Fout in de script ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

12/05/2009 12:08:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 12.05.2009 12:03:
Tussen } en } en } nooit een puntkomma zetten.
De puntkomma op regel 25 achter } geeft aan dat de if() klaar is en dan kom jij met een else en dat gaat niet.


Oke, bedankt door je uitleg, maar het script werkt nog steeds niet.
Steeds de parse error op regel 33 ??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Roozenburg
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:26:47
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2009 12:10:00
Quote Anchor link
Puntkomma op 29 al weggehaald?
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

12/05/2009 12:12:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 12.05.2009 12:10:
Puntkomma op 29 al weggehaald?


Ja, dat heb ik weggehaald.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2009 12:20:00
Quote Anchor link
Wat is nu de exacte error en de bijbehorende code.
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

12/05/2009 12:21:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 12.05.2009 12:20:
Wat is nu de exacte error en de bijbehorende code.



Parse error: parse error in E:\FTPSERVER\index.php on line 33

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
else{;
echo "There was an error uploading the file, please try again!";
}



}
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

12/05/2009 12:22:00
Quote Anchor link
Nick Roozenburg schreef op 12.05.2009 12:21:
SanThe schreef op 12.05.2009 12:20:
Wat is nu de exacte error en de bijbehorende code.



Parse error: parse error in E:\FTPSERVER\index.php on line 33

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
else{;
echo "There was an error uploading the file, please try again!";
}

regel 7=regel 33 in script

}
?>



Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Roozenburg
 
Hipska BE

Hipska BE

12/05/2009 12:34:00
Quote Anchor link
Fout in de script?
--> Fout in de titel ja!

Wat doet die ; daar na die else?
En heb je wel evenveel { als } in je script staan?
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

12/05/2009 12:48:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 12.05.2009 12:34:
Fout in de script?
--> Fout in de titel ja!

Wat doet die ; daar na die else?
En heb je wel evenveel { als } in je script staan?


Nee ik heb vier } staan en 1 { erin staan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Roozenburg
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

12/05/2009 13:00:00
Quote Anchor link
Ik heb op regel 33 }-teken weggehaald en toen zag ik de upload lay-out weer, maar toen ik iets wou uploaden kreeg ik de volgende foutmeldingen:


Notice: Undefined index: uploadedfile in E:\FTPSERVER\index.php on line 14

Notice: Undefined index: uploadedfile in E:\FTPSERVER\index.php on line 18

Notice: Undefined variable: uploads_dir in E:\FTPSERVER\index.php on line 18

Notice: Undefined variable: name in E:\FTPSERVER\index.php on line 18

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Roozenburg
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2009 13:14:00
Quote Anchor link
Die bestaan dus allemaal niet.
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

12/05/2009 13:25:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 12.05.2009 13:14:
Die bestaan dus allemaal niet.


Moet je die dan defineren ?
Ik snap dit echt niet.

Regel 14: $target_path = $target_path . basename( $_FILES['uploadedfile']['name']);

Regel 18: (move_uploaded_file($_FILES['uploadedfile']['tmp_name'], $uploads_dir.'/'.$name)) {
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Roozenburg
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2009 13:29:00
Quote Anchor link
Deze $_FILES['uploadedfile'] bestaat niet.
Zie de namen in je formulier, daar staat ie niet bij.
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

12/05/2009 13:50:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 12.05.2009 13:29:
Deze $_FILES['uploadedfile'] bestaat niet.
Zie de namen in je formulier, daar staat ie niet bij.


Wat moet ik erin zetten zo dat $_FILES wel bestaat ?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2009 14:31:00
Quote Anchor link
<input type="file" name="bladiebla" ........./>
print $_FILES['bladiebla'];
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

12/05/2009 14:53:00
Quote Anchor link
Hij geeft weer een parse error na het aanvullen van die twee regels aan het script.
 
Hipska BE

Hipska BE

12/05/2009 15:00:00
Quote Anchor link
oh man, ga eerst eens een basis php leren he.
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.