forum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »
Maks

maks

20/05/2006 21:23:00
Quote Anchor link
beste forumleden
wat vinden jullie vna deze website? http://*** (=voorlopig testadres!)

EDIT: dode link

Wat kan ik nog veranderen, wat is er goed,... ?

inloggen kan je met:
- testac
- testww

Ik ben nog bezig met de admin van het forum en de markt te herscripten.

bedankt!
Maxim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maks
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 16:02:44
 
Tim

Tim

20/05/2006 21:49:00
Quote Anchor link
Ziet er wel goed uit. Enige dingetje dat ik zo even snel zie: Sommige dingen zijn in het Engels, en andere dingen (voornamelijk) nederlands.

Oja, duim omhoog omdat je div's gebruikt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim
 

20/05/2006 22:45:00
Quote Anchor link
Ziet er wel goed uit. Duidelijke kleuren

Chatbox heeft een veelste klein lettertype en er is geen knop om je bericht toe te voegen.

Kan niet inloggen??
 
Maks

maks

21/05/2006 00:25:00
Quote Anchor link
ja idd dat letterype is in firefox veel te klein, in IE is het beter. Ik ga er eens naar kijken.
knop om toe te voeg is er niet omdat enter dit doet...

mvg
maxim
 
Crispijn -

Crispijn -

21/05/2006 03:47:00
Quote Anchor link
Ik zou dan sowieso nog een knop toevoegen voor de minder entergeile mensen! Dan weten ze iig hoe ze 't moeten doen!

maar ik ben het met webmakerij eens: je gebruikt duidelijke kleuren, en divs! dat is het natuurlijk helemaal!

En het is trouwens statistieken, ipv statestieken... maar dat is een kleinigheidje.

Zelf zou ik nog iets meer met je header doen. die is nu wat te blauw en te kaal... al is het maar een streepje of een cirkeltje.

Verder zou ik nog even een class aan je knoppen toevoegen. dat maakt het net iets meer af

Wanneer ik een onvolledig bericht typ bij contact en ik vul niet alles in moet ik alles weer opnieuw typen als ik op terug klik... dat is zooo frustrerend! Kan je hier geen oplossing voor vinden? (jazeker, dat kan je wel)

Wanneer moet je eigenlijk inloggen? Als gast kan ik gewoon een bericht plaatsten. jaja, het is dus niet echt spam veilig... of wil je dat ook nog niet? Ik zou daar dus wel direct voor kiezen...

Maar verder vooral lof! Leuke layout. Lekker luchtig!

Groet! Cris
 
Mark D

Mark D

21/05/2006 10:27:00
Quote Anchor link
Ziet er goed en overzichtelijk uit. Ik ben het wel eens met een knop bij de chat..

p.s. Bij inloggen krijg ik dit:

Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /home/k52s1w1/domains/novasweb.be/public_html/forum/stats/log.inc.php on line 164

Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /home/k52s1w1/domains/novasweb.be/public_html/forum/stats/log.inc.php on line 165

Ben je hier nog aan aan het werken of heb je dat over het hoofd gezien??
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/05/2006 10:32:00
Quote Anchor link
Inderdaad overzichtelijk en goede CSS lay-out. Ik krijg nog wel een stuk of dertig warnings met de Tidy plug-in in FireFox.

Eén puntje: je logo ziet er nogal rafelig uit. Dat kun je verhelpen door anti-aliasing te gebruiken in je tekenprogramma. In PhotoShop werkt dat zo:

Als je de teksttool selecteert krijg je een werkbalk bovenin je beeld. Je kunt kiezen uit een aantal waarden, zoals "none", "sharp", "crisp", enz. Per geval moet je bekijken wat het beste werkt.
 
Raymond ---

Raymond ---

21/05/2006 11:36:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit, 1 ding:

als ik ' (enkele qoute) type in de chatbox krijg ik een mysql fout
 
Zelf Weten

Zelf Weten

21/05/2006 11:55:00
Quote Anchor link
Leuk gevonden op:

www.oswd.org

^_^ hehe...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/05/2006 11:59:00
Quote Anchor link
Hmmm, dat had hij er even netjes bij moeten vermelden, vind ik.
 
Mark D

Mark D

21/05/2006 12:02:00
Quote Anchor link
Michiel:
Leuk gevonden op:

www.oswd.org

^_^ hehe...


Wat is daarmee?

Heeft ie de layout daar gedownload ofzo??
 
Zelf Weten

Zelf Weten

21/05/2006 12:08:00
Quote Anchor link
Mark:
Michiel:
Leuk gevonden op:

www.oswd.org

^_^ hehe...


Wat is daarmee?

Heeft ie de layout daar gedownload ofzo??


Yup. Gebruik de kleuren nu ook. Kwam hem tegen en heb daarna een site gemaakt met deze kleuren. Zijn wel lekker fris...

http://www.oswd.org/design/preview/id/2627
 
Zelf Weten

Zelf Weten

21/05/2006 12:09:00
Quote Anchor link
Jan:
Hmmm, dat had hij er even netjes bij moeten vermelden, vind ik.


Vind ik op zich ook wel. Wil niemand "verklikken" maar iemand verdient hier de credits voor...
 
Mark D

Mark D

21/05/2006 12:12:00
Quote Anchor link
Michiel:
Mark:
Michiel:
Leuk gevonden op:

www.oswd.org

^_^ hehe...


Wat is daarmee?

Heeft ie de layout daar gedownload ofzo??


Yup. Gebruik de kleuren nu ook. Kwam hem tegen en heb daarna een site gemaakt met deze kleuren. Zijn wel lekker fris...

http://www.oswd.org/design/preview/id/2627


idd niet netjes om er niet bij te vermelden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.