Foto Slideshow

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Vin P

Vin P

28/01/2011 20:47:14
Quote Anchor link
Beste,


Ik heb een template van een site gekregen via via, inclusief een foto slideshow.

Nu werkt de site, alleen als de slide show zou moeten werken krijg ik een fout code:


Parse error: syntax error, unexpected '"' on line 8

Kan ik de hele code van de slideshow aan jullie laten zien?
En dat ik natuurlijk te horen krijg wat ik precies moet veranderen en waar.


gr,

Vin
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:45:54
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:01:22
Quote Anchor link
toon lijn 6 tot 9 .
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:12:07
Quote Anchor link
if((!isset($SCRIPT_NAME))||($SCRIPT_NAME==""))
$SCRIPT_NAME=$_SERVER["SCRIPT_NAME"];
if((!isset($SERVER_NAME))||($SERVER_NAME==""))
$SERVER_NAME=$_SERVER["SERVER_NAME"];
if(!isset($stylesheet))
$stylesheet= "<link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"$SCRIPT_NAME?css\">"; //$stylesheet="<link rel=

\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"/home/phpshow.php\">";
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

28/01/2011 21:13:40
Quote Anchor link
lekker dan :)

Maar welke regel is nou het probleem dan? Want hier worden 3 variabelen geset die niet bestaan. Dat heeft naar m`n idee niets met een foto slideshow te maken.
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:14:58
Quote Anchor link
Ik zal vast een verkeerd stukje gepost hebben...

Kan ik het hele script hier posten?
Want het zal vast iets megasimpels zijn.
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 21:15:51
Quote Anchor link
Gebruik de [.code] en [./code] tags bij je code (zonder de puntjes). Hmm, even pluizen.

Kijk zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if((!isset($SCRIPT_NAME))||($SCRIPT_NAME==""))
$SCRIPT_NAME=$_SERVER["SCRIPT_NAME"];
if((!isset($SERVER_NAME))||($SERVER_NAME==""))
$SERVER_NAME=$_SERVER["SERVER_NAME"];
if(!isset($stylesheet))
$stylesheet= "<link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"$SCRIPT_NAME?css\">"; //$stylesheet="<link rel=

\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"/home/phpshow.php\">";
?>
Gewijzigd op 28/01/2011 21:17:12 door Jurrian Nijland
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:16:44
Quote Anchor link
probeer dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$stylesheet
= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'.$SCRIPT_NAME.'.css">';
# ik heb ?css veranderd in .css, dat lijkt mij een vergissing?
?>
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:21:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
<?PHP

//put this file in the same directory as your pictures and call it - works!
//mixed functionality file in order to have everything in one file.
//Details available at http://phpshow.panmental.de
//
//IN CASE OF PROBLEMS RUN "phpshow.php?diag" TO GET SOME DIAGNOSIS
//
//DO NOT PUT ANYTHING IN FRONT OF THE OPENING "<?PHP" TAG;
//IF YOU DO YOU IT ANYWAY YOU HAVE TO SET $GD_WORKAROUND="oldGD"; AND $allowZip=false;
//
//first parameter (e.g. "phpshow.php?image&...") is the mode
//available modes are
//image:  returns the picture resized
//browse: overview of all pics
//slides: slideshow
//opaque: semi-transparent png images for fading
//css:    stylesheet
//
//author: Johannes Knabe, July 2004 - July 2008, [email protected]

//note that all the "if(!isset($..." allow for easy overwriting of the defaults, e.g. you can have a script
//that pre-defines some of these values (say:  $browsertitle="South America trip" ) and then refers to the
//main script location (for example:  include '../scripts/phpshow.php'; )

if((!isset($SCRIPT_NAME))||($SCRIPT_NAME==""))
  $SCRIPT_NAME=$_SERVER["SCRIPT_NAME"];
if((!isset($SERVER_NAME))||($SERVER_NAME==""))
  $SERVER_NAME=$_SERVER["SERVER_NAME"];
if(!isset($stylesheet))
  $stylesheet= "<link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"$SCRIPT_NAME?css\">"; //$stylesheet="<link rel=

\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"/home/phpshow.php\">";
if(!isset($browsertitle))
  $browsertitle="Image browser";
if(!isset($slidetitle))
  $slidetitle=  "Slideshow";
if(!isset($description))
  $description=  ""; //leave blank for no search engine indexing
if(!isset($keywords))
  $keywords=  "";   //leave blank for no search engine indexing
if(!isset($autoplay)){
  if((isset($hideControlElements))&&($hideControlElements))
    $autoplay=true;  //if there are no controls then we have to start automatically of course
  else
    $autoplay=false; //Shall presentation start automatically when in slideshow mode?
  }
if(!isset($stopOnMouseOver))
  $stopOnMouseOver=true;//Shall playing be interrupted while the mouse is over a photo (slideshow mode)?
if(!isset($openLinksIn))
  $openLinksIn="_blank"; //if there is a link associated with the clicked image, open link in this window (can also be

"_self" or "_parent" or some name).
if(!isset($openLinkOpts))
  $openLinkOpts=""; //optionally you can set options for the new window (height, width, menubar, resizable ...)

//with value "auto" the script will use the preferred language of the browser, or, if not present, English.

if(!isset($lang))
  $lang="auto";   //can also be set to fixed "English" or "German" or "Swedish" or "Dutch" or "Norwegian" or "Portuguese"

or "French" or "Russian" or "Italian"

//$hideControlElements=true;//useful for embedded frames

//$basePath="./"; //use "." for browsing current directory
                  //or for example "./photos" to browse subdir photos

//browser settings

if(!isset($imgsperline))
  $imgsperline=5;             //5 columns
if(!isset($imgspercolumn))
  $imgspercolumn=3;           //default 3 rows
$maxperpage=$imgsperline*$imgspercolumn;
//IF BROWSE MODE DOES NOT WORK PROPERLY CHANGE $GD_WORKAROUND=""; TO $GD_WORKAROUND="oldGD";

//thumbnail settings

if(!isset($GD_WORKAROUND))
  $GD_WORKAROUND="";          //set this to "oldGD" or "newGD" to switch off automatic GD version detection
                            //set to "oldGD" if you experience any trouble with the browse mode!

if(!isset($scrwidth))
  $scrwidth=1020;             //important _only_ for resulution of preview thumbs in browser mode
if(!isset($thumbQuality))
  $thumbQuality=90;           //jpeg compression of thumbs (0 worst, 100 best quality but also largest size)
if(!isset($resample))
  $resample=true;             //resample images when creating thumbs - set to true if you have a fast server as quality

is a lot better, but takes a bit of processing
$imgwidth=$scrwidth/$imgsperline; // - if possible make $scrwidth be divisible by both columns and rows without remainder
$realimgwidth=$imgwidth+5;  //plus 4 for cellspacing and 1 for imageborder
if(!isset($allowZip))
  $allowZip=true;             //do you want to give people the opportunity to download all photos in one zip-file?

//slideshow settings

if(!isset($initialDelay))
  $initialDelay=5;//how long shall the overall display time (in seconds) of a picture be initially
if(!isset($preloadForward))
  $preloadForward=3;//how many pictures do you want to preload ahead?
if(!isset($useFading))
  $useFading =true;//do you want to blend between images? (does not work in oldGD mode!)
if(!isset($fadeMode))
  $fadeMode  =rand(0,4);//0:classic, 1:right-to-left, 2:left-to-right, 3:square fading type
if(!isset($fadeColor))
  $fadeColor =255; //fade to this grey tone [e.g. 255 is #FFFFFF, 0 equals #000000]
if(!isset($bgcolor))
  $bgcolor="#fff";//*#aaa;/*this #aaa and the border #aaa's to #000*/
if(!isset($fadeSteps))
  $fadeSteps =6;   //how many shade levels for fadeing
if(!isset($fadeTime))
  $fadeTime  =70;  //milliseconds for one shade level
                 //(i.e. overall fade time = $fadeSteps*$fadeTime;
                 // overall fade time must not be bigger than 1200!)

if(!isset($startFit))
  $startFit  =true;//shall the slideshow initially fit images to screen or show the actual size
if(!isset($showTitle))
  $showTitle =true;//when the mouse is moved over the current image shall it's title be shown as a tooltip?
if(!isset($dateOrder))
  $dateOrder=false;//sort images by date rather than by their filename
if(!isset($randomOrder))
  $randomOrder=false;//display in random order; this only makes sense for slideshows and not browsing!
if(!isset($showPicSize))
  $showPicSize=false;//show or hide the size of the picture, e.g. (640x480)
if(!isset($showPicNum))
  $showPicNum=true; //show or hide the number of the current image and total number, e.g. 5/11

//select language:

if($lang=="auto"){
 if(isset($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'])){
  $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']=strtolower($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']);
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="de")
   $lang="German"; //some kind of German set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="sv")
   $lang="Swedish"; //some kind of Swedish set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="nl")
   $lang="Dutch"; //some kind of Dutch set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="no")
   $lang="Norwegian"; //some kind of Norwegian set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="nb")
   $lang="Norwegian"; //some kind of Norwegian set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="nn")
   $lang="Norwegian"; //some kind of Norwegian set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="pt")
   $lang="Portuguese"; //some kind of Portuguese set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="fr")
   $lang="French"; //some kind of French set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="ru")
   $lang="Russian"; //some kind of Russian set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="es")
   $lang="Spanish"; //some kind of Spanish set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="it")
   $lang="Italian"; //some kind of Italian set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="da")
   $lang="Danish"; //some kind of Italian set as preferred language
  if($lang=="auto") //OK, no language found we have available, settle for default
   $lang="English";
  }
else
 $lang="English";//default if preferred language is not transmitted
 }

//begin language specific strings for ENGLISH
$pauseString="pause";
$playString="play";
$actualString="actual size";
$fitString="fit on screen";
$browseString="browse pictures";
$slidesString="start slideshow";
$nextString="next";
$backString="back";
$nextPageString="next page";
$priorPageString="prior page";
$secString="sec";
$delayString="delay";
$notLoadedString="Image not fully loaded yet, please be patient...";
$downloadString="Click OK if you want to download all #NUM# photos in one single zip archive with a size of approximately

#SIZE#."
;
$downloadButton="download all";
$aftertext ="<div class=\"smallprint\" align=\"center\">If you are shown on a picture and don't want this let me know and

I will remove it.<br/>
             <
i>This page is autogenerated, <a target=\"_blank\" href=\"http://phpshow.panmental.de/\">get the
Gewijzigd op 28/01/2011 21:32:18 door Vin P
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:24:00
Quote Anchor link
lijn 30 gaat het mis!

maak van lijn 30 tot en met 32 dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$stylesheet= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'.$SCRIPT_NAME.'?css">';
#ben je zeker dat het niet .css moet zijn idpv ?css
Gewijzigd op 28/01/2011 21:25:56 door Jasper DS
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:25:06
Quote Anchor link
Ah ok :)

dus als ik dat verander moet hij het doen?

En moet ik css veranderen naar php, en de naam veranderen naar de fotoslideshow?
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:26:22
Quote Anchor link
check mijn edit.
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:27:05
Quote Anchor link
ah ok, ik ga het even proberen en dan zal ik het hier weer melden :)

Alvast bedankt voor de moeite
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:31:25
Quote Anchor link
doe jij ook even terug een stuk van je code weg, dan moeten we niet zo hard scrollen.
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:32:43
Quote Anchor link
Alstu.


En ik krijg helaas nog steeds dezelfde error over line 8..
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:34:56
Quote Anchor link
wat heb je nu op lijn 30?
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 21:42:00
Quote Anchor link
O: ik moet beter kijken. Lijn 30 is de regel VOOR het stuk wat ik post =D

--(Wacht even. Hij heeft het over een error op lijn 8. Waarom zit je nu met lijn 30? De fout zit hem in lijn 8 van het "actieve" stuk script ook hea?)-- Dus over deze regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"/home/phpshow.php\">";


Het lijkt mij ook niet helemaal te kloppen.

Moet dit niet dit zijn?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"/home/phpshow.php\">;
Gewijzigd op 28/01/2011 21:44:42 door Jurrian Nijland
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:43:35
Quote Anchor link
jurrian, we hebben het over dezelfde regel. Het is lijn 30
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 21:44:11
Quote Anchor link
@ Jasper

Zie mijn edit =)

Toevoeging op 28/01/2011 21:45:15:

Volgens mij moet je ook geen witregel tussen die regel 30 & 32.
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:45:48
Quote Anchor link
het moet dit zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$stylesheet
= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'.$SCRIPT_NAME.'?css">';
?>
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 21:48:04
Quote Anchor link
Dat hele style stuk klopt gewoon niet. Moet je kijken, even iets beter neergezet wat daar staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $stylesheet
= "<link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"$SCRIPT_NAME?css\">";

//$stylesheet="<link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\"href=\"/home/phpshow.php\">";
?>
Gewijzigd op 28/01/2011 21:48:28 door Jurrian Nijland
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:51:07
Quote Anchor link
Ah kan dat het zijn :P

Toevoeging op 28/01/2011 21:53:15:

Kijk we komen al een stapje dichterbij :)

Ik krijg nu een witte lijn in beeld met de volgende error:

Not Found

The requested URL /photos/phpshow.php?newGD&slides&0 was not found on this server.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.