Foto Slideshow

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Vin P

Vin P

28/01/2011 20:47:14
Quote Anchor link
Beste,


Ik heb een template van een site gekregen via via, inclusief een foto slideshow.

Nu werkt de site, alleen als de slide show zou moeten werken krijg ik een fout code:


Parse error: syntax error, unexpected '"' on line 8

Kan ik de hele code van de slideshow aan jullie laten zien?
En dat ik natuurlijk te horen krijg wat ik precies moet veranderen en waar.


gr,

Vin
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 01:23:47
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:01:22
Quote Anchor link
toon lijn 6 tot 9 .
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:12:07
Quote Anchor link
if((!isset($SCRIPT_NAME))||($SCRIPT_NAME==""))
$SCRIPT_NAME=$_SERVER["SCRIPT_NAME"];
if((!isset($SERVER_NAME))||($SERVER_NAME==""))
$SERVER_NAME=$_SERVER["SERVER_NAME"];
if(!isset($stylesheet))
$stylesheet= "<link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"$SCRIPT_NAME?css\">"; //$stylesheet="<link rel=

\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"/home/phpshow.php\">";
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

28/01/2011 21:13:40
Quote Anchor link
lekker dan :)

Maar welke regel is nou het probleem dan? Want hier worden 3 variabelen geset die niet bestaan. Dat heeft naar m`n idee niets met een foto slideshow te maken.
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:14:58
Quote Anchor link
Ik zal vast een verkeerd stukje gepost hebben...

Kan ik het hele script hier posten?
Want het zal vast iets megasimpels zijn.
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 21:15:51
Quote Anchor link
Gebruik de [.code] en [./code] tags bij je code (zonder de puntjes). Hmm, even pluizen.

Kijk zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if((!isset($SCRIPT_NAME))||($SCRIPT_NAME==""))
$SCRIPT_NAME=$_SERVER["SCRIPT_NAME"];
if((!isset($SERVER_NAME))||($SERVER_NAME==""))
$SERVER_NAME=$_SERVER["SERVER_NAME"];
if(!isset($stylesheet))
$stylesheet= "<link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"$SCRIPT_NAME?css\">"; //$stylesheet="<link rel=

\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"/home/phpshow.php\">";
?>
Gewijzigd op 28/01/2011 21:17:12 door Jurrian Nijland
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:16:44
Quote Anchor link
probeer dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$stylesheet
= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'.$SCRIPT_NAME.'.css">';
# ik heb ?css veranderd in .css, dat lijkt mij een vergissing?
?>
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:21:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
<?PHP

//put this file in the same directory as your pictures and call it - works!
//mixed functionality file in order to have everything in one file.
//Details available at http://phpshow.panmental.de
//
//IN CASE OF PROBLEMS RUN "phpshow.php?diag" TO GET SOME DIAGNOSIS
//
//DO NOT PUT ANYTHING IN FRONT OF THE OPENING "<?PHP" TAG;
//IF YOU DO YOU IT ANYWAY YOU HAVE TO SET $GD_WORKAROUND="oldGD"; AND $allowZip=false;
//
//first parameter (e.g. "phpshow.php?image&...") is the mode
//available modes are
//image:  returns the picture resized
//browse: overview of all pics
//slides: slideshow
//opaque: semi-transparent png images for fading
//css:    stylesheet
//
//author: Johannes Knabe, July 2004 - July 2008, [email protected]

//note that all the "if(!isset($..." allow for easy overwriting of the defaults, e.g. you can have a script
//that pre-defines some of these values (say:  $browsertitle="South America trip" ) and then refers to the
//main script location (for example:  include '../scripts/phpshow.php'; )

if((!isset($SCRIPT_NAME))||($SCRIPT_NAME==""))
  $SCRIPT_NAME=$_SERVER["SCRIPT_NAME"];
if((!isset($SERVER_NAME))||($SERVER_NAME==""))
  $SERVER_NAME=$_SERVER["SERVER_NAME"];
if(!isset($stylesheet))
  $stylesheet= "<link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"$SCRIPT_NAME?css\">"; //$stylesheet="<link rel=

\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"/home/phpshow.php\">";
if(!isset($browsertitle))
  $browsertitle="Image browser";
if(!isset($slidetitle))
  $slidetitle=  "Slideshow";
if(!isset($description))
  $description=  ""; //leave blank for no search engine indexing
if(!isset($keywords))
  $keywords=  "";   //leave blank for no search engine indexing
if(!isset($autoplay)){
  if((isset($hideControlElements))&&($hideControlElements))
    $autoplay=true;  //if there are no controls then we have to start automatically of course
  else
    $autoplay=false; //Shall presentation start automatically when in slideshow mode?
  }
if(!isset($stopOnMouseOver))
  $stopOnMouseOver=true;//Shall playing be interrupted while the mouse is over a photo (slideshow mode)?
if(!isset($openLinksIn))
  $openLinksIn="_blank"; //if there is a link associated with the clicked image, open link in this window (can also be

"_self" or "_parent" or some name).
if(!isset($openLinkOpts))
  $openLinkOpts=""; //optionally you can set options for the new window (height, width, menubar, resizable ...)

//with value "auto" the script will use the preferred language of the browser, or, if not present, English.

if(!isset($lang))
  $lang="auto";   //can also be set to fixed "English" or "German" or "Swedish" or "Dutch" or "Norwegian" or "Portuguese"

or "French" or "Russian" or "Italian"

//$hideControlElements=true;//useful for embedded frames

//$basePath="./"; //use "." for browsing current directory
                  //or for example "./photos" to browse subdir photos

//browser settings

if(!isset($imgsperline))
  $imgsperline=5;             //5 columns
if(!isset($imgspercolumn))
  $imgspercolumn=3;           //default 3 rows
$maxperpage=$imgsperline*$imgspercolumn;
//IF BROWSE MODE DOES NOT WORK PROPERLY CHANGE $GD_WORKAROUND=""; TO $GD_WORKAROUND="oldGD";

//thumbnail settings

if(!isset($GD_WORKAROUND))
  $GD_WORKAROUND="";          //set this to "oldGD" or "newGD" to switch off automatic GD version detection
                            //set to "oldGD" if you experience any trouble with the browse mode!

if(!isset($scrwidth))
  $scrwidth=1020;             //important _only_ for resulution of preview thumbs in browser mode
if(!isset($thumbQuality))
  $thumbQuality=90;           //jpeg compression of thumbs (0 worst, 100 best quality but also largest size)
if(!isset($resample))
  $resample=true;             //resample images when creating thumbs - set to true if you have a fast server as quality

is a lot better, but takes a bit of processing
$imgwidth=$scrwidth/$imgsperline; // - if possible make $scrwidth be divisible by both columns and rows without remainder
$realimgwidth=$imgwidth+5;  //plus 4 for cellspacing and 1 for imageborder
if(!isset($allowZip))
  $allowZip=true;             //do you want to give people the opportunity to download all photos in one zip-file?

//slideshow settings

if(!isset($initialDelay))
  $initialDelay=5;//how long shall the overall display time (in seconds) of a picture be initially
if(!isset($preloadForward))
  $preloadForward=3;//how many pictures do you want to preload ahead?
if(!isset($useFading))
  $useFading =true;//do you want to blend between images? (does not work in oldGD mode!)
if(!isset($fadeMode))
  $fadeMode  =rand(0,4);//0:classic, 1:right-to-left, 2:left-to-right, 3:square fading type
if(!isset($fadeColor))
  $fadeColor =255; //fade to this grey tone [e.g. 255 is #FFFFFF, 0 equals #000000]
if(!isset($bgcolor))
  $bgcolor="#fff";//*#aaa;/*this #aaa and the border #aaa's to #000*/
if(!isset($fadeSteps))
  $fadeSteps =6;   //how many shade levels for fadeing
if(!isset($fadeTime))
  $fadeTime  =70;  //milliseconds for one shade level
                 //(i.e. overall fade time = $fadeSteps*$fadeTime;
                 // overall fade time must not be bigger than 1200!)

if(!isset($startFit))
  $startFit  =true;//shall the slideshow initially fit images to screen or show the actual size
if(!isset($showTitle))
  $showTitle =true;//when the mouse is moved over the current image shall it's title be shown as a tooltip?
if(!isset($dateOrder))
  $dateOrder=false;//sort images by date rather than by their filename
if(!isset($randomOrder))
  $randomOrder=false;//display in random order; this only makes sense for slideshows and not browsing!
if(!isset($showPicSize))
  $showPicSize=false;//show or hide the size of the picture, e.g. (640x480)
if(!isset($showPicNum))
  $showPicNum=true; //show or hide the number of the current image and total number, e.g. 5/11

//select language:

if($lang=="auto"){
 if(isset($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'])){
  $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']=strtolower($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']);
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="de")
   $lang="German"; //some kind of German set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="sv")
   $lang="Swedish"; //some kind of Swedish set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="nl")
   $lang="Dutch"; //some kind of Dutch set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="no")
   $lang="Norwegian"; //some kind of Norwegian set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="nb")
   $lang="Norwegian"; //some kind of Norwegian set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="nn")
   $lang="Norwegian"; //some kind of Norwegian set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="pt")
   $lang="Portuguese"; //some kind of Portuguese set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="fr")
   $lang="French"; //some kind of French set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="ru")
   $lang="Russian"; //some kind of Russian set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="es")
   $lang="Spanish"; //some kind of Spanish set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="it")
   $lang="Italian"; //some kind of Italian set as preferred language
  if(substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'],0,2)=="da")
   $lang="Danish"; //some kind of Italian set as preferred language
  if($lang=="auto") //OK, no language found we have available, settle for default
   $lang="English";
  }
else
 $lang="English";//default if preferred language is not transmitted
 }

//begin language specific strings for ENGLISH
$pauseString="pause";
$playString="play";
$actualString="actual size";
$fitString="fit on screen";
$browseString="browse pictures";
$slidesString="start slideshow";
$nextString="next";
$backString="back";
$nextPageString="next page";
$priorPageString="prior page";
$secString="sec";
$delayString="delay";
$notLoadedString="Image not fully loaded yet, please be patient...";
$downloadString="Click OK if you want to download all #NUM# photos in one single zip archive with a size of approximately

#SIZE#."
;
$downloadButton="download all";
$aftertext ="<div class=\"smallprint\" align=\"center\">If you are shown on a picture and don't want this let me know and

I will remove it.<br/>
             <
i>This page is autogenerated, <a target=\"_blank\" href=\"http://phpshow.panmental.de/\">get the
Gewijzigd op 28/01/2011 21:32:18 door Vin P
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:24:00
Quote Anchor link
lijn 30 gaat het mis!

maak van lijn 30 tot en met 32 dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$stylesheet= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'.$SCRIPT_NAME.'?css">';
#ben je zeker dat het niet .css moet zijn idpv ?css
Gewijzigd op 28/01/2011 21:25:56 door Jasper DS
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:25:06
Quote Anchor link
Ah ok :)

dus als ik dat verander moet hij het doen?

En moet ik css veranderen naar php, en de naam veranderen naar de fotoslideshow?
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:26:22
Quote Anchor link
check mijn edit.
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:27:05
Quote Anchor link
ah ok, ik ga het even proberen en dan zal ik het hier weer melden :)

Alvast bedankt voor de moeite
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:31:25
Quote Anchor link
doe jij ook even terug een stuk van je code weg, dan moeten we niet zo hard scrollen.
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:32:43
Quote Anchor link
Alstu.


En ik krijg helaas nog steeds dezelfde error over line 8..
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:34:56
Quote Anchor link
wat heb je nu op lijn 30?
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 21:42:00
Quote Anchor link
O: ik moet beter kijken. Lijn 30 is de regel VOOR het stuk wat ik post =D

--(Wacht even. Hij heeft het over een error op lijn 8. Waarom zit je nu met lijn 30? De fout zit hem in lijn 8 van het "actieve" stuk script ook hea?)-- Dus over deze regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"/home/phpshow.php\">";


Het lijkt mij ook niet helemaal te kloppen.

Moet dit niet dit zijn?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"/home/phpshow.php\">;
Gewijzigd op 28/01/2011 21:44:42 door Jurrian Nijland
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:43:35
Quote Anchor link
jurrian, we hebben het over dezelfde regel. Het is lijn 30
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 21:44:11
Quote Anchor link
@ Jasper

Zie mijn edit =)

Toevoeging op 28/01/2011 21:45:15:

Volgens mij moet je ook geen witregel tussen die regel 30 & 32.
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 21:45:48
Quote Anchor link
het moet dit zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$stylesheet
= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'.$SCRIPT_NAME.'?css">';
?>
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 21:48:04
Quote Anchor link
Dat hele style stuk klopt gewoon niet. Moet je kijken, even iets beter neergezet wat daar staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $stylesheet
= "<link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"$SCRIPT_NAME?css\">";

//$stylesheet="<link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\"href=\"/home/phpshow.php\">";
?>
Gewijzigd op 28/01/2011 21:48:28 door Jurrian Nijland
 
Vin P

Vin P

28/01/2011 21:51:07
Quote Anchor link
Ah kan dat het zijn :P

Toevoeging op 28/01/2011 21:53:15:

Kijk we komen al een stapje dichterbij :)

Ik krijg nu een witte lijn in beeld met de volgende error:

Not Found

The requested URL /photos/phpshow.php?newGD&slides&0 was not found on this server.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.