censuur?!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/10/2012 09:10:47
Quote Anchor link
Aan de heren van de redactie.

In dit topic...

http://www.phphulp.nl/php/nieuws/mozilla-brengt-firefox-versie-16-uit/282/

... wordt aangegeven dat er berichten zijn verwijderd.

Ik wil dit onderwerp graag even uitlichten, dus vandaar dat ik er een apart topic van maak.

Ik weet niet of er inderdaad berichten zijn verwijderd, maar mocht dit zo zijn dan wil ik hier graag hetvolgende over zeggen.

Het is wat mij betreft GEEN goed idee om berichten volledig te verwijderen. Ten eerste zorgt het voor verwarring (hé, waar is dat bericht ineens gebleven) en ten tweede is het een belediging voor degene die moeite heeft gedaan om een bericht te schrijven (ongeacht of je het als redacteur wel of niet eens bent met de inhoud van het bericht).

Mocht een bericht irrelevante / off topic informatie bevatten, dan mag hier uiteraard op gereageerd worden. En mocht een bericht aanstootgevende informatie bevatten, dan mag de betreffende informatie worden weggehaald door een redacteur. Echter, meldt dan wel even:
- dat het bericht is aangepast
- waarom het bericht is aangepast.

Moraal van het verhaal: verwijder niet zomaar berichten en als je als redacteur iets aanpast, geef dit dan aan en vermeld ook de reden van de aanpassing.

Hopelijk gaat het vanaf nu beter!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 08:04:34
 
Chris PHP

Chris PHP

15/10/2012 09:33:14
Quote Anchor link
Ik vind dat wanneer een bericht 100% off-topic is, er een pm naar de poster moet en het bericht niet verwijderen! Maar gewoon bewerken met de melding

"Dit bericht is volledig off-topic en daarom is de inhoud hiervan verwijderd"

of iets in deze richting. Tevens ben ik persoonlijk zwaar tegen sensuur, vooral wanneer er geen gedragsregels zijn opgesteld door het admin/mod team. Niemand kan nu terugzoeken wat wel en wat niet gepast is, en wat nu wel en niet onder vloeken, etc valt.

Mocht het sensuur verder ontwikkelen hier, zal ik het forum ook verlaten. Wellicht dat mensen zich hier natuurlijk niet druk om maken, maar ik neem niet deel aan een forum waar sensuur op uitgevoerd wordt. Dit gaat tegen mijn principes in, vooral wanneer er geen persoonlijke notificatie plaats vind.

Ben benieuwd of hier wel een reactie op komt vanuit het mod/admin team, ze zijn niet zo goed in reageren! Ik heb op 10/10 een request aangemaakt, en nog steeds 0,0 reactie op gehad!
 
Wouter J

Wouter J

15/10/2012 09:38:15
Quote Anchor link
Ik vind het ook belachelijk, sluit me aan bij de andere 2 en wil Ozzie bedanken voor het aanmaken van dit topic (al is mod/admin hulp misschien een beter onderdeel).

Wil ook opmerken dat een reactie van Kris op 'FireFox verwijderd Favicons' ook verwijderd is (of zie ik iets over het hoofd?)

Offtopic:
Quote:
Ik heb op 10/10 een request aangemaakt, en nog steeds 0,0 reactie op gehad!

Niks nieuws, sinds september zouden we een professioneel en betaald team krijgen die elke week de requests en bugs zal oplossen en die een nieuw design maken. Ik zie er nog weinig van...
Gewijzigd op 15/10/2012 09:44:00 door Wouter J
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/10/2012 09:48:04
Quote Anchor link
Vooral het gebrek aan uitleg en het feit dat dit niet gemeld word vind ik nogal kwalijk.
Het komt nu nogal geniepig over.
De persoon die offtopic berichten plaatst een pm krijgt en de inhoud aangepast word (zoals Chris al noemt)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/10/2012 09:50:49
Quote Anchor link
Offtopic:

Wouter J op 15/10/2012 09:38:15:
al is mod/admin hulp misschien een beter onderdeel.

Ah, je bedoelt dat forum-onderdeel dat zo goed gelezen wordt ;-)))
Offtopic:
 
Wouter J

Wouter J

15/10/2012 09:52:39
Quote Anchor link
Offtopic:
Quote:
Ah, je bedoelt dat forum-onderdeel dat zo goed gelezen wordt ;-)))

Nee, dat is het feature/request forum onderdeel. Ik bedoel deze:
http://www.phphulp.nl/php/forum/admin-mod-hulp/4/

(hoop maar niet dat deze berichten ook verwijderd worden)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/10/2012 10:03:29
Quote Anchor link
Offtopic:

Wouter J op 15/10/2012 09:52:39:
Offtopic:
Quote:
Ah, je bedoelt dat forum-onderdeel dat zo goed gelezen wordt ;-)))

Nee, dat is het feature/request forum onderdeel. Ik bedoel deze:
http://www.phphulp.nl/php/forum/admin-mod-hulp/4/

(hoop maar niet dat deze berichten ook verwijderd worden)

Offtopic:

Ah, oké... nou ja, het staat hier wat mij betreft wel prima hoor ;-)
En nu maar hopen dat er vanuit de redactie een reactie komt.
 
Chris PHP

Chris PHP

15/10/2012 10:06:24
Quote Anchor link
Geweldig,

Inmiddels is Kees Schepers en Erik Rijk (beide mods) al online geweest, echter helaas nog geen reactie geplaatst dat ze er aandacht aan gaan besteden en/of besproken zal worden in een overleg.

+1 voor het mod team.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/10/2012 10:11:07
Quote Anchor link
Heb een beetje geduld Chris ;-)
Misschien moeten ze intern nog even overleggen ofzo. Bovendien weten we niet wie die berichten heeft weggehaald. Kan ook een eenmansactie zijn waardoor de overige leden zich niet direct aangesproken voelen.

Ik ga er vanuit dat er in de loop van de dag nog wel een reactie zal volgen vanuit de redactie.
 
Chris PHP

Chris PHP

15/10/2012 10:13:30
Quote Anchor link
Ozzie,

Kan kloppen wat je zegt, zoals ik ook al aangegeven heb in mijn reactie hadden ze up z'n minst kunnen laten blijken dat ze er naar gaan kijken. Dan is er een communicatie richting de leden geweest, en weten we waarop we wachten.

Moderater zijn is niet alleen posts deleten, moven en bannen, maar ook communicatie richting de leden vooral als meerdere leden een issue delen op de manier van handelen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/10/2012 10:20:30
Quote Anchor link
Offtopic:

Ik snap wel wat je bedoelt Chris, maar het zijn ook maar mensen waarvan de meeste aan het werk zijn, en het topic is koud een uurtje oud. Er zal vast wel een reactie komen. Relax... ;-)
 
Kees Schepers

kees Schepers

15/10/2012 10:31:54
Quote Anchor link
Ik heb kennis genomen van dit bericht, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet bekend ben of dit onderdeel is van het beleid van het redactie team, ik denk zelf van niet en het berust op een misverstand of iets dergelijks.

Ik zelf zou het in ieder geval niet doen als ik een ongepaste reactie zie in een forum post, dan zou ik deze zoals Ozzie voorstelt, bewerken en de inhoudt hiervan wissen.

In ieder geval bedankt voor het melden, ik zal het binnen het mod/admin team bespreekbaar maken.

Chris NVT op 15/10/2012 10:13:30:
Ozzie,

Kan kloppen wat je zegt, zoals ik ook al aangegeven heb in mijn reactie hadden ze up z'n minst kunnen laten blijken dat ze er naar gaan kijken. Dan is er een communicatie richting de leden geweest, en weten we waarop we wachten.

Moderater zijn is niet alleen posts deleten, moven en bannen, maar ook communicatie richting de leden vooral als meerdere leden een issue delen op de manier van handelen.


Ik kan me voorstellen dat je gefrustreerd bent, maar dat je niet kan vinden in Ozzie zijn argumentatie vindt ik op zijn minst bijzonder. Misschien dat jij op dit moment elke 5 minuten de tijd hebt om te F5'en, maar ik zit momenteel bij een klant en eigenlijk reageer ik nu op kosten van mijn klant. Wij zijn tenslotte ook 'maar' vrijwilligers, dus een beetje begrip daarvoor zou niet onaardig zijn!
Gewijzigd op 15/10/2012 10:34:56 door kees Schepers
 
B a s
Beheerder

B a s

15/10/2012 10:37:01
Quote Anchor link
Er is onderling overleg geweest over dat nieuwsbericht destijds. Er is toen voor gekozen om de berichten wat op te schonen aangezien het voornamelijk over schelden en geloof ging, in plaats van de inhoud van het nieuwsartikel. Dergelijke discussies kunnen denk ik ook beter via PM of via een degelijk koffiehoek topic plaatsvinden. Dat terzijde; normaal gesproken worden er nooit reacties verwijderd en in dit topic is er een uitzondering gemaakt.

Wanneer iemand zich afmeldt als lid op de website, dan blijven zijn of haar reacties staan zodat de discussies niet verloren gaan. We vinden dit erg belangrijk, ongedacht de aard van de discussie. In dit zeldzame geval is er voor gekozen het nieuwsartikel op te schonen aangezien het voornamelijk daar over ging en niet over de inhoud zelf. Over het algemeen zul je geen censuur tegenkomen op PHPhulp.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/10/2012 10:48:57
Quote Anchor link
Kees, Bas, fijn dat jullie even tijd hebben vrijgemaakt om te reageren.

Bas Kreleger op 15/10/2012 10:37:01:
In dit zeldzame geval is er voor gekozen het nieuwsartikel op te schonen aangezien het voornamelijk daar over ging en niet over de inhoud zelf. Over het algemeen zul je geen censuur tegenkomen op PHPhulp.

Om duidelijkheid te scheppen en verwarring te voorkomen, zou ik er voor kiezen om nooit een bericht te verwijderen *. Haal dan alleen de betreffende aanstootgevende informatie weg en plaats een melding dat het bericht is aangepast. Dit zorgt voor duidelijkheid voor iedereen.

* Uitzondering: stel dat er hier ineens lolbroeken / spammers op het forum terecht komen die alleen maar spamberichten / scheldkannonades gaan plaatsen, dan mogen deze uiteraard wel verwijderd worden... en hun berichten ook ;-)
 
Chris PHP

Chris PHP

15/10/2012 12:29:01
Quote Anchor link
@Kees,

Ikzeg nergens dat ik me niet in Ozzie's 'mening' kan vinden, maar als mod/admin heb je een plicht. Wanneer je 'online' bent op het forum, lijkt me dat leden ervanuit kunnen gaan dat je tijd hebt. Waarom zou je anders inloggen, wanneer je hier geen tijd voor hebt?

@mods/admins

Waarom zijn er geen gedragsregels opgesteld? Zodat leden weten wat wel en niet gepast is? Nu worden er discussies en topics aangemaakt die vermeden kunnen worden, door duidelijke gedragsregels op te stellen. Iets wat onmisbaar is op een publiek forum.

@Bas

Waarom worden de betreffende leden niet op de hoogte gesteld wanneer hun post is aangepast? En waarom wordt er door 'hun' bepaald wat er dan wel moet staan? (in mijn voorbeeld dus). Ik praat zo niet, zoals daar geuit wordt. En net wat je zegt deze berichten blijven bestaan, dus lezers denken dat ik 'zo' praat.
Gewijzigd op 15/10/2012 12:30:35 door Chris PHP
 
B a s
Beheerder

B a s

15/10/2012 12:59:13
Quote Anchor link
Chris, ik denk dat je dan de gebruikersvoorwaarden hebt gemist waarin exact staat (en meer) waarnaar je opzoek bent.

Gewoon niet meer offtopic posten, dan heb je niet eens de kans dat het verwijderd wordt en dan kom je ook niet meer 'zo' over ;). Ik gaf net aan dat het om een uitzondering ging en er zijn vragen bij gesteld dus we zullen het de volgende keer wat secuurder aanpakken.
 
Chris PHP

Chris PHP

15/10/2012 13:07:04
Quote Anchor link
@Bas,

Dank je voor je reply, echter staat er in de voorwaarden niet wat wel en niet onder schelden/vloeken valt. Dat we hier gelovige mensen hebben die zich tot sommige uitlatingen beledigd voelen.

Alleen dat je niet mag CAPS spammen, bold, cursief, etc.

Verder laat ik het hierbij zitten natuurlijk, een langdradig welles nietes spelletje heeft niemand zin. Hopelijk gebeurd het in de toekomst om zoiets 'kleins' niet nogmaals, dan voel ik me verplicht dit forum te verlaten.
Gewijzigd op 15/10/2012 13:07:34 door Chris PHP
 
B a s
Beheerder

B a s

15/10/2012 13:21:13
Quote Anchor link
Dat zou jammer zijn en ik hoop natuurlijk dat je ook in de toekomst blijft aangezien je een ware toevoeging bent aan de community. Het heeft echter niets met welles nietes te maken. Ik denk dat je dan alleen hebt gelezen wat je zelf graag wilt lezen.

Quote:
Irrelevante bijdragen die niet over het hoofdonderwerp gaan ('off topic' bijdragen) kunnen naar inzicht van de redactie worden verwijderd.

De redactie behoudt zich het recht voor om bijdragen te redigeren of te verwijderen die (vermoedelijk) in strijd zijn met de letter of de geest van deze gebruikersvoorwaarden of om welke reden dan ook.


Ik vind het wel jammer dat ik dit moet gaan copy / pasten. De aard van de conversatie was niet dat we op iedere geschreven regel letten. Juist niet, want dat houdt het menselijk met een niet gedwongen sfeer. Er wordt juist zeer flexibel omgegaan met de "regels". Ook kwam het niet in me op om met de gebruikersvoorwaarden te smijten en ik vind het jammer dat je me daar nu toe dwingt. Ik ben het namelijk niet eens met wat je hierboven schrijft (alleen dat je niet mag CAPS spammen, bold, cursief, etc.).

Je hebt je punt gemaakt en het spijt me voor je dat reacties verwijderd zijn en dat je daarom nu anders overkomt dan dat je daadwerkelijk bent - alleen hoop ik ook op wat begrip voor de situatie en de verklaring die reeds in dit topic is gegeven.
 
Wouter J

Wouter J

15/10/2012 13:39:15
Quote Anchor link
Ik vraag me wel af waar de ontopic inhoudt van mijn reactie is gebleven op dat nieuwsbericht. Als je zo graag berichten wilt verwijderen na een overleg vind ik dat prima, alleen graag wel op 2 punten letten:
1) copy/past de reactie in een PM en geef aan wat verkeerd is, je moet leren van je fouten en ik steek in elke reactie tijd, best veel tijd als je het elke dag optelt, het is dan onbeschoft om deze tijd zomaar weg te halen, als je hem via PM stuurt kan de maker zelf bepalen wat hij met de tekst wilt doen.
2) Kijk goed of het hele bericht wel verwijderd moet worden, is het niet maar een klein gedeelte van dat bericht? Als ik offtopic ga probeer ik er altijd nog wat ontopic info bij te stoppen om op 50-50 uit te komen. In dit geval had ik dat ook gedaan, helaas is dat verdwenen...
 
B a s
Beheerder

B a s

15/10/2012 14:56:27
Quote Anchor link
De volgende keer zullen we het anders aanpakken Wouter.
 
Wouter J

Wouter J

15/10/2012 14:59:17
Quote Anchor link
En mijn reactie moet ik nu als verloren beschouwen?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.