Features

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Chris -

Chris -

17/05/2010 21:52:21
Anchor link
(Anti) Bump test =)
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 15:34:20
 
Chris -

Chris -

17/05/2010 21:52:22
Anchor link
(Anti) Bump test =)

Edit: Woops, dacht dattie er al in zat ;-) Kan ik m'n eigen berichten verwijderen?
Gewijzigd op 17/05/2010 21:53:45 door Chris -
 
Jelmer -

Jelmer -

17/05/2010 22:22:51
Anchor link
Long shot, maar die lijst met topics links in het menu komt toch rechtstreeks uit de database? Zou op een of andere manier daar het post-id van de laatste post in dat topic in voor kunnen komen? Dan kan ik een userscriptje maken dat kijkt of en welke berichten nieuw zijn.

Of kan het in de RSS feed? (daar is het op zich ook wel redelijk logisch om toe te voegen als #hash in de url. Vanuit het linker menu zou ik liever niet naar de specifieke post willen springen) Ik denk dat dat voor userscripts zelfs een betere oplossing is.
 
Moe BE

Moe BE

17/05/2010 23:12:57
Anchor link
@Bas: Zou je ervoor willen zorgen dat geposte links openen in een nieuw venster?

Natuurlijk kan dit ook met het muiswieltje, maarja je weet hoe dat gaat he.
 
M Ypma

M Ypma

17/05/2010 23:31:05
Anchor link
Thomas:
@Bas: Zou je ervoor willen zorgen dat geposte links openen in een nieuw venster?

Zoals eerder vermeld mag dat niet bij de huidige dtd: xhtml 1.0 strict. Prima standaard natuurlijk omdat een gebruiker zelf wil bepalen of een link in een nieuw venster of niet opent.
Je kan idd met je muis wiel deze openen in een nieuw tabblad, of je browser zo instellen dat links altijd openen in een nieuw tabblad.
 

17/05/2010 23:52:51
Anchor link
Thomas:
@Bas: Zou je ervoor willen zorgen dat geposte links openen in een nieuw venster?

Natuurlijk kan dit ook met het muiswieltje, maarja je weet hoe dat gaat he.


Klik, klik en klik.

Voor dit soort 'problemen' hebben ze ook user javascript / greasemonkey uitgevonden. Zie bijvoorbeeld dit enige wat jij er nog mee moet doen is dat in een js bestandje dumpen, in je userjs dir dumpen, nog even die if statement helemaal weghalen en van die _self _blank maken (of misschien werkt gewoon omdraaien alleen ook al wel).
 
Chris -

Chris -

18/05/2010 13:37:31
Anchor link
Gebruiker online/offline bij profiel en bij de reacties.

Ging je trouwens nog wat doen met karma of niet?
 
Chris -

Chris -

19/05/2010 16:44:04
Anchor link
Oja, en jezelf een PM kunnen versturen (notities aan jezelf)
Gewijzigd op 19/05/2010 16:44:26 door Chris -
 
Synaps Framework

Synaps Framework

19/05/2010 16:52:31
Anchor link
Kunnen die google ads er weer uit? Vond het net zo aangenaam zonder :P
 
Milo S

Milo S

19/05/2010 17:38:30
Anchor link
Ik heb echt maar 1 ding over de hele community op te merken! Please laat de ouderwetse ordinaire gewone standaard gebruikersnaam terug komen.
Ik erger me dood aan al die veel te langen namen, of zoals sommige doen 2x dezelfde naam.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

19/05/2010 18:17:56
Anchor link
Ik heb geen zin om 7 pagina's te lezen, en het kan zijn dat het al gezegd is, maar bij het lost password gedeelte, staat niet aangegeven dat je je email address moet invoeren. moest ik achter komen via de broncode.
 
B a s
Beheerder

B a s

19/05/2010 18:21:16
Anchor link
Is aangepast, tnx.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

19/05/2010 18:25:43
Anchor link
En als je code field te lang is, verneukt het "design". Ook highlighting zou leuk zijn. is erg makkelijk te doen. als voorbeeld kan je naar http://code.google.com/p/syntaxhighlighter/ kijken,
 
Jelmer -

Jelmer -

19/05/2010 20:46:36
Anchor link
Zouden er wat meer posts per pagina weergegeven kunnen worden? Ongeveer (minstens) het dubbele van nu.
Gewijzigd op 20/05/2010 00:04:54 door Jelmer -
 
Niek s

niek s

19/05/2010 22:56:22
Anchor link
Zou ik mogen zien in welk Forum een topic is, als ik het topic bekijk?
Of staat het zo verdekt opgesteld dat ik het niet zie staan?
Of..?
Of. Of of of?
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

19/05/2010 23:15:29
Anchor link
WAAR zijn me AANTAL posts eigenlijk of doen we daar niet meer aan?

Effe wat testen:

(????) ° (????)

Nice: utf werkt niet WWTTFFF :P
effe serieus phphulp zuigt aan alle kanten..
Gewijzigd op 19/05/2010 23:16:59 door Kumkwat Trender
 
Bram Boos

Bram Boos

20/05/2010 00:07:53
Anchor link
Ik mis de categorie Browsers bij Nieuws...
 
Jelmer -

Jelmer -

20/05/2010 00:08:31
Anchor link
¬waar, ütƒ8 werkt wel volgens mij. Of zien alleen de Mac gebruikers nu m'n negatie, umlaut en functie-teken?

20 posts per pagina is zoveel fijner (lekker snel aangepast trouwens!) Alleen stuurt de "je bericht is geplaatst"-pagina je nog terug naar de pagina op basis van 10 posts per pagina. Oftewel, ik zit nu op pagina 4, maar zodra ik straks op "reageren" druk wil hij me naar pagina 8 sturen.
Gewijzigd op 20/05/2010 00:41:09 door Jelmer -
 
- SanThe -

- SanThe -

20/05/2010 04:45:22
Anchor link
Is deze site/layout ooit getest of is het gewoon online gezet. Sorry hoor, maar er is nog zo ontzettend veel niet in orde.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

20/05/2010 09:58:37
Anchor link
Misschien is het zinvol voor deze topic en de Bugs topic om een inventarisatie te maken van de punten die wel/niet gedaan worden. Het wordt ernstig onoverzichtelijk zo.

Vervolgens lijkt het mij slimmer om per onderwerp een topic aan te maken, waar de admin bij kan houden of de bug/feature is verwerkt (of niet, en dan ook waarom) en vervolgens een slotje kan plaatsen.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.