Dijkstra's Algo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/06/2009 18:56:00
Quote Anchor link
Hallowa,

Ik ben al vet lang bezig met een simpel scriptje en ik denk dat ik een klein beetje hulp nodig heb voor het afronden ermee :P.

Nou probeer ik een script te maken die de kortste route vind.
Nu is het rechtstreeks van punt A naar punt B vinden makkelijk, door de twee posities van elkaar te trekken: possitie_diff(x,y) = positie_puntA(x,y)-positie_puntB(x,y).

Maar het word moeilijker om de kortste route te berekenen wanneer er obstakels erbij zitten.
Op deze plaatje (Link) heb ik 2 situaties geschetst.
Rode X = Begin punt
Blauwe X = Eind punt
donker blauw gevulde blok = muur/obstakel

Mijn gemaakte code werkt goed tot het een obstakel tegen komt. Dan gaat het in een hele lange for loop 1 stapje achteruit en dan 1 stapje vooruit etc.

Nu zou ik ook niet echt weten hoe ik dit kan oplossen XD.

Code van Santhe op http://www.test.santhe.nl/game.php heb ik ook geprobeerd maar die doet heel erg vaag XD. (zie me vorige topic http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=2&id=60268)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 04:29:49
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

11/06/2009 19:01:00
Quote Anchor link
Had je dan niet beter in dat topic verder kunnen gaan?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2009 19:15:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 11.06.2009 19:01:
Had je dan niet beter in dat topic verder kunnen gaan?

Nee, dit is een heel ander probleem en een heel andere opdracht. Het is logisch dat mijn script hier niet werkt.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/06/2009 19:50:00
Quote Anchor link
Mijn script (is wel vet lang :P maja):
Quote:
code weggezet omdat het anders een hele lange pagina werd



Nu werkt dit wel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$game
= new game(array('2'=>'5'),array('1'=>'1'));
#$game->obstacles(array('2'=>'2'));

$game->obstacles(array('2'=>'1'));
$game->right();
?>


en deze niet doordat het steeds herhaald word:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$game
= new game(array('5'=>'2'),array('1'=>'1'));
#$game->obstacles(array('2'=>'2'));

$game->obstacles(array('2'=>'1'));
$game->right();
?>


help??


Edit:

output van de eerst:

[4.4][4.4]
Array ( [0] => 1 [1] => 1 [2] => 1 [3] => 1 )
Array ( [0] => 4 [1] => 3 [2] => 2 [3] => 1 )
1 - 4
1 - 3
1 - 2
1 - 1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

11/06/2009 20:05:00
Quote Anchor link
In c++ heb ik nog een applicatie gemaakt voor dijkstra's algoritme, lang geleden.

Ik zal dit eens bekijken; wie weet kan ik dat ook nog nodig hebben.
 
Hipska BE

Hipska BE

11/06/2009 20:12:00
Quote Anchor link
Ben je hier iets mee?
http://phphulp.ikhoefgeen.nl/pathfinding.html
Is in JS
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/06/2009 23:41:00
Quote Anchor link
Jelmer heeft het op een rare manier gedaan XD. Ik ben het nog aan het uitvogelen maar de kans is klein dat ik het opeens wel kan :S
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

12/06/2009 00:56:00
Quote Anchor link
gebruik je echt dijkstra's alghorythme? (vaste punten met verschillende afstanden, en vaste connexies)
Anders moet je eens naar het A* algorythme kijken,,
heb k 3 weken geleden nog uitgewerkt in C#
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

13/06/2009 01:40:00
Quote Anchor link
Dit al eens bekeken?
http://en.giswiki.net/wiki/Dijkstra's_algorithm
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/06/2009 11:27:00
Quote Anchor link
@Peter,
Op welke manier wil je dit gaan oplossen,
Moet het echt Dijkstra's algoritme zijn, of moet je de A star hebben?
Ik wil het opzich best voor je proberen, alleen je moet even de gegevens geven die je gebruikt voor het grid.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/06/2009 00:13:00
Quote Anchor link
Ik ben er mee bezig geweest alleen is de resultaat wel negatief... :(

Ik wil per sé eigenlijk een php versie dus heb ik van een js script dat ik ergens op internet had gevonden proberen te veranderen in php. Alleen is dat niet echt goed gegaan..

Zo ziet de php eruit dat ik gemaakt heb
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
<?php
error_reporting(E_ALL);

class AStar{

    public function __construct($grid,$start,$einde) {
        $this->grid    = $grid;
        $this->start    = $start;
        $this->einde    = $einde;
        $rows        = 20;
        $cols        = 20;
        $this->rows    = strlen($rows);
        $this->cols    = strlen($cols);
        $this->limiet    = strlen($cols)*strlen($rows);

        $this->einde    = $einde;
        $this->einde    = $einde;

        $this->Path();
    }


    public function Grid($x,$y){
        return $this->grid[$y][$x]===0;
    }


    public function Node($Parent,$Pp){
        foreach($Pp as $z=>$Point) {
            if($z=='x') {
                $Pointx    = $z;
            }
elseif($z=='y') {
                $Pointy    = $z;
            }
        }

        return array(
            'Parent'    => $Parent,
            'value'        => $Pointx+($Pointy*$this->cols),
            'x'        => $Pointx,
            'y'        => $Pointy,
            'f'        => 0,
            'g'        => 0
        );
    }





    public function Path(){
            $Start        =$this->Node(null,array('x'=>$this->start[0],'y'=>$this->start[1]));
            $StartOpen    =$this->Node(null,array('x'=>$this->start[0],'y'=>$this->start[1]));
            $Goal        =$this->Node(null,array('x'=>$this->einde[0],'y'=>$this->einde[1]));
            $AStar        =Array($this->limiet);
            $Open        =Array($Start);
            $Closed[]    ='';
            $result[]    ='';
            $Successors    = '';
            $Node        = '';
            $Path        = '';
print_r($Open);
            $length    =strlen($Open);

            while($length){
                $max=$this->limiet;
                $min=-1;
                for($i=0;$i<$length;$i++){
                    if($StartOpen['f'][$i]<$max){
                        $max=$StartOpen['f'][$i];
                        $min=$i;
                    }
                };


                $Node=array_splice($StartOpen,$min);

                if($Node['value']===$Goal['value']){

                    array_push($Closed,$Node);
                    $Path=$Closed[1];

                    do {
                        array_push($result,$Path['x'],$Path['y']);
                    }


                    
                    while($Path=$Path['Parent']);
                        $AStar=$Closed;
                    
                    array_reverse($result);
                }
else {
                    $Successors=$this->Successors($Node['x'],$Node['y']);
                    for($i=0;$i<strlen($Successors);$i++){
                        $Path=$this->Node($Node,$Successors[$i]);
                    if($Path['value']){
                        $Path['g']=$Node[3]+$this->Manhattan($this->Successors[$i],$Node);
                        $Path['f']=$Path[3]+$this->Manhattan($this->Successors[$i],$Goal);
                        array_push($Open,$Path);
                    };
                };

                array_push($Closed,$Node);
            };
        };

        return $result;
    }

    function
Successors($x,$y){
echo $y;
        $N    =$y-1;
        $S    =$y+1;

        $E    =$x+1;
        $W    =$x-1;

        $N2    =$N>-1&&$this->Grid($x,$N);
        $S2    =$S<$this->rows&&$this->Grid($x,$S);
        $E2    =$E<$this->cols&&$this->Grid($E,$y);
        $W2    =$W>-1&&$this->Grid($W,$y);
        $result[] ='';

        if($N2) {
            array_push($result,array('x'=>$x,'y'=>$N));
        }

        if($E2) {
            array_push($result,array('x'=>$E,'y'=>$y));
        }

        if($S2) {
            array_push($result,array('x'=>$x,'y'=>$S));
        }

        if($W2) {
            array_push($result,array('x'=>$W,'y'=>$y));
        }


        return $result;
    }


    public function Manhattan($point,$goal){
        return abs($point[0]-$goal[0])+abs($point[1]-$goal[1]);
    }
}




function
GridGenerator($width, $height){
        $result = Array($height);

        for($i = 0; $i < $height; $i++) {
            $result[$i] = Array($width);
            for($j = 0; $j < $width; $j++) {
                $result[$i][$j] = ($j * $i) % 7 ? floor(rand(0,1) * 200) % 2 : 0;
            }
        };

        return $result;
}


$gb    = GridGenerator('20','20');
$sb    = array(ceil(rand() * (20 * 20)),0);
$random = true;
$l    = 20;




for($i = 0; $i < 20; $i++) {

    for($k = 0; $k <$l; $k++) {

        if($gb[$i][$k] !== 0) {

        }
else {
            if($random && $sb <= $i + ($k * $l)) {
                $random = false;
            }
else {
                    $bot = new AStar($gb,$sb,$sb);


            }
        }
    }
}



?>



En zo ziet de werkende Js script eruit: Klik

Ik heb het gevoel dat ik een klein ding verkeerd doe waardoor het net verkeerd de bocht gaat. Hopelijk dat iemand het ziet.

@Emmanuel die php voorbeeld dat op dat pagina staat is een beetje raar, ik heb hem getest maar er komt wat raars uit steeds.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
- SanThe -

- SanThe -

18/06/2009 00:22:00
Quote Anchor link
Server niet gevonden
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/06/2009 00:23:00
Quote Anchor link
server niet gevonden??

bedoel je die link? Link werkt bij mij ^^
 
- SanThe -

- SanThe -

18/06/2009 00:26:00
Quote Anchor link
Hier niet.
Is weer zo een provider die zijn DNS niet correct heeft.

Moet ik weer allerlei omwegen doen voordat ik er bij kan.

Edit: DNS moet vier lagen diep voordat je een ip-adres van een DNS server krijgt. Hopeloos is dat.

devpro.it. 82038 IN NS ns4.areaserver.it.
devpro.it. 82038 IN NS ns2.areaserver.it.

areaserver.it. 81681 IN NS murdock.tiscali.com.
areaserver.it. 81681 IN NS barakus.tiscali.com.

tiscali.com. 164143 IN NS sns.tiscali.it.
tiscali.com. 164143 IN NS ns.tiscalinet.it.

tiscali.it. 82068 IN NS sns.tiscali.it.
tiscali.it. 82068 IN NS ns.tiscalinet.it.

sns.tiscali.it. 82068 IN A 195.130.225.129
ns.tiscalinet.it. 10789 IN A 195.130.224.18
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/06/2009 00:40:00
Quote Anchor link
een soortgelijke hier geupload:
alleen loopt deze vast na 5 kliks of zo :P
http://albertosyrup.110mb.com/astar.html

Edit:
Ow het loopt pas vast als je snel achter elkaar klikt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
- SanThe -

- SanThe -

18/06/2009 00:44:00
Quote Anchor link
Die loopt vast inderdaad.
Maar ik ben na wat aparte handelingen toch op de eerste link beland.
Ziet er netjes uit.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/06/2009 00:51:00
Quote Anchor link
zijn tweede ziet er ook wel geweldig uit http://www.devpro.it/examples/astar/index2.html
maar ik heb de eerste gekozen omdat het wat simpeler opgebouwd was.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/06/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Bump,
Iemand nog suggesties waarom mijn code het verkeerd doet :(
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

20/06/2009 22:31:00
Quote Anchor link
niemand? :'(
 
Hipska BE

Hipska BE

21/06/2009 12:32:00
Quote Anchor link
Wat is het probleem?

Alle gegeven links blijken te werken..
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

21/06/2009 12:36:00
Quote Anchor link
Zie mijn laatste bericht met zo'n lange script, ik krijg dat niet aan het praten. Kun je misschien een klein blik op werpen wat er nou net anders is tussen http://www.devpro.it/examples/astar/index.html en mijn gemaakte script, want ergens heb ik iets verkeerds gedaan waardoor het niet werkt :'(
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.