Contact formulier (Hosting probleem?)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 10:44:25
Quote Anchor link
Goedemorgen allemaal,

Ik heb een probleem met een stuk codering.
Dit is het html gedeelte
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
                        <form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
                            <label for="name">Naam: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft uw naam in</span>
                            </label>
                            <input name="name" id="name" type="text" />
                            <label for="subject">Onderwerp: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft een onderwerp in</span>
                            </label>
                            <input name="subject" id="subject" type="text" />
                            
                            <label for="email">E-Mail: *
                                <span class="error" id="err-email">Vul alsjeblieft uw e-mail in</span>
                                <span class="error" id="err-emailvld">e-mail is niet geldig</span>
                            </label>
                            <input name="email" id="email" type="text" />
                            <label for="message">Commentaar:</label>
                            <textarea name="message" id="message"></textarea>
                            <div id="button-con"><button class="send_message" id="send">Verzenden</button></div>    
                            <div class="error text-align-center" id="err-form">There was a problem validating the form please check!</div>
                            <div class="error text-align-center" id="err-timedout">The connection to the server timed out!</div>
                            <div class="error" id="err-state"></div>
                        </form>
                        <div id="ajaxsuccess">Successfully sent!!</div>    


En dit het php gedeelte
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<?php
session_start(); // zorg ervoor dat session_start ALTIJD bovenaan ALLES van je pagina staat, anders werkt het niet!

// E-mailadres van de ontvanger

$mail_ontv = '[email protected]'; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!

// Speciale checks voor naam en e-mailadres

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['name']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['email'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['name']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['email']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['message']) || empty($_POST['subject']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }


// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "Ingevulde contact formulier " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['name']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['email']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
  $inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['message']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // --------------------
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['name']) . ' <' . $_POST['email'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['subject'] = str_replace('\n', '', $_POST['subject']); // Verwijder \n
  $_POST['subject'] = str_replace('\r', '', $_POST['subject']); // Verwijder \r
  $_POST['subject'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['subject'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, $_POST['subject'], $inhoud_mail, $headers))
  {

      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h1>Het contactformulier is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>'
;
  }

  else
  {
      echo '<h1>Het contactformulier is niet verzonden</h1>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Het contactformulier kon niet verzonden worden.</p>'
;
  }
}

?>


Als ik met HTML bij de php zet werkt die wel, maar zodra mijn html doorverwijst naar een andere pagina werkt hij niet.
Zou iemand mij op weg kunnen helpen?

Met vriendelijke groet,
Gewijzigd op 20/03/2014 13:12:33 door TonnyBoy Verweij
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:48:32
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

20/03/2014 12:41:43
Quote Anchor link
Staat de PHP-code met session_start() wel helemaal aan het begin?

Voor een PHP-sessie worden sessiecookies gebruikt. En cookies zijn HTTP-headers, die moet worden verzonden vóór HTML-output.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/03/2014 13:01:48
Quote Anchor link
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 10:44:25:
Als ik met HTML bij de php zet werkt die wel, maar zodra mijn html doorverwijst naar een andere pagina werkt hij niet.

Ik heb geen idee wat je hier mee bedoelt.

Wat is "Met html bij de php"?
Waarnaar en hoe verwijs je?
Wat werkt er dan niet? Krijg je een foutmelding?
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 13:10:20
Quote Anchor link
Sorry voor mijn warrige informatie!

Als ik mijn HTML codering met de PHP codering samenvoeg tot 1 bestand dan werkt de code wel.
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.
 
Reshad F

Reshad F

20/03/2014 13:15:38
Quote Anchor link
je moet de formulierverzenden.php in je action hebben staan en niet in je target.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulierverzenden.php" method="post">


en je button als volgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="button-con"><input type="submit" value="verzenden"></div>


Je verwijst nu niet naar de php gedeelte maar naar formulier.php ( wat waarschijnlijk je form is ) maar dat moet dus leeg zijn als het in hetzelfde bestand staat en anders de naam van het bestand waar het in staat.
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 13:18:51
Quote Anchor link
Reshad F op 20/03/2014 13:15:38:
je moet de formulierverzenden.php in je action hebben staan en niet in je target.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulierverzenden.php" method="post">


en je button als volgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="button-con"><input type="submit" value="verzenden"></div>


Je verwijst nu niet naar de php gedeelte maar naar formulier.php ( wat waarschijnlijk je form is ) maar dat moet dus leeg zijn als het in hetzelfde bestand staat en anders de naam van het bestand waar het in staat.


Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
                            <label for="name">Naam: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft uw naam in</span>
                            </label>
                            <input name="name" id="name" type="text" />
                            <label for="subject">Onderwerp: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft een onderwerp in</span>
                            </label>
                            <input name="subject" id="subject" type="text" />
                            
                            <label for="email">E-Mail: *
                                <span class="error" id="err-email">Vul alsjeblieft uw e-mail in</span>
                                <span class="error" id="err-emailvld">e-mail is niet geldig</span>
                            </label>
                            <input name="email" id="email" type="text" />
                            <label for="message">Commentaar:</label>
                            <textarea name="message" id="message"></textarea>
                            <div id="button-con"><button class="send_message" id="send">Verzenden</button></div>    
                            <div class="error text-align-center" id="err-form">There was a problem validating the form please check!</div>
                            <div class="error text-align-center" id="err-timedout">The connection to the server timed out!</div>
                            <div class="error" id="err-state"></div>
                        </form
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

20/03/2014 13:45:44
Quote Anchor link
Behalve dat het niet is ingesprongen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/03/2014 14:36:09
Quote Anchor link
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:18:51:
Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
</form

Misschien toch wel?

TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:10:20:
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.


In je html heb je het over formulier.php en niet over formulierverzenden.php
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 14:38:48
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 20/03/2014 14:36:09:
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:18:51:
Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
</form

Misschien toch wel?

TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:10:20:
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.


In je html heb je het over formulier.php en niet over formulierverzenden.php


Ik noemde het als voorbeeld formulierverzenden.php
Het oorspronkelijke bestand is gewoon formulier.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.