Blokkeer Persoon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 14:44:29
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb nog steeds een probleem met dit blokkeer script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked FROM users WHERE id='".$_SESSION['id']."'");
        $controll = mysql_query("SELECT blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        while($row = mysql_fetch_array($controll))
        {

            if(!$controlle)
            {

                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."' ") or die (mysql_error());
                if($query)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Wij hebben bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$row['blockreden'].' </b>      </div>  ';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>


Ik heb dit stukje Code.
Wanneer een user geblokkerd is dus Blocked = 1
Komt er netjes te staan dat deze persoon geblokkeerd is.

Maar is blocked 0, dan gebeurt er niks.

Wat is hier verkeerd?

Mvg
Gewijzigd op 25/03/2011 14:48:56 door Henke van der bunt
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 12:00:40
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 14:47:22
Quote Anchor link
wil je eerst je titel aanpassen?
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 14:52:43
Quote Anchor link
kan je me nu helpen ?
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 14:53:09
Quote Anchor link
ok nu kijk ik verder, ik zie dat je doet if(!$controlle) de vraag die je hier stelt is:
als de query fout is gegaan, doe dan dit

En dat is volgens mij niet de bedoeling.
ik weet niet wat voor resultaat jij in je database hebt staan, maar je moet dus eerst kijken of je query gelukt is en daarna iets van if $row['blocked'] == ja, niet reageren, en anders doorgaan
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 15:01:46
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE id='".$_SESSION['id']."' AND blocked=1");
        $controll = mysql_query("SELECT blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        while($row = mysql_fetch_array($controlle))
        {

            if $controlle == 0
            {
                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."' ") or die (mysql_error());
                if($query)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Wij hebben bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$row['blockreden'].' </b>      </div>  ';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>


heb m nu zo, maar nu zegt ie T_VARIABLE, expecting '('

op if $controlle == 0
Gewijzigd op 25/03/2011 15:08:37 door Henke van der bunt
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/03/2011 15:04:57
Quote Anchor link
kun je de hele foutmelding posten?
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 15:06:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
//zag nog geen session start staan misschien had je dat al ergens eerder gedaaan
session_start();
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $query2 = ("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE id='".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."'");
        $controlle = mysql_query($query2);
        if($controlle){
            while($row = mysql_fetch_assoc($controlle)){
                //variabelen vastzetten
                $reden = $row['blockreden']
                $blocked = $row['blocked'];
            }

            //is de user geblokt?
            if($blocked    == '0'){
                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query =("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."' ");
                $sql = mysql_query($query);    
              if($sql)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }

                else{
                    echo 'mysql error';
                }
            }

            else
            {
                echo 'De Ferbo staff heeft bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$reden.' </b>      </div>  ';
            }
        }

        else{
            echo 'mysql error';
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>



ik heb een aantal puntjes aangepast, de rest van Karl's punten moet je zelf even verbeteren
Gewijzigd op 25/03/2011 15:13:02 door gerhard l
 

25/03/2011 15:09:20
Quote Anchor link
Ondanks dat je al een topic hebt geef ik nog maar weer eens antwoord:
- Zie trim.
- Zie wat elke functie (zoals mysql_query) teruggeeft en bouw daarmee een nette foutafhandeling.
- Als je toch al de assoc manier van fetch_array gebruikt, gebruik dan gewoon mysql_fetch_assoc.
- Zie if.
- Zie mysql date and time functions.
- Haal pas functies als htmlentities over je data heen als je het uit de database haalt.
- 'or die' is geen foutafhandeling.
- Toon nooit de php / sql fout aan de gebruiker.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 15:18:53
Quote Anchor link
hij zegt nu telkens mysql error.

Ook als ik niks invul
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2011 15:26:50
Quote Anchor link
mysql_error() lijkt me een handige functie.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 15:37:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$query
=("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."' ");
                $sql = mysql_query($query);    
              if($sql)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }

                else{
                    echo 'Mysql error?';
?>

Wat is hier fout dan?

Toevoeging op 25/03/2011 16:11:55:

??
Gewijzigd op 25/03/2011 15:39:45 door Henke van der bunt
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/03/2011 20:33:58
Quote Anchor link
als mysql error weergeven word dan weet je dat er een fout is maar je weet niet welke

vandaar gebruik je mysql_error()

Ook is er mysql injectie mogelijk
 

25/03/2011 20:38:23
Quote Anchor link
Jordi kroon op 25/03/2011 20:33:58:
(...)

Ook is er mysql injectie mogelijk


Waar dan?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/03/2011 22:29:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO site_news_comments
        (
            article,
            userid,
            comment,
            posted_on
        )
        VALUES
        (
            '"
. mysql_real_escape_string ($news_article_id) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($_SESSION['id']) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($comment) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($posted_on) . "'
        )
        "
;
    if (mysql_query ($sql)) {
        echo '<p>Reactie geplaatst.</p>';
    }

    else {
        echo '<p>' . mysql_error () . '</p>';
    }

?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/03/2011 23:03:43
Quote Anchor link
@ Karl

Dit bedoelde ik :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$query
=("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."' ");
$sql = mysql_query($query);

?>
 

25/03/2011 23:14:26
Quote Anchor link
Jordi kroon op 25/03/2011 23:03:43:
@ Karl

Dit bedoelde ik :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$query
=("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."' ");
$sql = mysql_query($query);

?>



[/quote]

Ja, maar jij weet niet waar die variabelen vandaan komen, ze hoeven dus niet per se onveilig te zijn. In theorie horen ze veilig te zijn omdat ze niet meer in $_POST zitten.
Session variabelen zijn in principe veilig omdat die op de server worden geset en beheerd.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

26/03/2011 10:56:21
Quote Anchor link
Jan Koehoorn op 25/03/2011 22:29:23:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO site_news_comments
        (
            article,
            userid,
            comment,
            posted_on
        )
        VALUES
        (
            '"
. mysql_real_escape_string ($news_article_id) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($_SESSION['id']) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($comment) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($posted_on) . "'
        )
        "
;
    if (mysql_query ($sql)) {
        echo '<p>Reactie geplaatst.</p>';
    }

    else {
        echo '<p>' . mysql_error () . '</p>';
    }

?>


Kijk, dit werkt wel.

Nu heb ik nog 1 probleempje, wanneer er niks ingevuld wordt wordt hij toch geplaatst.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/03/2011 10:59:42
Quote Anchor link
dan moet je eerst met behulp van php kijken of alles is ingevuld. ;)
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

26/03/2011 11:10:14
Quote Anchor link
dat doe ik toch ook !

Toevoeging op 26/03/2011 11:10:52:

Gerhard l op 25/03/2011 15:06:08:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
    if (!isset($_POST['comment']))
    {
        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }
    else
    {


;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/03/2011 13:55:10
Quote Anchor link
Als het formulier verzonden is, zal $_POST['comment'] altijd bestaan. Isset () is dus geen goede check. Je kunt beter met empty () controleren.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/03/2011 14:07:59
Quote Anchor link
Doe het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(strlen($_POST['comment']) < 2)
{

    echo 'u moet minstens 2 tekens invullen';
}

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.