[DATEPICKER] datum onthouden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

19/04/2012 19:12:17
Quote Anchor link
Hoi,

ik ben al een tijdje opzoek naar een manier om mijn datum "te kunnen vasthouden" in de tekstbox van mijn datepicker maar helaas heb ik nog geen oplossing gevonden. Iemand die mij kan helpen?

Dit werkte alvast niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<label>'.$form_datum.':*</label><input type="text" name="datum" id="datepicker" value="'.$_POST['datum'].'" />
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:47:04
 
Jeroen VD

Jeroen VD

19/04/2012 19:14:55
Quote Anchor link
gebruik een session ipv een post-variabele?
 
Jasper DS

Jasper DS

19/04/2012 19:22:09
Quote Anchor link
nee, de value word telkens leeg gemaakt dat is het niet
 
Chris -

Chris -

19/04/2012 19:30:13
Quote Anchor link
Even voor de zekerheid Jasper, je gebruikt die van KevinLuck.com?

Bij het aanroepen van je datepicker, doe je het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$('.date-picker').datePicker();
$('.date-picker').dpSetSelected('01/01/2010');


Op die manier kun je de datum dus plaatsen. Als de datum in een sessie staat bijvoorbeeld, kun je dit via een ajax call weer ophalen en weergeven.

http://www.kelvinluck.com/assets/jquery/datePicker/v2/demo/documentation.html
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 16:29:06
Quote Anchor link
het gaat over deze datepicker.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

20/04/2012 17:07:28
Quote Anchor link
Denk dat dit is wat je zoekt
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 17:51:26
Quote Anchor link
Ik maak gebruik van dit stukje code voor de datepicker in de <header>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<script type="text/javascript">
            $(function(){

                // Datepicker
                $('#datepicker').datepicker({
                    inline: true
                });
                
                $('#datepicker').datepicker('option', 'dateFormat', 'yy-mm-dd');
                
                // Datepicker
                $('#datepicker2').datepicker({
                    inline: true
                });
                
                $('#datepicker2').datepicker('option', 'dateFormat', 'yy-mm-dd');
                
            });
        </script>


dit is de code voor currentText
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
//getter
var currentText = $( ".selector" ).datepicker( "option", "currentText" );
//setter
$( ".selector" ).datepicker( "option", "currentText", "Now" );


Hoe kan ik nu aanduiden voor welke datepicker dat is?
 
Chris -

Chris -

20/04/2012 18:11:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$('#datepicker').datepicker({
    inline: true,
    currentText: "Now"
});


Herhalen voor dp2. Overigens, als je twee dezelfde data wilt weergeven is het misschien handiger om de datepicker te activeren dmv de classname ipv de ID. Werkt sneller en scheelt weer nutteloze kopieën. Overigens wel gewoon de #'s behouden zodat je die evt met JS weer kunt ophalen.

Of mis ik de clou?
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 18:27:43
Quote Anchor link
dus op de plaats van NOW zet ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_POST['value']; ?>
? of hoe zet ik php in js?
 
Arjan -

Arjan -

20/04/2012 18:32:57
Quote Anchor link
Je kan toch de post variabele als value in je tekstbox plaatsen na een submit? Bij mijn weten selecteert de datepicker van jquery gewoon de ingevoerde datum. En currenttext weghalen uit je javascript. je kan dan bij het opvragen van de pagina als value van de tekstbox de datum van vandaag gebruiken.
Gewijzigd op 20/04/2012 18:34:41 door Arjan -
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 18:35:35
Quote Anchor link
@arjan:

PHP Jasper op 19/04/2012 19:12:17:
Dit werkte alvast niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<label>'.$form_datum.':*</label><input type="text" name="datum" id="datepicker" value="'.$_POST['datum'].'" />


toch bedankt, ik wil trouwens niet de huidige datum, ik wil dat als er al een datum is ingevoerd deze datum behouden word.
Gewijzigd op 20/04/2012 18:35:57 door Jasper DS
 
Chris -

Chris -

20/04/2012 18:41:40
Quote Anchor link
Jasper, probeer het eens :)
 
Rick van Riel

Rick van Riel

20/04/2012 23:37:23
Quote Anchor link
Wil je de datum vasthouden nadat er een post is gestuurd of komt de datum van de datepicker niet in het input veld te steen?
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 23:45:34
Quote Anchor link
ik wil de datum vasthouden nadat er is gepost.
 
Rick van Riel

Rick van Riel

20/04/2012 23:48:31
Quote Anchor link
Dan zou je dat op deze manier moeten kunnen doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<label>'.$form_datum.':*</label><input type="text" name="datum" id="datepicker" value="'.(isset($_POST['datum']))?$_POST['datum']:'';.'" />';
?>


En als je deze datum op wil slaan in een session kun je het volgende doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();

if($_SERVER['REQEUST_METHOD'] == 'post') {
     $_SESSION['datum'] = $_POST['datum'];
}

?>
Gewijzigd op 20/04/2012 23:52:03 door Rick van Riel
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 23:55:22
Quote Anchor link
@rick, zoals ik al 2 keer zei: die oplossing werkt niet. De datepicker negeert de value in de textbox.
 
Arjan -

Arjan -

21/04/2012 00:06:15
Quote Anchor link
PHP Jasper op 20/04/2012 23:55:22:
@rick, zoals ik al 2 keer zei: die oplossing werkt niet. De datepicker negeert de value in de textbox.


Heb je dan wel de currenttext verwijderd uit de javascript code? Ik gebruik de datepicker van jquery ql geruime tijd en bij mij werkt het aanpassen van de value gewoon!
 
Jasper DS

Jasper DS

24/04/2012 17:22:27
Quote Anchor link
Arjan, ik heb het nogmaals geprobeerd en te vergeefs.. de value word niet ingevuld. . .

edit:

@Chris, als ik de curentText gebruik werkt heel de datepicker niet meer?
Gewijzigd op 24/04/2012 18:34:21 door Jasper DS
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.