Functioneren website!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 19:07:21
Quote Anchor link
Geachte webdesigners,

Ik heb een vraag met betrekking op mijn website en het gebruik op Internet Explorer!

Mijn tijdelijke website locatie: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/
(Komt binnenkort online op de echte host)

Deze website toont kuren in het gebruik van Internet Explorer kan iemand mij uitleggen wat ik hier aan zou kunnen doen?

In internet explorer alignt hij alles links terwijl in andere programma's hij perfect werkt?

Google Chrome - Perfect
Firefox - Perfect
Opera - Perfect
Safari - Perfect
Internet Explorer - Slecht!

Zou iemand mij een tip kunnen geven om het ook goed werkend te krijgen in IE?

Met vriendelijke groet,

Mark van den Brink
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:36:32
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 19:18:22
Quote Anchor link
Pfff, in HTML hebben we maar 1 verplicht element, laat je die weg dan is het IE die je dat mooi laat zien. Dat ene verplichte element is een <!doctype html> element op regel 1 (zonder witregel ervoor) van je broncode.

Tevens is het gebruik van frames echt niet goed meer en heeft de frame pagina een nog vreemdere code, je opent geen <html> maar sluit hem wel?

Ik zou je aanraden eerst je hele code na te gaan op fouten, ipv meteen IE de schuld te geven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 19:18:58
Quote Anchor link
Is het niet handig om eerst een goede doctype te gebruiken?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

10/01/2013 20:32:22
Quote Anchor link
wat ik graag altijd doe is de css bestanden in te laden aan de hand van de $_SERVER['USER_AGENT']. als je dat speciaal voor IE doet moet dat wel werken, moet je natuurlijk wel andere CSS erin gooien.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 20:35:46
Quote Anchor link
@Albert, of je site goed compatible maken.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

10/01/2013 21:34:29
Quote Anchor link
Komt dat niet ongeveer op hetzelfde neer? Ik behandel elke browser met dezelfde CSS op Internet Explorer na omdat die een 'speciale' behandeling nodig heeft. Ik ben niet echt een held met CSS.
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 21:56:10
Quote Anchor link
IE heeft geen speciale behandeling nodig, script goed zoals het hoort en je krijgt geen fouten in IE, doe je vreemde dingen (zoals in dit geval) dan gebeuren er ook vreemde dingen in IE, maar goed, daar heb je zelf ook om gevraagd...

Tevens zou ik voor conditional comments kiezen als ik speciale stylesheets zou willen inladen.
 
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 22:58:57
Quote Anchor link
Allemaal bedankt voor jullie snelle en nauwkeurige reactie's
dit heeft me erg geholpen want het probleem is opgelost het was inderdaad wat Wouter J zei<!doctype html>
allemaal netjes nu toegevoegd dit gaat 100% rookie klinken maar ik haal die dingen altijd weg omdat ik altijd in me hoofd had dat die gewoon overbodig waren en nu snap ik dus de reden waarom het zo vreemd stond en zal deze fout nooit meer maken...

Nu nog even een andere vraag waar jullie al een beetje mee bezig waren over "speciale behandeling"

Neem nu pagina: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/home.php?p=Assortiment&c=Vinnen
in bijv: IE en in Chrome dan is in Chrome het plaatje netjes op grote en in IE is het een streepje?

De code die ik daarvoor gebruik is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<img src="images/winkel/';
  echo $row['Afbeelding'];
  echo '" width="auto" height="126" />


Net als net gaan alle browsers hier goed mee om behalve IE hoe kan ik er voor zorgen dat ook IE het leuk vind om te lezen?

Alweer alvast bedankt,

Toevoeging op 10/01/2013 23:00:16:

Kleine toevoeging:

Vinden jullie dit netter: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/home.php?p=Winkel
Dan alleen: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/

hierbij verwijs ik naar het frame gebruik van Wouter J
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 23:03:43
Quote Anchor link
wat je moet doen is home.php hernoemen naar index.php en vervolgens een check toevoegen of ?p bestaat, zoniet dan default je hem op Winkel.
 
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 23:09:08
Quote Anchor link
Oftewel gewoon het gebruik van frames weglaten en de volledige URL laten weergeven?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.