Dijkstra's Algo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/06/2009 18:56:00
Quote Anchor link
Hallowa,

Ik ben al vet lang bezig met een simpel scriptje en ik denk dat ik een klein beetje hulp nodig heb voor het afronden ermee :P.

Nou probeer ik een script te maken die de kortste route vind.
Nu is het rechtstreeks van punt A naar punt B vinden makkelijk, door de twee posities van elkaar te trekken: possitie_diff(x,y) = positie_puntA(x,y)-positie_puntB(x,y).

Maar het word moeilijker om de kortste route te berekenen wanneer er obstakels erbij zitten.
Op deze plaatje (Link) heb ik 2 situaties geschetst.
Rode X = Begin punt
Blauwe X = Eind punt
donker blauw gevulde blok = muur/obstakel

Mijn gemaakte code werkt goed tot het een obstakel tegen komt. Dan gaat het in een hele lange for loop 1 stapje achteruit en dan 1 stapje vooruit etc.

Nu zou ik ook niet echt weten hoe ik dit kan oplossen XD.

Code van Santhe op http://www.test.santhe.nl/game.php heb ik ook geprobeerd maar die doet heel erg vaag XD. (zie me vorige topic http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=2&id=60268)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 17:36:55
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

11/06/2009 19:01:00
Quote Anchor link
Had je dan niet beter in dat topic verder kunnen gaan?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2009 19:15:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 11.06.2009 19:01:
Had je dan niet beter in dat topic verder kunnen gaan?

Nee, dit is een heel ander probleem en een heel andere opdracht. Het is logisch dat mijn script hier niet werkt.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/06/2009 19:50:00
Quote Anchor link
Mijn script (is wel vet lang :P maja):
Quote:
code weggezet omdat het anders een hele lange pagina werd



Nu werkt dit wel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$game
= new game(array('2'=>'5'),array('1'=>'1'));
#$game->obstacles(array('2'=>'2'));

$game->obstacles(array('2'=>'1'));
$game->right();
?>


en deze niet doordat het steeds herhaald word:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$game
= new game(array('5'=>'2'),array('1'=>'1'));
#$game->obstacles(array('2'=>'2'));

$game->obstacles(array('2'=>'1'));
$game->right();
?>


help??


Edit:

output van de eerst:

[4.4][4.4]
Array ( [0] => 1 [1] => 1 [2] => 1 [3] => 1 )
Array ( [0] => 4 [1] => 3 [2] => 2 [3] => 1 )
1 - 4
1 - 3
1 - 2
1 - 1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

11/06/2009 20:05:00
Quote Anchor link
In c++ heb ik nog een applicatie gemaakt voor dijkstra's algoritme, lang geleden.

Ik zal dit eens bekijken; wie weet kan ik dat ook nog nodig hebben.
 
Hipska BE

Hipska BE

11/06/2009 20:12:00
Quote Anchor link
Ben je hier iets mee?
http://phphulp.ikhoefgeen.nl/pathfinding.html
Is in JS
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/06/2009 23:41:00
Quote Anchor link
Jelmer heeft het op een rare manier gedaan XD. Ik ben het nog aan het uitvogelen maar de kans is klein dat ik het opeens wel kan :S
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

12/06/2009 00:56:00
Quote Anchor link
gebruik je echt dijkstra's alghorythme? (vaste punten met verschillende afstanden, en vaste connexies)
Anders moet je eens naar het A* algorythme kijken,,
heb k 3 weken geleden nog uitgewerkt in C#
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

13/06/2009 01:40:00
Quote Anchor link
Dit al eens bekeken?
http://en.giswiki.net/wiki/Dijkstra's_algorithm
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/06/2009 11:27:00
Quote Anchor link
@Peter,
Op welke manier wil je dit gaan oplossen,
Moet het echt Dijkstra's algoritme zijn, of moet je de A star hebben?
Ik wil het opzich best voor je proberen, alleen je moet even de gegevens geven die je gebruikt voor het grid.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/06/2009 00:13:00
Quote Anchor link
Ik ben er mee bezig geweest alleen is de resultaat wel negatief... :(

Ik wil per sé eigenlijk een php versie dus heb ik van een js script dat ik ergens op internet had gevonden proberen te veranderen in php. Alleen is dat niet echt goed gegaan..

Zo ziet de php eruit dat ik gemaakt heb
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
<?php
error_reporting(E_ALL);

class AStar{

    public function __construct($grid,$start,$einde) {
        $this->grid    = $grid;
        $this->start    = $start;
        $this->einde    = $einde;
        $rows        = 20;
        $cols        = 20;
        $this->rows    = strlen($rows);
        $this->cols    = strlen($cols);
        $this->limiet    = strlen($cols)*strlen($rows);

        $this->einde    = $einde;
        $this->einde    = $einde;

        $this->Path();
    }


    public function Grid($x,$y){
        return $this->grid[$y][$x]===0;
    }


    public function Node($Parent,$Pp){
        foreach($Pp as $z=>$Point) {
            if($z=='x') {
                $Pointx    = $z;
            }
elseif($z=='y') {
                $Pointy    = $z;
            }
        }

        return array(
            'Parent'    => $Parent,
            'value'        => $Pointx+($Pointy*$this->cols),
            'x'        => $Pointx,
            'y'        => $Pointy,
            'f'        => 0,
            'g'        => 0
        );
    }





    public function Path(){
            $Start        =$this->Node(null,array('x'=>$this->start[0],'y'=>$this->start[1]));
            $StartOpen    =$this->Node(null,array('x'=>$this->start[0],'y'=>$this->start[1]));
            $Goal        =$this->Node(null,array('x'=>$this->einde[0],'y'=>$this->einde[1]));
            $AStar        =Array($this->limiet);
            $Open        =Array($Start);
            $Closed[]    ='';
            $result[]    ='';
            $Successors    = '';
            $Node        = '';
            $Path        = '';
print_r($Open);
            $length    =strlen($Open);

            while($length){
                $max=$this->limiet;
                $min=-1;
                for($i=0;$i<$length;$i++){
                    if($StartOpen['f'][$i]<$max){
                        $max=$StartOpen['f'][$i];
                        $min=$i;
                    }
                };


                $Node=array_splice($StartOpen,$min);

                if($Node['value']===$Goal['value']){

                    array_push($Closed,$Node);
                    $Path=$Closed[1];

                    do {
                        array_push($result,$Path['x'],$Path['y']);
                    }


                    
                    while($Path=$Path['Parent']);
                        $AStar=$Closed;
                    
                    array_reverse($result);
                }
else {
                    $Successors=$this->Successors($Node['x'],$Node['y']);
                    for($i=0;$i<strlen($Successors);$i++){
                        $Path=$this->Node($Node,$Successors[$i]);
                    if($Path['value']){
                        $Path['g']=$Node[3]+$this->Manhattan($this->Successors[$i],$Node);
                        $Path['f']=$Path[3]+$this->Manhattan($this->Successors[$i],$Goal);
                        array_push($Open,$Path);
                    };
                };

                array_push($Closed,$Node);
            };
        };

        return $result;
    }

    function
Successors($x,$y){
echo $y;
        $N    =$y-1;
        $S    =$y+1;

        $E    =$x+1;
        $W    =$x-1;

        $N2    =$N>-1&&$this->Grid($x,$N);
        $S2    =$S<$this->rows&&$this->Grid($x,$S);
        $E2    =$E<$this->cols&&$this->Grid($E,$y);
        $W2    =$W>-1&&$this->Grid($W,$y);
        $result[] ='';

        if($N2) {
            array_push($result,array('x'=>$x,'y'=>$N));
        }

        if($E2) {
            array_push($result,array('x'=>$E,'y'=>$y));
        }

        if($S2) {
            array_push($result,array('x'=>$x,'y'=>$S));
        }

        if($W2) {
            array_push($result,array('x'=>$W,'y'=>$y));
        }


        return $result;
    }


    public function Manhattan($point,$goal){
        return abs($point[0]-$goal[0])+abs($point[1]-$goal[1]);
    }
}




function
GridGenerator($width, $height){
        $result = Array($height);

        for($i = 0; $i < $height; $i++) {
            $result[$i] = Array($width);
            for($j = 0; $j < $width; $j++) {
                $result[$i][$j] = ($j * $i) % 7 ? floor(rand(0,1) * 200) % 2 : 0;
            }
        };

        return $result;
}


$gb    = GridGenerator('20','20');
$sb    = array(ceil(rand() * (20 * 20)),0);
$random = true;
$l    = 20;




for($i = 0; $i < 20; $i++) {

    for($k = 0; $k <$l; $k++) {

        if($gb[$i][$k] !== 0) {

        }
else {
            if($random && $sb <= $i + ($k * $l)) {
                $random = false;
            }
else {
                    $bot = new AStar($gb,$sb,$sb);


            }
        }
    }
}



?>



En zo ziet de werkende Js script eruit: Klik

Ik heb het gevoel dat ik een klein ding verkeerd doe waardoor het net verkeerd de bocht gaat. Hopelijk dat iemand het ziet.

@Emmanuel die php voorbeeld dat op dat pagina staat is een beetje raar, ik heb hem getest maar er komt wat raars uit steeds.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
- SanThe -

- SanThe -

18/06/2009 00:22:00
Quote Anchor link
Server niet gevonden
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/06/2009 00:23:00
Quote Anchor link
server niet gevonden??

bedoel je die link? Link werkt bij mij ^^
 
- SanThe -

- SanThe -

18/06/2009 00:26:00
Quote Anchor link
Hier niet.
Is weer zo een provider die zijn DNS niet correct heeft.

Moet ik weer allerlei omwegen doen voordat ik er bij kan.

Edit: DNS moet vier lagen diep voordat je een ip-adres van een DNS server krijgt. Hopeloos is dat.

devpro.it. 82038 IN NS ns4.areaserver.it.
devpro.it. 82038 IN NS ns2.areaserver.it.

areaserver.it. 81681 IN NS murdock.tiscali.com.
areaserver.it. 81681 IN NS barakus.tiscali.com.

tiscali.com. 164143 IN NS sns.tiscali.it.
tiscali.com. 164143 IN NS ns.tiscalinet.it.

tiscali.it. 82068 IN NS sns.tiscali.it.
tiscali.it. 82068 IN NS ns.tiscalinet.it.

sns.tiscali.it. 82068 IN A 195.130.225.129
ns.tiscalinet.it. 10789 IN A 195.130.224.18
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/06/2009 00:40:00
Quote Anchor link
een soortgelijke hier geupload:
alleen loopt deze vast na 5 kliks of zo :P
http://albertosyrup.110mb.com/astar.html

Edit:
Ow het loopt pas vast als je snel achter elkaar klikt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
- SanThe -

- SanThe -

18/06/2009 00:44:00
Quote Anchor link
Die loopt vast inderdaad.
Maar ik ben na wat aparte handelingen toch op de eerste link beland.
Ziet er netjes uit.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/06/2009 00:51:00
Quote Anchor link
zijn tweede ziet er ook wel geweldig uit http://www.devpro.it/examples/astar/index2.html
maar ik heb de eerste gekozen omdat het wat simpeler opgebouwd was.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/06/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Bump,
Iemand nog suggesties waarom mijn code het verkeerd doet :(
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

20/06/2009 22:31:00
Quote Anchor link
niemand? :'(
 
Hipska BE

Hipska BE

21/06/2009 12:32:00
Quote Anchor link
Wat is het probleem?

Alle gegeven links blijken te werken..
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

21/06/2009 12:36:00
Quote Anchor link
Zie mijn laatste bericht met zo'n lange script, ik krijg dat niet aan het praten. Kun je misschien een klein blik op werpen wat er nou net anders is tussen http://www.devpro.it/examples/astar/index.html en mijn gemaakte script, want ergens heb ik iets verkeerds gedaan waardoor het niet werkt :'(
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.