controle email adress

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »
Tony Tony

Tony Tony

03/03/2015 01:20:51
Quote Anchor link
Zit hier vast. ik voer eerst een controle uit of het email adres al bestaat in mijn databank. ik zou ook willen controleren of het email adres willen valideren. naar mijn denken doe ik dat best eerst vooraleer ik kijk of het email adres al bestaat. heb op het web een scriptje gevonden om email adres te valideren, (heb het als commentaar ingevoegd), maar ik krijg dit niet goed ertussen gevlochten. iemand een tip?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

include("inc_connect_mysql.php");

if (!empty($_POST)){
    // Eerst controleren of inlognaam (= e-mailadres) al bestaat in database
    $email = $_POST["email"];
    $wachtwoord = $_POST["wachtwoord"];
    $query = "SELECT email FROM users WHERE email='" . $email . "'";
    $result = mysqli_query($conn,$query) or die ("FOUT: " . mysqli_error($conn));
    
    /*if (preg_match("/^[A-Za-z0-9._\-]+\@[A-Za-z0-9._\-]+\.[A-Za-z]{2,4}$/", "$email")
    echo "Het email adres is goed";
    else
    echo "Het email adres is fout"; */

    
    
    if (mysqli_num_rows($result) > 0) {
        // e-mailadres al aanwezig in de database, foutmelding tonen
        $tekst = "Dit e-mailadres (<b>$email</b>) bestaat al\n.
            <a href=\""
. $_SERVER["PHP_SELF"] ."\">Opnieuw registreren</a>\n";
        die($tekst);    
    }
else{
        // OK, Query opbouwen
        $query="INSERT INTO users (email, wachtwoord) ";
        $query .= "VALUES ('$email', '$wachtwoord');";
        $result = mysqli_query($conn,$query) or die ("FOUT: " . mysqli_error($conn));
        $tekst = "Bedankt voor uw aanmelding.<br>
            U kunt nu <a href=\"login.php\">inloggen</a>"
;
        die ($tekst);
    }
}

?>


<html>
<head>
<title>Registreren</title>
</head>

<body>
<h2>Registeren</h2>
Welkom, u kunt zich hier registreren. Als inlognaam wordt uw e-mailadres gebruikt.
<hr><br>
<form name="form1" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>
">
E-mailadres: <input name="email" type="text" placeholder="[email protected]"
size="30" maxlength="40"> (maximaal 40 tekens)<br><br>
Wachtwoord: <input name="wachtwoord" type="password" placeholder="paswoord"
size="10" maxlength="8"> (maximaal 8 tekens)<br><br>
<input type="submit" name="submit" value="Registeren">
<input name="reset" type="reset" value="Leegmaken">
</form>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:05:56
 
Ivo P

Ivo P

03/03/2015 02:12:24
Quote Anchor link
Regel 5 t/m 7 vervangen Door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if ($email = filter_input (INPUT_POST,'email')) {
?>


Toevoeging op 03/03/2015 02:15:19:

Ivo P op 03/03/2015 02:12:24:


Regel 5 t/m 7 vervangen Door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if ($email = filter_input (INPUT_POST,'email', FILTER_VALIDATE_EMAIL )) {
?>




Toevoeging op 03/03/2015 02:17:36:

En je vergeet je password te hashen
en een limiet van max 8 tekens in een password ???
Gewijzigd op 03/03/2015 02:13:56 door Ivo P
 
Kevin J

Kevin J

03/03/2015 06:04:31
Quote Anchor link
1 manier die ik vaak gebruik bij e-mail is de input type aanpassen dus zo:
<input type="email" name="email">
 
Ivo P

Ivo P

03/03/2015 08:54:46
Quote Anchor link
Dat is een manier om aan de invoerkant vast een filter aan te brengen.
Helaas herkennen niet alle browsers dit type input.
Daarnaast moet je ook rekening houden met data die buiten een form wordt aangeleverd, of forms die worden aangepast.

Een eindcontrole aan de php-kant zal altijd uitgevoerd moeten worden.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/03/2015 09:00:45
Quote Anchor link
Kevin Jager op 03/03/2015 06:04:31:
1 manier die ik vaak gebruik bij e-mail is de input type aanpassen dus zo:
<input type="email" name="email">


Bovenstaande geldt voor HTML5 en is een client-side validatie en kan makkelijk omzeild worden. Validatie in PHP blijft een must.
 
Tony Tony

Tony Tony

03/03/2015 10:55:52
Quote Anchor link
Bedankt iedereen voor de reactie, @ Ivo, heb de regels vervangen zoals je voorstelde, en dat lukt. Maar wat gebeurt er nu, enkel als men een input geeft in de vorm van een email adres , dan kan je verder. indien niet, springt het scriptje terug naar naar het invullen van de gegevens. Ik ga deze avond eens proberen om daar een waarschuwing naar de gebruiker toe tussen te krijgen, vb " er word een foutief email adres ingevuld, probeer het opnieuw."
mochten er hieromtrent tips zijn, zijn ze steeds welkom. Ik post het even als het al dan niet lukt.
-wat betreft hashen van het paswoord, dit komt later in de cursus aan bod.
-inderdaad wat naïef om tevreden te zijn met 8 tekens voor het paswoord.

bedankt
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/03/2015 17:21:10
Quote Anchor link
Om je op weg te helpen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php

// functie die de formuliervelden valideert en foutmeldingen aanmaakt
function validate($email)
{

    $errors = [];
    
    if(!strlen($email))
        $errors[] = 'U heeft geen email adres ingevuld.';
    else if(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $errors[] = 'U heeft een ongeldig email adres ingevuld.';
        
    return $errors;
}


// initialisatie
$email = '';
$errors = [];

// indien het formulier verstuurd is
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $email = $_POST['email'];
    
    // valideer de ingevulde gegevens
    $errors = validate($email);
    
    // als er dan geen fouten zijn stuur de gebruiker door naar een bedank pagina
    if(!count($errors))
    {

        // hier kun je nog een email versturen en/of de gegevens opslaan in de database
        
        header('Location: bedankt.html');
        exit;
    }
}

?>

<!doctype html>
<html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <title>een titel</title>
    </head>
    <body>
        <ul id="errors">
        <?php
            foreach($errors as $error)
            echo '<li>' . $error . '</li>';
        ?>

        </ul>
        <form action="" method="post">
            <input type="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
            <button type="submit">Verzenden</button>
        </form>
    </body>
</html>
Gewijzigd op 03/03/2015 17:24:27 door Frank Nietbelangrijk
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.