blokkeer persoon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 18:33:58
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb het volgend script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
  $posted_on = date("M j, Y g:i A");
 if (! isset($_POST['comment'])) {
  $_POST['comment'] = '';  // nu bestaat de variabele ten minste
}

$comment = strip_tags ($_POST['comment']);
if($comment == NULL){
    $error_message = 'You have left a field empty.<br /><br />';
  }
else{
if (LOGGED_IN)
{

    mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."');");
    $error_message = 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
  }
}

?>


Nou moet er dus bij in komen, wanneer in de tabel users bij de persoon blocked op 1 staat, moet er een error_message komen dat hij geen berichten meer mag versturen.

Zou iemand dat misschien in de code willen zetten voor mij?

alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:18:12
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 18:41:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (LOGGED_IN) ?>

Hier zul je in moeten zetten of hij een comment mag sturen of niet.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/03/2011 18:46:02
Quote Anchor link
je haalt eerst de gegevens op bijv naam en blocked
dan ga je het fetchen


dan kijk je of blocked gelijk is aan 1
zoja melding geven dat hij geen berichten mag versturen

zo nee verstuur bericht


. verder denk wel aan mysql injection :)

Toevoeging op 17/03/2011 18:47:12:

@yea rupie je mag wel zinnigere antwoorden geven :) het is niet veboden
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

17/03/2011 18:49:47
Quote Anchor link

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo"no comment";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blokked FROM site_news_comments WHERE blokked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        if($controlle == FALSE)
        {

            $posted_on = NOW();
            $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
            $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."'");
            if($query == TRUE)
            {

                echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
            }

            else
            {
                echo"ERROR";
            }
        }

        else
        {
            echo"This person blocked you, you cant send a comment";
        }

    }
}

else
{
//form
}
?>



even aangepast
Gewijzigd op 17/03/2011 18:57:35 door Robert dat ben ik
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/03/2011 18:51:39
Quote Anchor link
Ik zou nu meteen gaan testen :D Overigens een controle op submit doe je met if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 18:55:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (!isset($_POST['comment']))
{

    echo"U bent vergeten een bericht in te vullen";
}

?>

Wat is dit, controleer je of de websitemaker wel een veld die comment heet in zijn formulier heeft gezet? gebruik empty()

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$controlle
= mysql("SELECT blokked FROM site_news_comments WHERE blokked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
?>

sinds wanneer gebruiken we deze functie?

Overigens kun je NOW() gewoon direct in de query zetten ipv een var aan te maken.
En waarom mysql_real_escape_string in de ene query wel op $_SESSION[id] en de andere keer niet?
Gewijzigd op 17/03/2011 18:56:38 door Yea Rupie
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

17/03/2011 18:56:43
Quote Anchor link
ik had het al aangepast :P

en ja een NOW(); kun je in een var zetten ja misschien handig je weet nooit :P
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:10:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo"U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
$result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result)){
        if($controlle == FALSE)
        {

            $posted_on = date("M j, Y g:i A");
            $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
            $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."');");
                        if($query == TRUE) { echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />'; }
        }

        else
        {
            echo'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b></div>
    </div>
  </div>
</div>
'
;

        }

        else
        {

{

//formulier
?>


maar ik krijg een error: unexected t_else
op de else boven het formulier.
Gewijzigd op 17/03/2011 19:18:11 door Henke van der bunt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2011 19:15:17
Quote Anchor link
gebruik double-quotes om je variabele i.p.v. single-quotes.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:18:26
Quote Anchor link
heb m veranderd nu ^
 
Jelmer -

Jelmer -

17/03/2011 19:23:40
Quote Anchor link
Let op je if-else constructies. Die sluiten bij jou niet op elkaar aan. Als je heel consistent bent met inspringen en haakjes op de open en sluit-accolades op een nieuwe regel zetten, zie je zo wat er mis gaat.

Dit is hem, maar dan wat meer gefixt volgens mij.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        $result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
        while($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            if($controlle == FALSE)
            {

                //$posted_on = date("Y-m-d H:i:s");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', NOW());");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b>';
            }
        }
    }
}

else
{
    //formulier
}
?>


edit: SanThe's punt verwerkt
Gewijzigd op 17/03/2011 19:37:33 door Jelmer -
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2011 19:27:52
Quote Anchor link
NOW() is sql en geen php, dus kan niet in een $var staan.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:39:51
Quote Anchor link
werkt niet, ik krijg
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #43' at line 1

Toevoeging op 17/03/2011 19:40:01:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        $result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
        while($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            if($controlle == FALSE)
            {

                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."')");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b>';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>
    </div>
  </div>
</div> '
;
}

?>
Gewijzigd op 17/03/2011 19:40:14 door Henke van der bunt
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2011 20:06:13
Quote Anchor link
Je voert een query uit en over dat resultaat voer je nog een keer een query uit.

$controlle = mysql_query("....");
$result = mysql_query($controlle) ...
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 20:38:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked FROM users WHERE id='".$_SESSION['id']."' AND  blocked=1");
        $controll = mysql_query("SELECT blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        while($row = mysql_fetch_array($controll))
        {

            if($controlle == 0)
            {

                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."')");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'De Ferbo staff heeft bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$row['blockreden'].' </b>      </div>  ';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>


ik heb nu dit.
als blocked op 1 staat dan werkt hij goed.
staat hij op 0 dan gebeurt er helemaal niks!

Hoe kan dat?
Gewijzigd op 17/03/2011 21:32:38 door Henke van der bunt
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 22:08:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($controlle == 0)
?>


Geeft deze functie wel een 0 terug?

probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(!$controlle)
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.