Bugs

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

Chris -

Chris -

17/05/2010 17:07:30
Anchor link
Profiel:
Quote:
Nog geen forum berichten of reacties


Terwijl ik hier toch ook heb gereageerd bijvoorbeeld ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
simpele code test

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php // code test?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
// JS code test
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 14:49:22
 
Synaps Framework

Synaps Framework

17/05/2010 17:07:48
Anchor link
Steff:
Klaasjan:
.. del [hier stond dus een error]

Dat Pepijn?


^^ Excuse me ;)
 
Chris -

Chris -

17/05/2010 17:14:01
Anchor link
Nog een typo trouwens;

Quote:
Praat over alles wat je bezig houdt en meer. Nieuw op FreelanceHulp? Stel je zelf even voor!
(Ditjes en Datjes categorie)
 
K i p

K i p

17/05/2010 19:32:25
Anchor link
De favicon is weg :-O
 
B a s
Beheerder

B a s

17/05/2010 19:35:21
Anchor link
Weet iemand nog een goede UBB parser / BBcode parser? Ik heb nu geen tijd om er één te schrijven en de aangepaste van mij werkt kennelijk niet goed.. Ben al uren aan het zoeken, maar zonder resultaat.. :-)
 
Bram Boos

Bram Boos

17/05/2010 19:39:28
Anchor link
Bas:
Weet iemand nog een goede UBB parser / BBcode parser? Ik heb nu geen tijd om er één te schrijven en de aangepaste van mij werkt kennelijk niet goed.. Ben al uren aan het zoeken, maar zonder resultaat.. :-)


Vergeet de smileys niet ;)
 
Chris -

Chris -

17/05/2010 19:39:43
 
Niels K

Niels K

17/05/2010 19:49:42
Anchor link
@chris

Even doorgelezen en dat is inderdaad goed werk!
 
Chris -

Chris -

17/05/2010 20:01:53
Anchor link
Jep, die van Richard does the job!

Overigens, een nettere 404 zou ook aardig zijn ;-) Hoeven niet te weten dat de module *** niet kon worden geladen!
 
Kees V

Kees V

17/05/2010 22:35:56
Anchor link
Op het inlogscherm staat de tekst Onthoud mij, maar de bijbehorende checkbox ontbreekt.
De oorzaak is een vergeten > (sluithaak) in de <label>-tag.
Gewijzigd op 17/05/2010 22:37:22 door Kees V
 
Chris -

Chris -

18/05/2010 08:50:11
Anchor link
Op twee plaatsen tegelijkertijd ingelogd zijn (bijvoorbeeld op werk en thuis) vind hij niet leuk :-(
 
Niels K

Niels K

18/05/2010 10:35:24
Anchor link
Ja en ik zit hier op school en daar wordt ik telkens uitgelogd:S
 
Chris -

Chris -

18/05/2010 11:55:56
Anchor link
Overigens wordt op sommige plekken (
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
tags toevallig?) scriptaculous aangeroepen, maar niet prototype!
 

18/05/2010 13:26:30
Anchor link
Als een script (uitleg pagina) (en misschien andere dingen ook) verwijderd is heb je in de titel staan 'PHP script gevonden', moet daar niet niet tussen?
En op de pagina waar scripts zelf staan krijg je geen eens een melding, en heb je dezelfde titel. Voorbeelden:
http://www.phphulp.nl/php/script/php-functies/email-script/1779/
http://www.phphulp.nl/php/script/php-functies/email-script/1779/phphulpemailphp/1295/
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/05/2010 15:56:03
Anchor link
Kun je eigenlijk bumpen of twee keer achter elkaar een bericht plaatsen?
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/05/2010 15:56:28
Anchor link
test

Edit: wel dus :P
Gewijzigd op 18/05/2010 15:57:03 door Kumkwat Trender
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/05/2010 17:22:07
Anchor link
Msn & Website opslaan bij "Mijn Profiel" werkt niet.
Al tweemaal geprobeerd.

Mvg,
Wouter
 
B a s
Beheerder

B a s

18/05/2010 19:17:54
Anchor link
Wat probeer je in te voeren Wouter?
 
Loran DP

Loran DP

18/05/2010 19:24:52
Anchor link
@ Bas waarom staan er bij de profielen niet meer welke scripts die persoon heeft gemaakt?
 
Mar cel

Mar cel

18/05/2010 21:53:36
Anchor link
Het aanroepen van 't forum duurt wel lang zeg.. ;)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.