$end error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jelmer Bakker

Jelmer Bakker

17/06/2014 09:55:08
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben een echte beginner in PHP en wil een kleine SQL-query laten draaien op een database. Zo ziet het script eruit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$dbtype
= "mysql";
$dbhost = "localhost";
$dbuser = "****";
$dbpassword = "*****";
$db = "*****";

//Connectie met Database
if(mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpassword))
//Selecteer Database
 mysql_select_db($db);
 else {
 //Connect met Database is Mislukt
 echo "Er is geen verbinding mogelijk met de Database.<br /> Probeer het later nog eens.
 exit;
}


$sql = 'SELECT input_text_1, input_text_5, input_text_14
 FROM jos_chronoforms_data_Inschrijven'
;

?>


Als ik de pagina refresh krijg ik deze error:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/slepstp/public_html/sql.php on line 22

Zou iemand mij kunnen vertellen wat ik fout doe, ik weet het ondertussen niet meer!

Bij voorbaat dank,

Jelmer
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:39:02
 
- SanThe -

- SanThe -

17/06/2014 10:03:50
Quote Anchor link
Moet de echo niet worden afgesloten?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

17/06/2014 10:06:08
Quote Anchor link
Je hebt alleen een { na de else. Verander die controlestructuur met if/else in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpassword)) {
    // ...
} else {
    // ...
}
?>


Daarnaast mysql_ vervangen door mysqli_ bijvoorbeeld.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/06/2014 10:08:24
Quote Anchor link
Ward van der Put op 17/06/2014 10:06:08:
Je hebt alleen een { na de else.


Op regel 17 staat de sluiter.
Maar die wordt gemist doordat de echo niet wordt afgesloten.
Gewijzigd op 17/06/2014 10:09:29 door - SanThe -
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

17/06/2014 10:13:04
Quote Anchor link
Je hebt gelijk, dan is het de niet-afgesloten echo.
 
Jelmer Bakker

Jelmer Bakker

17/06/2014 10:19:48
Quote Anchor link
Ik heb de echo afgesloten maar er veranderd niets. De error blijft hetzelfde.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/06/2014 10:21:33
Quote Anchor link
Laat eens zien.
 
Jelmer Bakker

Jelmer Bakker

17/06/2014 10:22:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$dbtype
= "mysql";
$dbhost = "localhost";
$dbuser = "****";
$dbpassword = "*****";
$db = "****";

//Connectie met Database
if(mysqli_connect($dbhost,$dbuser,$dbpassword))
//Selecteer Database
 mysqli_select_db($db);
else {
 //Connect met Database is Mislukt
 echo "Er is geen verbinding mogelijk met de Database.<br /> Probeer het later nog eens.;
 exit;
}


$sql = 'SELECT input_text_1, input_text_5, input_text_14
 FROM jos_chronoforms_data_Inschrijven'
;

?>
Gewijzigd op 17/06/2014 10:23:02 door Jelmer Bakker
 
E vH

E vH

17/06/2014 10:40:01
Quote Anchor link
echo "Er is geen verbinding mogelijk met de Database.<br /> Probeer het later nog eens.";

" miste
 
Jelmer Bakker

Jelmer Bakker

17/06/2014 10:44:21
Quote Anchor link
Elmar vH op 17/06/2014 10:40:01:
echo "Er is geen verbinding mogelijk met de Database.<br /> Probeer het later nog eens.";

" miste


Je bedoelt voor de <br /> en erna toch?

Toevoeging op 17/06/2014 10:47:56:

Ik heb ij de echo deze " dingen toegevoegd, nu krijg ik deze error:

Parse error: syntax error, unexpected '>' in /home/slepstp/public_html/sql.php on line 15
 
- SanThe -

- SanThe -

17/06/2014 10:48:52
Quote Anchor link
De echo is nog steeds niet afgesloten.

De laatste quote mist.
echo "....";

Toevoeging op 17/06/2014 10:50:38:

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/correct-quoten/772/
 
Jelmer Bakker

Jelmer Bakker

17/06/2014 10:52:47
Quote Anchor link
- SanThe - op 17/06/2014 10:48:52:
De echo is nog steeds niet afgesloten.

De laatste quote mist.
echo "....";

Toevoeging op 17/06/2014 10:50:38:

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/correct-quoten/772/


Yep! Maar nu krijg ik weer een andere error:

Warning: mysqli_select_db() expects exactly 2 parameters, 1 given in /home/slepstp/public_html/sql.php on line 12

Waarom verwacht hij er 2???
 
- SanThe -

- SanThe -

17/06/2014 10:56:09
Quote Anchor link
En dat kun je gewoon op php.net vinden.

http://nl3.php.net/manual/en/mysqli.select-db.php
 
Jelmer Bakker

Jelmer Bakker

17/06/2014 11:29:44
Quote Anchor link
Ok.. Ik heb nu eindelijk verbinding, maar mijn SQL script wil nog niet draaien. Ik krijg geen error ofzo, alleen een blanco scherm. (ik gebruik geen echo meer om te laten zien dat je wel connectie hebt).
 
- SanThe -

- SanThe -

17/06/2014 11:43:55
Quote Anchor link
Bovenstaand script maakt alleen connectie met de database. Als je de echo er uit hebt gehaald doet het verder helemaal niks. Dus een blanco pagina is vrij logisch lijkt mij.
 
Jelmer Bakker

Jelmer Bakker

17/06/2014 11:49:16
Quote Anchor link
Oooh je bedoelt dat ik mijn SQL query als een echo moet laten zien??
 
Gerhard l

gerhard l

17/06/2014 11:52:51
Quote Anchor link
Nee, $sql is je query, maar je doet er verder niets mee, je kan deze wel echoen maar dit levert vast niet het gewenste resultaat, zoek eens op mysqli_fetch_assoc() en vergeet dan niet om direct te kijken naar mysql foutafhandeling.
Gewijzigd op 17/06/2014 11:54:55 door gerhard l
 
Jelmer Bakker

Jelmer Bakker

17/06/2014 12:06:14
Quote Anchor link
Ik krijg alleen maar: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/slepstp/public_html/sql.php on line 13.

Dit is lijn 13:

$result = mysql_query(SELECT * FROM jos_chronoforms_data_Inschrijven); Ik heb er helemaal geen ' of " in.. Dat is wat ik gelezen heb, dat het niet zou werken vanwege verkeerd gebruikte ' of ".

Toevoeging op 17/06/2014 12:06:15:

Ik krijg alleen maar: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/slepstp/public_html/sql.php on line 13.

Dit is lijn 13:

$result = mysql_query(SELECT * FROM jos_chronoforms_data_Inschrijven); Ik heb er helemaal geen ' of " in.. Dat is wat ik gelezen heb, dat het niet zou werken vanwege verkeerd gebruikte ' of ".
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

17/06/2014 12:15:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik heb er helemaal geen ' of " i

Daar gaat het dus fout.
En dat je mysqli en mysql nu door elkaar aan het gebruiken bent.

Lees eens de handleiding van MySQL en PHP. Je bent nu van alles aan het proberen maar hebt geen idee wat en waarom.

Bijvoorbeeld:
www.php.net/manual/en/function.mysql-query.php
 
- SanThe -

- SanThe -

17/06/2014 12:23:58
 
Jelmer Bakker

Jelmer Bakker

17/06/2014 13:05:10
Quote Anchor link
$query = "SELECT * FROM jos_chronoforms_data_Inschrijven";

echo $query

Hij laat nu alleen de query zelf zien, maar stuurt hem niet naar de database. Ik kan niet uitvinden welk command ik nodig heb.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.