background-image ophalen vanaf andere locatie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »
Ralph M

ralph M

10/10/2015 17:24:08
Quote Anchor link
De titel dit topic legt niet precies uitwat ik bedoel, ik zal het daarom wat verder uitleggen.
Ik heb 3 menu's met elk 3 submenu's. Elk submenu heeft zijn eigen afbeelding. Wat ik wil is dat elk submenu zijn afbeelding ophaald vanuit een andere locatie.
De theorie is is dat 'background-image' kijkt welke categorie wordt aangeroepen en dan de bijbehoorende afbeelding ophaalt.
Na veel trial/error ben ik niet verder gekomen. Ik hoop dat jullie mij de juiste richting op kunnen duwen.

Wat ik heb ziet er zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
{if $aProductCategorySubCategories|@count > 0}
    <style type="text/css">
  
    .customlayout-subcategory-container {
      width:100%;
      padding:10px;
      }
      
    
    .customlayout-subcategory-item {
      float:left;
      display:block;
        
      background-image: url(<?php echo $ProductCategorySubCategory;?>);
      
      padding:5px;
      margin-right:10px;
      margin-bottom:10px;
      border:1px solid #ccc;
      width: 260px;
      height: 185px;
      text-decoration:none;}
    
    .customlayout-subcategory-item:hover {
      background:#f1c40f;
      }
    </style>
  
 <div class="customlayout-subcategory-container">
    {section loop=$aProductCategorySubCategories name=i}
      {$oProductCategorySubCategory = $aProductCategorySubCategories[i]}
      
      <a href="{$oProductCategorySubCategory->Deeplink}" class="customlayout-subcategory-item">
        {$oProductCategorySubCategory->Name}
      </a>
    {/section}
  </div>
{/if}


De code resulteert in:
Afbeelding

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 10/10/2015 17:38:46 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 20:13:10
 
Willem vp

Willem vp

10/10/2015 17:58:12
Quote Anchor link
Je code suggereert dat het <style>-element in je body staat. Dat is niet toegestaan. <style> is een metadata-element en hoort dus in de <head>-sectie.
 
Ralph M

ralph M

10/10/2015 18:05:27
Quote Anchor link
Oh ja, inderdaad. Ik heb het inmiddels aangepast.
 
Eddy E

Eddy E

10/10/2015 18:05:59
Quote Anchor link
Ondanks dat het niet is toegestaan, werkt het perfect.
Zelfs ná het element wat gestyled moet worden, kan je dit later toevoegen.

Om Raplh beter te helpen:
- maak voor elke categorie een class aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.background-for-category--voertuigen { background-image: url('img/voertuig.jpg');
.background-for-category--vaartuigen { background-image: url('img/vaartuig.jpg');
.background-for-category--vliegtuigen { background-image: url('img/vliegtuig.jpg');


En uiteraard voeg je gewoon deze class toe:
(= regel 33 van code hierboven)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
     <a href="{$oProductCategorySubCategory->Deeplink}" class="customlayout-subcategory-item background-for-category--{$oProductCategorySubCategory->Name}">
        {$oProductCategorySubCategory->Name}</a>
 
Ralph M

ralph M

12/10/2015 13:45:09
Quote Anchor link
Ik heb de code aangepast maar zonder gewenst resultaat. De code die ik nu heb ziet er alsvolgt uit. Als de code zo klopt dan moet het probleem toch elders liggen..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<style type="text/css">

    .background-for-category--lijsta { background-image: url('images/pictogramlijst1.jpg')};
    .background-for-category--lijstb { background-image: url('images/pictogramlijst2.jpg')};
    .background-for-category--lijstc { background-image: url('images/pictogramlijst3.jpg')};

.customlayout-subcategory-container {
    width:100%;
    padding:10px;
}

.customlayout-subcategory-item {
    float:left;
    display:block;
    padding:5px;
    margin-right:10px;
    margin-bottom:10px;
    border:1px solid #ccc;
    width: 260px;
    height: 185px;
}

</style>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div class="customlayout-subcategory-container">
    {section loop=$aProductCategorySubCategories name=i}
        {$oProductCategorySubCategory = $aProductCategorySubCategories[i]}
        
        <a href="{$oProductCategorySubCategory->Deeplink}" class="customlayout-subcategory-item background-for-category--{$oProductCategorySubCategory->Name}">
        {$oProductCategorySubCategory->Name}</a>
    {/section}
</div>
 
Eddy E

Eddy E

12/10/2015 20:57:28
Quote Anchor link
Welke HTML geef je php-code uiteindelijk?
 
Ralph M

ralph M

13/10/2015 11:28:40
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Eddy E

Eddy E

13/10/2015 21:43:52
Quote Anchor link
Dit is geen HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div class="customlayout-subcategory-container">
    {section loop=$aProductCategorySubCategories name=i}
        {$oProductCategorySubCategory = $aProductCategorySubCategories[i]}
        
        <a href="{$oProductCategorySubCategory->Deeplink}" class="customlayout-subcategory-item background-for-category--{$oProductCategorySubCategory->Name}">
        {$oProductCategorySubCategory->Name}</a>
    {/section}
</div>


Dat is (denk ik) Smarty of een andere template-builder-ding.
Wat is de gegenereerde HTML, zoals bezoekers van je website hem gaan zien? Want daarop werkt CSS, niet op je Smarty-template...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.