controle email adress

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »
Tony Tony

Tony Tony

03/03/2015 01:20:51
Quote Anchor link
Zit hier vast. ik voer eerst een controle uit of het email adres al bestaat in mijn databank. ik zou ook willen controleren of het email adres willen valideren. naar mijn denken doe ik dat best eerst vooraleer ik kijk of het email adres al bestaat. heb op het web een scriptje gevonden om email adres te valideren, (heb het als commentaar ingevoegd), maar ik krijg dit niet goed ertussen gevlochten. iemand een tip?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

include("inc_connect_mysql.php");

if (!empty($_POST)){
    // Eerst controleren of inlognaam (= e-mailadres) al bestaat in database
    $email = $_POST["email"];
    $wachtwoord = $_POST["wachtwoord"];
    $query = "SELECT email FROM users WHERE email='" . $email . "'";
    $result = mysqli_query($conn,$query) or die ("FOUT: " . mysqli_error($conn));
    
    /*if (preg_match("/^[A-Za-z0-9._\-]+\@[A-Za-z0-9._\-]+\.[A-Za-z]{2,4}$/", "$email")
    echo "Het email adres is goed";
    else
    echo "Het email adres is fout"; */

    
    
    if (mysqli_num_rows($result) > 0) {
        // e-mailadres al aanwezig in de database, foutmelding tonen
        $tekst = "Dit e-mailadres (<b>$email</b>) bestaat al\n.
            <a href=\""
. $_SERVER["PHP_SELF"] ."\">Opnieuw registreren</a>\n";
        die($tekst);    
    }
else{
        // OK, Query opbouwen
        $query="INSERT INTO users (email, wachtwoord) ";
        $query .= "VALUES ('$email', '$wachtwoord');";
        $result = mysqli_query($conn,$query) or die ("FOUT: " . mysqli_error($conn));
        $tekst = "Bedankt voor uw aanmelding.<br>
            U kunt nu <a href=\"login.php\">inloggen</a>"
;
        die ($tekst);
    }
}

?>


<html>
<head>
<title>Registreren</title>
</head>

<body>
<h2>Registeren</h2>
Welkom, u kunt zich hier registreren. Als inlognaam wordt uw e-mailadres gebruikt.
<hr><br>
<form name="form1" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>
">
E-mailadres: <input name="email" type="text" placeholder="[email protected]"
size="30" maxlength="40"> (maximaal 40 tekens)<br><br>
Wachtwoord: <input name="wachtwoord" type="password" placeholder="paswoord"
size="10" maxlength="8"> (maximaal 8 tekens)<br><br>
<input type="submit" name="submit" value="Registeren">
<input name="reset" type="reset" value="Leegmaken">
</form>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:56:45
 
Ivo P

Ivo P

03/03/2015 02:12:24
Quote Anchor link
Regel 5 t/m 7 vervangen Door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if ($email = filter_input (INPUT_POST,'email')) {
?>


Toevoeging op 03/03/2015 02:15:19:

Ivo P op 03/03/2015 02:12:24:


Regel 5 t/m 7 vervangen Door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if ($email = filter_input (INPUT_POST,'email', FILTER_VALIDATE_EMAIL )) {
?>




Toevoeging op 03/03/2015 02:17:36:

En je vergeet je password te hashen
en een limiet van max 8 tekens in een password ???
Gewijzigd op 03/03/2015 02:13:56 door Ivo P
 
Kevin J

Kevin J

03/03/2015 06:04:31
Quote Anchor link
1 manier die ik vaak gebruik bij e-mail is de input type aanpassen dus zo:
<input type="email" name="email">
 
Ivo P

Ivo P

03/03/2015 08:54:46
Quote Anchor link
Dat is een manier om aan de invoerkant vast een filter aan te brengen.
Helaas herkennen niet alle browsers dit type input.
Daarnaast moet je ook rekening houden met data die buiten een form wordt aangeleverd, of forms die worden aangepast.

Een eindcontrole aan de php-kant zal altijd uitgevoerd moeten worden.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/03/2015 09:00:45
Quote Anchor link
Kevin Jager op 03/03/2015 06:04:31:
1 manier die ik vaak gebruik bij e-mail is de input type aanpassen dus zo:
<input type="email" name="email">


Bovenstaande geldt voor HTML5 en is een client-side validatie en kan makkelijk omzeild worden. Validatie in PHP blijft een must.
 
Tony Tony

Tony Tony

03/03/2015 10:55:52
Quote Anchor link
Bedankt iedereen voor de reactie, @ Ivo, heb de regels vervangen zoals je voorstelde, en dat lukt. Maar wat gebeurt er nu, enkel als men een input geeft in de vorm van een email adres , dan kan je verder. indien niet, springt het scriptje terug naar naar het invullen van de gegevens. Ik ga deze avond eens proberen om daar een waarschuwing naar de gebruiker toe tussen te krijgen, vb " er word een foutief email adres ingevuld, probeer het opnieuw."
mochten er hieromtrent tips zijn, zijn ze steeds welkom. Ik post het even als het al dan niet lukt.
-wat betreft hashen van het paswoord, dit komt later in de cursus aan bod.
-inderdaad wat naïef om tevreden te zijn met 8 tekens voor het paswoord.

bedankt
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/03/2015 17:21:10
Quote Anchor link
Om je op weg te helpen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php

// functie die de formuliervelden valideert en foutmeldingen aanmaakt
function validate($email)
{

    $errors = [];
    
    if(!strlen($email))
        $errors[] = 'U heeft geen email adres ingevuld.';
    else if(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $errors[] = 'U heeft een ongeldig email adres ingevuld.';
        
    return $errors;
}


// initialisatie
$email = '';
$errors = [];

// indien het formulier verstuurd is
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $email = $_POST['email'];
    
    // valideer de ingevulde gegevens
    $errors = validate($email);
    
    // als er dan geen fouten zijn stuur de gebruiker door naar een bedank pagina
    if(!count($errors))
    {

        // hier kun je nog een email versturen en/of de gegevens opslaan in de database
        
        header('Location: bedankt.html');
        exit;
    }
}

?>

<!doctype html>
<html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <title>een titel</title>
    </head>
    <body>
        <ul id="errors">
        <?php
            foreach($errors as $error)
            echo '<li>' . $error . '</li>';
        ?>

        </ul>
        <form action="" method="post">
            <input type="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
            <button type="submit">Verzenden</button>
        </form>
    </body>
</html>
Gewijzigd op 03/03/2015 17:24:27 door Frank Nietbelangrijk
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.