal het daarom wat verder uitleggen.
Ik heb 3 menu's met elk 3 submenu's. Elk submenu heeft zijn eigen afbeelding. Wat ik wil is dat elk submenu zijn afbeelding ophaald vanuit een andere locatie.
De theorie is is dat 'background-image' kijkt welke categorie wordt aangeroepen en dan de bijbehoorende afbeelding ophaalt.
Na veel trial/error ben ik niet verder gekomen. Ik hoop dat jullie mij de juiste richting op kunnen duwen.

Wat ik heb ziet er zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
{if $aProductCategorySubCategories|@count > 0}
    <style type="text/css">
  
    .customlayout-subcategory-container {
      width:100%;
      padding:10px;
      }
      
    
    .customlayout-subcategory-item {
      float:left;
      display:block;
        
      background-image: url(<?php echo $ProductCategorySubCategory;?>);
      
      padding:5px;
      margin-right:10px;
      margin-bottom:10px;
      border:1px solid #ccc;
      width: 260px;
      height: 185px;
      text-decoration:none;}
    
    .customlayout-subcategory-item:hover {
      background:#f1c40f;
      }
    </style>
  
 <div class="customlayout-subcategory-container">
    {section loop=$aProductCategorySubCategories name=i}
      {$oProductCategorySubCategory = $aProductCategorySubCategories[i]}
      
      <a href="{$oProductCategorySubCategory->Deeplink}" class="customlayout-subcategory-item">
        {$oProductCategorySubCategory->Name}
      </a>
    {/section}
  </div>
{/if}


De code resulteert in:
Afbeelding

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 10/10/2015 17:38:46 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 07:01:18
 
Willem vp

Willem vp

10/10/2015 17:58:12
Quote Anchor link
Je code suggereert dat het <style>-element in je body staat. Dat is niet toegestaan. <style> is een metadata-element en hoort dus in de <head>-sectie.
 
Ralph M

ralph M

10/10/2015 18:05:27
Quote Anchor link
Oh ja, inderdaad. Ik heb het inmiddels aangepast.
 
Eddy E

Eddy E

10/10/2015 18:05:59
Quote Anchor link
Ondanks dat het niet is toegestaan, werkt het perfect.
Zelfs ná het element wat gestyled moet worden, kan je dit later toevoegen.

Om Raplh beter te helpen:
- maak voor elke categorie een class aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.background-for-category--voertuigen { background-image: url('img/voertuig.jpg');
.background-for-category--vaartuigen { background-image: url('img/vaartuig.jpg');
.background-for-category--vliegtuigen { background-image: url('img/vliegtuig.jpg');


En uiteraard voeg je gewoon deze class toe:
(= regel 33 van code hierboven)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
     <a href="{$oProductCategorySubCategory->Deeplink}" class="customlayout-subcategory-item background-for-category--{$oProductCategorySubCategory->Name}">
        {$oProductCategorySubCategory->Name}</a>
 
Ralph M

ralph M

12/10/2015 13:45:09
Quote Anchor link
Ik heb de code aangepast maar zonder gewenst resultaat. De code die ik nu heb ziet er alsvolgt uit. Als de code zo klopt dan moet het probleem toch elders liggen..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<style type="text/css">

    .background-for-category--lijsta { background-image: url('images/pictogramlijst1.jpg')};
    .background-for-category--lijstb { background-image: url('images/pictogramlijst2.jpg')};
    .background-for-category--lijstc { background-image: url('images/pictogramlijst3.jpg')};

.customlayout-subcategory-container {
    width:100%;
    padding:10px;
}

.customlayout-subcategory-item {
    float:left;
    display:block;
    padding:5px;
    margin-right:10px;
    margin-bottom:10px;
    border:1px solid #ccc;
    width: 260px;
    height: 185px;
}

</style>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div class="customlayout-subcategory-container">
    {section loop=$aProductCategorySubCategories name=i}
        {$oProductCategorySubCategory = $aProductCategorySubCategories[i]}
        
        <a href="{$oProductCategorySubCategory->Deeplink}" class="customlayout-subcategory-item background-for-category--{$oProductCategorySubCategory->Name}">
        {$oProductCategorySubCategory->Name}</a>
    {/section}
</div>
 
Eddy E

Eddy E

12/10/2015 20:57:28
Quote Anchor link
Welke HTML geef je php-code uiteindelijk?
 
Ralph M

ralph M

13/10/2015 11:28:40
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Eddy E

Eddy E

13/10/2015 21:43:52
Quote Anchor link
Dit is geen HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div class="customlayout-subcategory-container">
    {section loop=$aProductCategorySubCategories name=i}
        {$oProductCategorySubCategory = $aProductCategorySubCategories[i]}
        
        <a href="{$oProductCategorySubCategory->Deeplink}" class="customlayout-subcategory-item background-for-category--{$oProductCategorySubCategory->Name}">
        {$oProductCategorySubCategory->Name}</a>
    {/section}
</div>


Dat is (denk ik) Smarty of een andere template-builder-ding.
Wat is de gegenereerde HTML, zoals bezoekers van je website hem gaan zien? Want daarop werkt CSS, niet op je Smarty-template...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.