Bestelformulier maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Bas Van Balkom

Bas Van Balkom

27/06/2015 16:44:51
Quote Anchor link
Zou iemand die page1.php misschien een beetje kunnen aanpassen en met comments bij kunnen vertellen wat dit precies dan doet?
Alles gaat bij mij nu een beetje door elkaar...

Toevoeging op 27/06/2015 16:47:25:

Ik krijg nu dit te zien namelijk na het toevoegen van dat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo '<pre>';
print_r($_POST);
echo '</pre>';
?>


Array
(
[naam] => Bas van Balkom
[leeftijd] => 18
[qty] => 2
[id] => 1
[minimumleeftijd] => 0
[submit] => Bestel
)

Notice: Undefined index: prijs in C:\xampp\htdocs\PHPboek\page1.php on line 20

Notice: Undefined index: minimumleeftijd18 in C:\xampp\htdocs\PHPboek\page1.php on line 22
Orderbevestiging Call Of Duty

Uw gegevens:

Uw naam: Bas van Balkom
Uw leeftijd: 18

U heeft gekozen voor: Call of Duty voor een prijs van € 24.95 incl. BTW per stuk
Uw gekozen aantal: 2
Uw totaalprijs is: $totaalprijs
Dit product valt binnen de leeftijds categorie:
$minimumleeftijd


Bedank voor uw bestelling! Uw bestelling wordt z.s.m. verzonden.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 05:40:38
 
Eddy E

Eddy E

27/06/2015 17:11:11
Quote Anchor link
Wijzig dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$minimumleeftijd
= $_POST['minimumleeftijd' . 18];
?>


Naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$minimumleeftijd
= 0;
if(isset($_POST['minimumleeftijd'])
 {

 $minimumleeftijd = intval($_POST['minimumleeftijd']));
 }

if($minimumleeftijd == 0)
 {

 echo 'Geen leeftijd opgegeven!';
 }

?>
 
Bas Van Balkom

Bas Van Balkom

27/06/2015 17:28:42
Quote Anchor link
Dan geeft hij een error:
Parse error: syntax error, unexpected '{' in C:\xampp\htdocs\PHPboek\page1.php on line 4
 
- SanThe -

- SanThe -

27/06/2015 17:30:02
Quote Anchor link
Op regel 3 mist nog een ) aan het eind.
En regel 5 heeft er 1 teveel.
Gewijzigd op 27/06/2015 17:30:58 door - SanThe -
 
Bas Van Balkom

Bas Van Balkom

27/06/2015 18:00:48
Quote Anchor link
Oke minimum leeftijd werkt inmiddels...
Alleen totaalprijs berekening krijg ik gewoon nog steeds niet goed :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2015 18:03:26
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $totaalprijs; ?>
 
Bas Van Balkom

Bas Van Balkom

27/06/2015 18:12:45
Quote Anchor link
Nee werkte ook niet.

Ik moet aan de hand van de ingevulde &qty een som maken met die 24.95
Dus ik had: $totaalprijs = $qty * $product['prijs'];
Maar de hij pakt de prijs niet meer over.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/06/2015 18:51:16
Quote Anchor link
Dan ga je op zoek naar de oorzaak.
Heb je errorreporting aan staan?
Als de prijs niet klopt, ga je na waarom. Misschien is de naam van de variabele fout?
 
Bas Van Balkom

Bas Van Balkom

27/06/2015 18:54:28
Quote Anchor link
Dat is het hem juist... Ik kan die fout niet vinden.
Vorige pagina's staat mijn code die ik nu heb..
Dus als je tijd en zin hebt, zou je er misschien even mee naar willen kijken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2015 19:34:19
Quote Anchor link
Als je de fout niet kan vinden: Zet error_reporting op E_ALL. Ga bij elke if(-elseif)-else tijdelijk een echo plaatsen met een verschillende tekst, zodat je weet welke route je script doorloopt.

Probeer de fout anders eens te isoleren door je code tijdelijk wat minder functionaliteit te geven.

Als je merkt dat je niet de juiste data krijgt uit je array, dan kan je met de print_r functie array's voor mensenogen 'afdrukken' op je scherm, en met var_dumpkan je informatie over variabelen zien.

Met andere woorden: Verdiep je eens in de wereld van debuggen, zodat je weet waar de fout zich (ongeveer) bevindt.
Gewijzigd op 27/06/2015 19:37:10 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

27/06/2015 19:36:54
Quote Anchor link
In dit stukje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$products
= array(
    array(
        'id' => 1,
        'omschrijving' => 'Call of Duty' ,
        'prijs' => 24.95 ,
        'minimumleeftijd' => 18
        
    )
);

$qty = $_POST["qty"];

$totaalprijs = $qty * $product['prijs'];
?>


bestaat $product['prijs'] niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2015 19:37:44
Quote Anchor link
$products['prijs'] dus.
Gewijzigd op 27/06/2015 19:38:05 door - Ariën -
 
Bas Van Balkom

Bas Van Balkom

27/06/2015 19:40:07
Quote Anchor link
Nee op productS werkt hij dus ook niet...
Daarom vindt ik dit zo vreemd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2015 19:43:15
Quote Anchor link
Dan bestaat die variabele of de index (prijs) niet?
 
- SanThe -

- SanThe -

27/06/2015 19:48:24
Quote Anchor link
- Aar - op 27/06/2015 19:37:44:
$products['prijs'] dus.


Nee, $products[0]['prijs'] dus.
Gewijzigd op 27/06/2015 19:48:53 door - SanThe -
 
Bas Van Balkom

Bas Van Balkom

27/06/2015 20:32:29
Quote Anchor link
Probleem gevonden!

Bij totaalprijs stond dus

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    print('totaalprijs')
?>


Deze heb ik dus veranderd naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    print("totaalprijs")
?>


En nu werkt het!
Gewijzigd op 27/06/2015 20:32:58 door Bas Van Balkom
 
- SanThe -

- SanThe -

27/06/2015 20:35:36
Quote Anchor link
Dat is tekst, dat zal weinig verschil geven.
 
Bas Van Balkom

Bas Van Balkom

27/06/2015 20:57:33
Quote Anchor link
- SanThe - op 27/06/2015 20:35:36:
Dat is tekst, dat zal weinig verschil geven.


Toch wel...
Probeer zelf maar eens
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2015 20:58:50
Quote Anchor link
Dat is tekst, en geeft echt geen verschil, tenzij je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    print('$totaalprijs');
?>


vs.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    print("$totaalprijs");
?>


bedoelt.

Nog beter is het als je variabelen helemaal niet tussen quotes zet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $totaalprijs;
?>
Gewijzigd op 27/06/2015 21:00:02 door - Ariën -
 
Bas Van Balkom

Bas Van Balkom

27/06/2015 21:36:17
Quote Anchor link
Heb dus dat eerste gehad...

Maar zonder variabelen ziet het er ook nog eens netter uit.

Iedereen die mij geholpen heeft vannacht en vandaag wil ik eigenlijk wel bedanken! :)
Jullie hebben me weer genoeg bij geleerd!
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.