Functioneren website!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 19:07:21
Quote Anchor link
Geachte webdesigners,

Ik heb een vraag met betrekking op mijn website en het gebruik op Internet Explorer!

Mijn tijdelijke website locatie: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/
(Komt binnenkort online op de echte host)

Deze website toont kuren in het gebruik van Internet Explorer kan iemand mij uitleggen wat ik hier aan zou kunnen doen?

In internet explorer alignt hij alles links terwijl in andere programma's hij perfect werkt?

Google Chrome - Perfect
Firefox - Perfect
Opera - Perfect
Safari - Perfect
Internet Explorer - Slecht!

Zou iemand mij een tip kunnen geven om het ook goed werkend te krijgen in IE?

Met vriendelijke groet,

Mark van den Brink
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 06:09:02
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 19:18:22
Quote Anchor link
Pfff, in HTML hebben we maar 1 verplicht element, laat je die weg dan is het IE die je dat mooi laat zien. Dat ene verplichte element is een <!doctype html> element op regel 1 (zonder witregel ervoor) van je broncode.

Tevens is het gebruik van frames echt niet goed meer en heeft de frame pagina een nog vreemdere code, je opent geen <html> maar sluit hem wel?

Ik zou je aanraden eerst je hele code na te gaan op fouten, ipv meteen IE de schuld te geven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 19:18:58
Quote Anchor link
Is het niet handig om eerst een goede doctype te gebruiken?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

10/01/2013 20:32:22
Quote Anchor link
wat ik graag altijd doe is de css bestanden in te laden aan de hand van de $_SERVER['USER_AGENT']. als je dat speciaal voor IE doet moet dat wel werken, moet je natuurlijk wel andere CSS erin gooien.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 20:35:46
Quote Anchor link
@Albert, of je site goed compatible maken.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

10/01/2013 21:34:29
Quote Anchor link
Komt dat niet ongeveer op hetzelfde neer? Ik behandel elke browser met dezelfde CSS op Internet Explorer na omdat die een 'speciale' behandeling nodig heeft. Ik ben niet echt een held met CSS.
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 21:56:10
Quote Anchor link
IE heeft geen speciale behandeling nodig, script goed zoals het hoort en je krijgt geen fouten in IE, doe je vreemde dingen (zoals in dit geval) dan gebeuren er ook vreemde dingen in IE, maar goed, daar heb je zelf ook om gevraagd...

Tevens zou ik voor conditional comments kiezen als ik speciale stylesheets zou willen inladen.
 
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 22:58:57
Quote Anchor link
Allemaal bedankt voor jullie snelle en nauwkeurige reactie's
dit heeft me erg geholpen want het probleem is opgelost het was inderdaad wat Wouter J zei<!doctype html>
allemaal netjes nu toegevoegd dit gaat 100% rookie klinken maar ik haal die dingen altijd weg omdat ik altijd in me hoofd had dat die gewoon overbodig waren en nu snap ik dus de reden waarom het zo vreemd stond en zal deze fout nooit meer maken...

Nu nog even een andere vraag waar jullie al een beetje mee bezig waren over "speciale behandeling"

Neem nu pagina: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/home.php?p=Assortiment&c=Vinnen
in bijv: IE en in Chrome dan is in Chrome het plaatje netjes op grote en in IE is het een streepje?

De code die ik daarvoor gebruik is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<img src="images/winkel/';
  echo $row['Afbeelding'];
  echo '" width="auto" height="126" />


Net als net gaan alle browsers hier goed mee om behalve IE hoe kan ik er voor zorgen dat ook IE het leuk vind om te lezen?

Alweer alvast bedankt,

Toevoeging op 10/01/2013 23:00:16:

Kleine toevoeging:

Vinden jullie dit netter: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/home.php?p=Winkel
Dan alleen: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/

hierbij verwijs ik naar het frame gebruik van Wouter J
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 23:03:43
Quote Anchor link
wat je moet doen is home.php hernoemen naar index.php en vervolgens een check toevoegen of ?p bestaat, zoniet dan default je hem op Winkel.
 
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 23:09:08
Quote Anchor link
Oftewel gewoon het gebruik van frames weglaten en de volledige URL laten weergeven?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.