email redirect werkt niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Net Jong

Net Jong

08/07/2015 15:52:32
Quote Anchor link
Hoi,
Je leest er veel over, maar ik kan nog niet de juiste oplossing vinden.
Script php , een contact formulier, waarin de invuller een automatisch antwoord kreeg, de gegevens naar een data base gingen en in mijn email box een mail aankwam werkte prima maar nu niet meer.
De database en mail in mijn box nog wel maar de contact persoon krijgt geen bevestiging.
Het script moet veranderd , is er iemand die een duidelijk voorbeeld heeft wat er nu precies moet worden aangepast? Voor allerlei aanmeldingen zo'n soort formulier gemaakt... html achterwege gelaten.
Waar gaat het nu mis??
Bedankt!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
<?php
session_start();        
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // Zorgen dat de array met errors leeg is.
    $_SESSION['errors'] = array();
    $_SESSION['input'] = array();

    // Velden in het formulier definiëren
    $formuliervelden = array(
    
      'Vn1' => 'text',
      'Tus1' => 'text',
      'An1' => 'text',        
      'Email1' => 'text',        
      'Bridgekofferkleur' => 'radio',
     'Datum' => 'text',
      'Ophalen' => 'text',
      'Reactie' =>'textarea',
    );

    
    // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden.
        $no_check = array( 'Tus1','Ophalen','Reactie');
    // Loop alle elementen uit de $_POST array langs
    
        foreach($formuliervelden as $veld => $type)
    {

            if($type == 'select')
          {

            if(empty($_POST[$veld]) && !in_array($veld, $no_check))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 's.v.p.  speelsterkte  "'.$veld.'" aangeven';

            }
            
            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
                }

            
        elseif($type == 'radio')
           {

            if(empty($_POST[$veld]) && !in_array($veld, $no_check))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 'Kies een optie bij "'.$veld.'"';
            }

            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
           }
    

        else
        {
            if(isset($_POST[$veld]))
            {

                // Spaties voor en achter input verwijderen
                $value = trim($_POST[$veld]);
                
                // Ingevulde waarden in een sessievariabele zetten.
                $_SESSION['input'][$veld] = $value;
                
                // Controle van verschillende velden.
                // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden overslaan.

                if(in_array($veld, $no_check))
                {

                    continue;
                }

                
                              
                  else
                {
                    if(empty($value))
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'Je bent vergeten het veld '.$veld.' in te vullen.';            
                    }
                }
              }

            else
            {
                $errors[] = 'Het veld '.$veld.' ontbreekt aan het formulier';
            }
        }        
    }

  
        
        // Verwerk het formulier als er geen fouten opgetreden zijn.
    if(empty($_SESSION['errors']))
    {

        // Verwerk het formulier:
        // vb. Schrijf gegevens naar een database

        
include('contactdb.php');

    $Vn1                =    mysql_real_escape_string($_POST['Vn1']);
    $Tus1               =    mysql_real_escape_string($_POST['Tus1']);
    $An1                =    mysql_real_escape_string($_POST['An1']);  
    $Email1             =    mysql_real_escape_string($_POST['Email1']);    
    $Bridgekofferkleur  =    mysql_real_escape_string($_POST['Bridgekofferkleur']);        
    $Datum              =    mysql_real_escape_string($_POST['Datum']);      
    $Ophalen                =    mysql_real_escape_string($_POST['Ophalen']);
    $Reactie            =    mysql_real_escape_string($_POST['Reactie']);

    
    //  Schrijf gegevens naar een database
    
$sql = "
     INSERT INTO bridgekoffer
    (
      Vn1,
      Tus1,
      An1,        
      Email1,
      Bridgekofferkleur,
      Datum,
      Ophalen,  
      Reactie
    
    )
       VALUES
      
    (
       '"
.$Vn1."',
       '"
.$Tus1."',
       '"
.$An1."',  
       '"
.$Email1."',      
       '"
.$Bridgekofferkleur."',       
       '"
.$Datum."',
       '"
.$Ophalen."',
       '"
.$Reactie."'    
    )
     "
;

    if(!$res = mysql_query($sql))
   {

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
   }

        
        // ....
    
            if(empty($_SESSION['errors']))
  
      $ontvanger = "[email protected]";

    $onderwerp = "Reservering bridgekoffer  ";

     $_POST['Alles']= " ".$_POST['Vn1']." ,".$_POST['Tus1']." ,".$_POST['An1']." ,".$_POST['Email1']." ";

     Mail($ontvanger, $onderwerp, $_POST['Alles']);
    
    {

$site = "mijnsite.com";  
$sql = "SELECT * FROM bridgekoffer WHERE Email1='".$_POST['Email1']."'";
$resultaat = mysql_query($sql)  or die (mysql_error());
$aantal = mysql_num_rows($resultaat);
$rij = mysql_fetch_object($resultaat);
$Email1 =($rij->Email1);
$headers = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
           'Reply-To:[email protected]' . "\r\n" .
           'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

if ($aantal == '0') {
echo "Dit emailadres is bij ons niet bekend!";
}
else

{

$bericht = "Beste ".$Vn1."".$Tus1."".$An1.",\n\n
Er is zojuist op "
.$site." met dit emailadres, een bridgekoffer reservering binnen gekomen \n\n
Koffer:          "
.$Bridgekofferkleur."\n
Voor de volgende datum:  "
.$Datum." \n
U zou de koffer ophalen op :  "
.$Ophalen." \n
Veel plezier !\n
Met vriendelijke groet; N.\n"
;

mail($Email1,"Reservering bridgekoffer",$bericht,"From: ".$site." <no_reply@".$site.">");
echo "Er is een  bevestigings mail, naar uw email-adres gestuurd, zoniet, dan hebben wij geen juist email adres, wilt u dan contact met ons opnemen! ";
       }
      
    }    

    
   {

        // Stuur gebruiker door naar een volgende pagina.
        $content[] = '<p><b>Veel plezier.</b></p>';
        $content[] = '<ul>';

        foreach($_SESSION['input'] as $key => $value)
        {

            $content[] = '<li>'.$key.': '.$value.'</li>';
        }

        $content[] = '</ul>';

        
        unset($_SESSION['input']);
        
    }
  }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:28:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2015 16:04:24
Quote Anchor link
Wat gebeurt er nu wel als de gebruiker het formulier naar behoren invult?
 
Net Jong

Net Jong

08/07/2015 16:10:00
Quote Anchor link
De gebruiker krijgt geen reactie.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2015 16:13:19
Quote Anchor link
Een lege pagina dus?

Verder is je script vatbaar voor hacking via SQL-injection.
Gewijzigd op 08/07/2015 16:14:14 door - Ariën -
 
Net Jong

Net Jong

08/07/2015 16:13:53
Quote Anchor link
Wat er wel werkt is dat de gegevens in de database komen en dat er een mail in mijn email box binnen komt. Maar de invuller ziet daar niets van..

Toevoeging op 08/07/2015 16:25:13:

Ook geen lege pagina, geen reactie terug, normaal werd "bericht" automatisch teruggezonden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2015 16:26:41
Quote Anchor link
Dus geen bevestiging (Er is een bevestigings mail, naar uw email-adres gestuurd.....) op het scherm nadat de mail verstuurd is, als ik goed begrijp?
Of is het de bevestigingsmail die niet aankomt bij de gebruiker?
Gewijzigd op 08/07/2015 16:27:43 door - Ariën -
 
Net Jong

Net Jong

08/07/2015 16:38:57
Quote Anchor link
De echo staat wel in beeld, maar er komt geen bevestigingsmail aan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2015 16:42:12
Quote Anchor link
Je doet niks met je $headers in je mailfunctie.
Gewijzigd op 08/07/2015 16:42:23 door - Ariën -
 
Net Jong

Net Jong

08/07/2015 16:45:10
Quote Anchor link
... Dat zou best kunnen, het heeft echter altijd zo gewerkt... hoe zou het script dan nu moeten zijn?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2015 17:02:18
Quote Anchor link
Zo een constructie moet wel helpen. Je stuurt de juiste headers mee die ervoor zorgen dat je mail niet zo snel in de spam-box komen, en je kijkt of de mail-functie een FALSE uitspuugt, als de mail niet verstuurd kan worden door een technisch probleem.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
// Geef GELDIGE adressen op
// Een korte benaming voor jouw website

$website_naam = 'Mijn Site';
// Jouw eigen geldige emailadres
$eigen_emailadres = 'mijn_emailadres@mijn_domein.nl';
// Een geldig emailadres voor errors
$error_emailadres = 'mijn_emailadres@mijn_domein.nl';
// De naam van de verzender
$naam_verzender = 'Afzender';
// Het geldige emailadres van de afzender
$email_verzender = 'emailadres_van_verzender@zijn_domein.nl';
// Een geldig emailadres of helemaal leeg laten
$bcc_emailadres = 'geldig_emailadres@geldig_domein.nl';
// HTML mail? True/False
$html = true;

// De headers samenstellen
$headers     = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $eigen_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Reply-To: ' . $naam_verzender . ' <' . $email_verzender . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Return-Path: Mail-Error <' . $error_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= ($bcc_emailadres != '') ? 'Bcc: ' . $bcc_emailadres . "\r\n" : '';
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . "\r\n";
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . "\r\n";
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n" : '';



if(mail($Email1,"Reservering bridgekoffer",$bericht,$headers)) {
    echo "Er is een  bevestigings mail, naar uw email-adres gestuurd, zoniet, dan hebben wij geen juist email adres, wilt u dan contact met ons opnemen! ";
}
else {
    echo "De mail kon door een technische fout aan onze kant niet verstuurd worden. Onze excuses.";
}

?>

Bij voorkeur gebruik ik altijd phpMailer. Deze kan gebruik maken van elke willekeurige SMTP-server, die de mails aanneemt en aflevert, en is tevens makkelijker te debuggen.
Gewijzigd op 08/07/2015 17:02:36 door - Ariën -
 
Net Jong

Net Jong

08/07/2015 18:45:21
Quote Anchor link
Hallo, alvast bedankt voor je voorstel.
Moet helaas nu weg, ga het morgen uitwerken.

Toevoeging op 09/07/2015 09:59:32:

Hallo, helaas krijg je als invuller nog geen email.

Naam verzender = de als ingevulde naam van de invuller.. dus 'Achternaam'?
Email verzender is de invuller, die heeft zijn email adres ingevuld, die heeft meestal geen mijn domein naam.nl adres. 'Email' dus je hebt daar geen vaste waarde staan, want die wisselt.

Via bcc krijg ik wel de ingevulde mail binnen... maar dan weer op mijn eigen adres.

Waar gaat het nog mis? Stuur hierna de php op. Want om te lezen is het moeilijk.



Toevoeging op 09/07/2015 09:59:51:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
// Geef GELDIGE adressen op
// Een korte benaming voor jouw website

$website_naam = 'site.com';
// Jouw eigen geldige emailadres
$eigen_emailadres = '[email protected]';
// Een geldig emailadres voor errors
$error_emailadres = '[email protected]';
// De naam van de verzender
$naam_verzender = 'Achternaam';
// Het geldige emailadres van de afzender
$email_verzender = 'Email1';
// Een geldig emailadres of helemaal leeg laten
$bcc_emailadres = '[email protected]';
// HTML mail? True/False
$html = true;

// De headers samenstellen
$headers     = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $eigen_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Reply-To: ' . $naam_verzender . ' <' . $email_verzender . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Return-Path: Mail-Error <' . $error_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= ($bcc_emailadres != '') ? 'Bcc: ' . $bcc_emailadres . "\r\n" : '';
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . "\r\n";
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . "\r\n";
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n" : '';



if(mail($Email1,"Reservering bridgekoffer",$bericht,$headers)) {
    echo "Er is een  bevestigings mail, naar uw email-adres gestuurd, zoniet, dan hebben wij geen juist email adres, wilt u dan contact met ons opnemen! ";
}
else {
    echo "De mail kon door een technische fout aan onze kant niet verstuurd worden. Onze excuses.";
}

?>
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

09/07/2015 10:13:09
Quote Anchor link
Net Jong op 09/07/2015 09:59:32:
Naam verzender = de als ingevulde naam van de invuller.. dus 'Achternaam'?
Email verzender is de invuller, die heeft zijn email adres ingevuld, die heeft meestal geen mijn domein naam.nl adres. 'Email' dus je hebt daar geen vaste waarde staan, want die wisselt.

Daar gaat het hoogstwaarschijnlijk fout: jouw mailserver kan geen e-mail verzenden met het e-mailadres van iemand anders als de afzender. Dan zou je server op [email protected] namelijk kunnen e-mailen alsof er mail afkomstig is van [email protected] of [email protected]. Dergelijke mail wordt dus veelal aangemerkt als vervalst (door een spamfilter bijvoorbeeld) of gewoon geweigerd door je eigen mailserver (omdat die anders voor spam kan worden misbruikt).

Kortom: stel het afzenderadres in op een geldig e-mailadres voor je hosting.
 
Net Jong

Net Jong

09/07/2015 10:19:47
Quote Anchor link
Mailserver heeft dit altijd gedaan, maar dus waarschijnlijk veranderd.

Maar dat afzender adres wordt gepost , dus wat kan ik daar dan invullen, het moet naar de afzender toe zijn email adres weet ik niet...
Dus wat voor geldig email adres kan ik invullen, zodat het bij de afzender terecht komt?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

09/07/2015 10:23:03
Quote Anchor link
Gebruik het algemene e-mailadres van de site als de afzender.

Het e-mailadres van de invuller gebruik je vervolgens niet voor de From (afzender) maar de To (geadresseerde). Dat is het eerste argument $to in de PHP-functie mail().
 
Net Jong

Net Jong

09/07/2015 11:32:56
Quote Anchor link
Hallo,

Dat from en to had ik zoals je kunt zien op de php. daarboven, zo ingevuld.
Maar er komt dus geen mail binnen .
Dus mijn probleem is er nog steeds..
Heb je zo'n soort script wat bij jouw wel werkt ?
Alvast bedankt!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

09/07/2015 11:56:44
Quote Anchor link
Kijk eens naar een class als swiftmailer of phpmailer.
 
Eddy E

Eddy E

09/07/2015 11:58:42
Quote Anchor link
Welke code heb je nu?
Gewoon je complete code nog een keer, met (daarnaast) vermelding in welke regel we moeten kijken.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2015 12:06:22
Quote Anchor link
In jouw voorbeeld is dit geen correct emailadres:

$email_verzender = 'Email1';

Dus dat werkt niet.
 
Net Jong

Net Jong

09/07/2015 12:08:09
Quote Anchor link
Hoi,
Had niet gezien dat er reacties waren van andere.
PHP mailer ... ff naar gekeken. Maar al dat nooit nodig gehad.
Misschien ligt de oorzaak wel bij de hosting, dat die het niet meer toe staat.

Het probleem is dat je na het invullen van een formulier ( gebruik dit giga veel, ... niet alleen voor huidig formulier ) dat de invuller automatisch reactie krijgt, met een mededeling in zijn email box
Het ingevulde bericht komt wel binnen in mijn email box, en gaat ook naar de database.
Ben nu aan het typen.. dus laatste reactie kan ik niet lezen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
// Geef GELDIGE adressen op
// Een korte benaming voor jouw website

$website_naam = 'site.com';
// Jouw eigen geldige emailadres
$eigen_emailadres = '[email protected]';
// Een geldig emailadres voor errors
$error_emailadres = '[email protected]';
// De naam van de verzender
$naam_verzender = 'Achternaam';
// Het geldige emailadres van de afzender
$email_verzender = 'Email1';
// Een geldig emailadres of helemaal leeg laten
$bcc_emailadres = '[email protected]';
// HTML mail? True/False
$html = true;

// De headers samenstellen
$headers     = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $eigen_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Reply-To: ' . $naam_verzender . ' <' . $email_verzender . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Return-Path: Mail-Error <' . $error_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= ($bcc_emailadres != '') ? 'Bcc: ' . $bcc_emailadres . "\r\n" : '';
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . "\r\n";
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . "\r\n";
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n" : '';



if(mail($Email1,"Reservering bridgekoffer",$bericht,$headers)) {
    echo "Er is een  bevestigings mail, naar uw email-adres gestuurd, zoniet, dan hebben wij geen juist email adres, wilt u dan contact met ons opnemen! ";
}
else {
    echo "De mail kon door een technische fout aan onze kant niet verstuurd worden. Onze excuses.";
}

?>


Is er een oplossing?



Toevoeging op 09/07/2015 12:09:02:

Email1 is het geposte adres.. ik heb geen adres van de invuller...
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2015 12:10:14
Quote Anchor link
Net Jong op 09/07/2015 12:08:09:
Email1 is het geposte adres.. ik heb geen adres van de invuller...


Dat is getest of dat een geldig emailadres is?
Gewijzigd op 09/07/2015 12:11:40 door - SanThe -
 
Net Jong

Net Jong

09/07/2015 12:12:50
Quote Anchor link
$formuliervelden = array(

'Vn1' => 'text',
'Tus1' => 'text',
'An1' => 'text',
'Email1' => 'text',

De input is Email1...

$email_verzender = '????';
Wat moet er dan staan volgen jouw?


Toevoeging op 09/07/2015 12:22:48:

Vroeger had ik wel scripts met email check er in , maar gebruik dat jaren al niet meer..
Is dat het probleem ?
Heb je een up to date email check script ?


Toevoeging op 09/07/2015 14:23:28:

Iedereen bedankt voor de reacties.
Heb het zelfde script op een andere website getest, een andere hosting.
Daar kwam de mail binnen. Heb de hosting gevraagd, naar een oplossing.

Nog wel een ander probleem, maar daar maar een nieuwe topic van..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.