Features

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Chris -

Chris -

17/05/2010 21:52:21
Anchor link
(Anti) Bump test =)
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 06:37:36
 
Chris -

Chris -

17/05/2010 21:52:22
Anchor link
(Anti) Bump test =)

Edit: Woops, dacht dattie er al in zat ;-) Kan ik m'n eigen berichten verwijderen?
Gewijzigd op 17/05/2010 21:53:45 door Chris -
 
Jelmer -

Jelmer -

17/05/2010 22:22:51
Anchor link
Long shot, maar die lijst met topics links in het menu komt toch rechtstreeks uit de database? Zou op een of andere manier daar het post-id van de laatste post in dat topic in voor kunnen komen? Dan kan ik een userscriptje maken dat kijkt of en welke berichten nieuw zijn.

Of kan het in de RSS feed? (daar is het op zich ook wel redelijk logisch om toe te voegen als #hash in de url. Vanuit het linker menu zou ik liever niet naar de specifieke post willen springen) Ik denk dat dat voor userscripts zelfs een betere oplossing is.
 
Moe BE

Moe BE

17/05/2010 23:12:57
Anchor link
@Bas: Zou je ervoor willen zorgen dat geposte links openen in een nieuw venster?

Natuurlijk kan dit ook met het muiswieltje, maarja je weet hoe dat gaat he.
 
M Ypma

M Ypma

17/05/2010 23:31:05
Anchor link
Thomas:
@Bas: Zou je ervoor willen zorgen dat geposte links openen in een nieuw venster?

Zoals eerder vermeld mag dat niet bij de huidige dtd: xhtml 1.0 strict. Prima standaard natuurlijk omdat een gebruiker zelf wil bepalen of een link in een nieuw venster of niet opent.
Je kan idd met je muis wiel deze openen in een nieuw tabblad, of je browser zo instellen dat links altijd openen in een nieuw tabblad.
 

17/05/2010 23:52:51
Anchor link
Thomas:
@Bas: Zou je ervoor willen zorgen dat geposte links openen in een nieuw venster?

Natuurlijk kan dit ook met het muiswieltje, maarja je weet hoe dat gaat he.


Klik, klik en klik.

Voor dit soort 'problemen' hebben ze ook user javascript / greasemonkey uitgevonden. Zie bijvoorbeeld dit enige wat jij er nog mee moet doen is dat in een js bestandje dumpen, in je userjs dir dumpen, nog even die if statement helemaal weghalen en van die _self _blank maken (of misschien werkt gewoon omdraaien alleen ook al wel).
 
Chris -

Chris -

18/05/2010 13:37:31
Anchor link
Gebruiker online/offline bij profiel en bij de reacties.

Ging je trouwens nog wat doen met karma of niet?
 
Chris -

Chris -

19/05/2010 16:44:04
Anchor link
Oja, en jezelf een PM kunnen versturen (notities aan jezelf)
Gewijzigd op 19/05/2010 16:44:26 door Chris -
 
Synaps Framework

Synaps Framework

19/05/2010 16:52:31
Anchor link
Kunnen die google ads er weer uit? Vond het net zo aangenaam zonder :P
 
Milo S

Milo S

19/05/2010 17:38:30
Anchor link
Ik heb echt maar 1 ding over de hele community op te merken! Please laat de ouderwetse ordinaire gewone standaard gebruikersnaam terug komen.
Ik erger me dood aan al die veel te langen namen, of zoals sommige doen 2x dezelfde naam.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

19/05/2010 18:17:56
Anchor link
Ik heb geen zin om 7 pagina's te lezen, en het kan zijn dat het al gezegd is, maar bij het lost password gedeelte, staat niet aangegeven dat je je email address moet invoeren. moest ik achter komen via de broncode.
 
B a s
Beheerder

B a s

19/05/2010 18:21:16
Anchor link
Is aangepast, tnx.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

19/05/2010 18:25:43
Anchor link
En als je code field te lang is, verneukt het "design". Ook highlighting zou leuk zijn. is erg makkelijk te doen. als voorbeeld kan je naar http://code.google.com/p/syntaxhighlighter/ kijken,
 
Jelmer -

Jelmer -

19/05/2010 20:46:36
Anchor link
Zouden er wat meer posts per pagina weergegeven kunnen worden? Ongeveer (minstens) het dubbele van nu.
Gewijzigd op 20/05/2010 00:04:54 door Jelmer -
 
Niek s

niek s

19/05/2010 22:56:22
Anchor link
Zou ik mogen zien in welk Forum een topic is, als ik het topic bekijk?
Of staat het zo verdekt opgesteld dat ik het niet zie staan?
Of..?
Of. Of of of?
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

19/05/2010 23:15:29
Anchor link
WAAR zijn me AANTAL posts eigenlijk of doen we daar niet meer aan?

Effe wat testen:

(????) ° (????)

Nice: utf werkt niet WWTTFFF :P
effe serieus phphulp zuigt aan alle kanten..
Gewijzigd op 19/05/2010 23:16:59 door Kumkwat Trender
 
Bram Boos

Bram Boos

20/05/2010 00:07:53
Anchor link
Ik mis de categorie Browsers bij Nieuws...
 
Jelmer -

Jelmer -

20/05/2010 00:08:31
Anchor link
¬waar, ütƒ8 werkt wel volgens mij. Of zien alleen de Mac gebruikers nu m'n negatie, umlaut en functie-teken?

20 posts per pagina is zoveel fijner (lekker snel aangepast trouwens!) Alleen stuurt de "je bericht is geplaatst"-pagina je nog terug naar de pagina op basis van 10 posts per pagina. Oftewel, ik zit nu op pagina 4, maar zodra ik straks op "reageren" druk wil hij me naar pagina 8 sturen.
Gewijzigd op 20/05/2010 00:41:09 door Jelmer -
 
- SanThe -

- SanThe -

20/05/2010 04:45:22
Anchor link
Is deze site/layout ooit getest of is het gewoon online gezet. Sorry hoor, maar er is nog zo ontzettend veel niet in orde.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

20/05/2010 09:58:37
Anchor link
Misschien is het zinvol voor deze topic en de Bugs topic om een inventarisatie te maken van de punten die wel/niet gedaan worden. Het wordt ernstig onoverzichtelijk zo.

Vervolgens lijkt het mij slimmer om per onderwerp een topic aan te maken, waar de admin bij kan houden of de bug/feature is verwerkt (of niet, en dan ook waarom) en vervolgens een slotje kan plaatsen.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.