contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Hans

hans

05/01/2010 08:11:00
Quote Anchor link
hoi ik heb een vraagje ben een nitwit wat php betreft
ik heb een script van deze site geplukt op zich doet hij het maar krijg een foutmelding en hij stuurt niet door naar begin pagina
wie kan mij helpen zal hieronder de link naar script zetten

http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/1210/

foutmelding is

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/celtsnl/public_html/mail/contact.php:215) in /home/celtsnl/public_html/mail/contact.php on line 221

mailjes komen netjes aan.... waar komt deze error vandaan?

beste wensen en bij voorbaat dank

gr. Hans
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 11:38:25
 
Niels K

Niels K

05/01/2010 08:42:00
Quote Anchor link
Welke foutmelding krijg je?
 
Hans

hans

05/01/2010 09:05:00
Quote Anchor link
beetje dom ja had ik er bij moeten zetten sorry

gr. Hans
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

05/01/2010 09:17:00
Quote Anchor link
waarschijnlijk heb je je html codering bovenaan de pagina staan. in de body van je pagina heb je het script gezet. Op regel 227 voert hij nogmaals de html uit en dan krijg je dus dat er 2x een html word weergeven op 1 pagina en dat kan niet. voorbeeldje voor de duidelijkheid:

foute code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<html>
<head>
</head>
<body>
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    </body>
    </html>
</body>
</html>


goede manier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<html>
<head>
</head>
<body>
</body>
</html>
 
Hans

hans

05/01/2010 10:33:00
Quote Anchor link
nog mijn index als de contact.php beginnen met bovengenoemde html code?

bron contact.php staat op http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/1210/

ieder geval bedankt misschien kun je me verder helpen

gr. Hans
 

05/01/2010 10:37:00
Quote Anchor link
Leer html en dan php. Zoek ook een nieuwer script. Dat script is oud.
 
Hans

hans

05/01/2010 10:46:00
Quote Anchor link
Paddestoel schreef op 05.01.2010 10:37:
Leer html en dan php. Zoek ook een nieuwer script. Dat script is oud.


hier heb ik niks aan oud wil niet zeggen dat het niet kan werken
 

05/01/2010 10:49:00
Quote Anchor link
hans schreef op 05.01.2010 10:46:
Paddestoel schreef op 05.01.2010 10:37:
Leer html en dan php. Zoek ook een nieuwer script. Dat script is oud.


hier heb ik niks aan oud wil niet zeggen dat het niet kan werken

Jawel. Je hebt er wel wat aan. Want als je html kan dan zie je dat die html van dat script slecht is. Ook merk je nu wel dat het niet werkt, komt ook doordat het voor oude php is gemaakt. Straks krijgen we php 6, dan werkt dat script helemaal niet.
 
Hans

hans

05/01/2010 11:16:00
Quote Anchor link
misschien is dat wel zo maar aangezien je weet hoe het moet help dan????

daarvoor is toch een forum
 

05/01/2010 11:31:00
Quote Anchor link
hans schreef op 05.01.2010 11:16:
misschien is dat wel zo maar aangezien je weet hoe het moet help dan????

daarvoor is toch een forum

Ja, ik help je door dit script af te raden.
Er is vast wel een nieuwer script wat beter is.
Maar ik ga dit script niet zomaar voor jou verbeteren, ik heb er even snel naar gekeken, het bevat wel wat fouten.

En als je zelf php kan, dan kan je een script maken wat helemaal voldoet aan jou wensen en eisen. Maar dan zou ik als ik jou was eerst wat html leren, want jou html kunsten zijn ook niet echt geweldig. Gebruik je een of andere oude frontpage of gebruik je word ofzo?
 
Hans

hans

05/01/2010 11:47:00
Quote Anchor link
als je goed had gekeken en gelezen dan had je begrepen waar dit vandaan komt en wie het gemaakt heeft
weerhoud je maar van commentaar
er zijn vast wel mensen die bereidwillig zijn om te helpen


laatste antwoord op paddestoel
 
Vdleije .

vdleije .

05/01/2010 11:52:00
Quote Anchor link
Nou, als je zulk commentaar gaat geven hans, heeft het denk ik niemand meer zit je te helpen.

Het script wat jij als voorbeeld geeft is oud en het is ZEER af te raden dit te gebruiken. Je kan er wel dingen uit halen en die per punt behandelen hier in het topic..
 
Niels K

Niels K

05/01/2010 12:08:00
Quote Anchor link
Misschien dat je verder moet zoeken dan de eerste link op google?
 
Hans

hans

05/01/2010 12:11:00
Quote Anchor link
vdleije schreef op 05.01.2010 11:52:
Nou, als je zulk commentaar gaat geven hans, heeft het denk ik niemand meer zit je te helpen.

Het script wat jij als voorbeeld geeft is oud en het is ZEER af te raden dit te gebruiken. Je kan er wel dingen uit halen en die per punt behandelen hier in het topic..


sorry voor de commentaar.
zal kijken of ik wat aan jouw advies heb

gr.Hans
 
Niels K

Niels K

05/01/2010 12:15:00
Quote Anchor link
http://phptuts.nl/

Hier zitten goede scripts tussen hoe je een formulier afhandelt.
 
Hans

hans

05/01/2010 12:21:00
Quote Anchor link
he Niels dank je

ben nu aan het kijken
 
TJVB tvb

TJVB tvb

05/01/2010 12:24:00
Quote Anchor link
werken en phphulp is niet altijd een goede combinatie...
Reactie klopte geheel niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

05/01/2010 12:33:00
Quote Anchor link
TJVB haal je niet 2 topic door elkaar heen??????
 
Niels K

Niels K

05/01/2010 12:35:00
Quote Anchor link
@hans geen probleem

@ nimtex

Haha kgloof het ook jahXD
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

05/01/2010 13:06:00
Quote Anchor link
wat ik eigenlijk bedoelde met mijn reactie is.

waarschijnlijk heb je alles klakkeloos over gekopieerd en in je body van je website gezet. (mogelijk bestaande layout). en dat is de reden dat hij zegt dat de header al verstuurd zijn. Dit formulier moet je in een geheel leeg bestand plaatsen. Probeer het bijvoorbeeld eens in notepad. en sla het bestand op als contact.php en test het maar. waarschijnlijk zal dit minder problemen opleveren.
 
Hans

hans

06/01/2010 09:41:00
Quote Anchor link
hoi Nimtex

ik heb het nog niet in mijn website verwerkt ik heb een dir. gemaakt daar de files in gezet, en deze rechtstreeks aanspreken
de aanpassingen die aangegeven werden heb ik gedaan
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.