gegevens uit tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »
Niels Rietveld

Niels Rietveld

27/11/2014 16:44:20
Quote Anchor link
Ik weet hoe je in php met database connect, ik heb nu een in MySQL een user bestand.
Ik wil graag doormiddel van php van useer met id1 de name weergeven.

Hoe moet ik dit doen?

Groet niels
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 10:55:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2014 16:46:02
Quote Anchor link
Je bedoelt dat je een databasetabel met users hebt, waarvan je de naam van het ID-nummer 1 wilt weten?
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

27/11/2014 16:48:21
Quote Anchor link
Correct!
 
- SanThe -

- SanThe -

27/11/2014 16:51:23
Quote Anchor link
Misschien www.phptuts.nl eens doorspitten?
 
Kevin J

Kevin J

27/11/2014 16:52:00
Quote Anchor link
Als je mysql gaat gebruiken kan je iets van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_query("SELECT naam FROM users WHERE id='1'");


Dit is de juiste code zo snel uit mijn hoofd
Maar het is misschien aan te raden tutorials te volgen
Gewijzigd op 27/11/2014 16:52:32 door Kevin J
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/11/2014 16:57:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$user_id
= 1;

$db = mysqli_connect('localhost', 'root', 'pass', 'database');


if (mysqli_connect_errno()) {
    echo 'Connectie mislukt: ' . mysqli_connect_error();
    exit();
}


$result = mysqli_query($db, "SELECT name FROM users WHERE id=" . $user_id);

if(!$result) {
    echo 'Query mislukt: ' . mysqli_error($db);
    exit();
}


if($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {
    echo 'Username: ' . $row['name'];
}
else {
    echo 'User met id '  . $user_id . ' is niet gevonden.';
}


?>
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

27/11/2014 17:00:30
Quote Anchor link
Blijft wit...

Toevoeging op 27/11/2014 17:00:54:

Niels Rietveld op 27/11/2014 17:00:30:
Blijft wit... Kevin.
 
Kevin J

Kevin J

27/11/2014 17:05:39
Quote Anchor link
Niels Rietveld op 27/11/2014 17:00:30:
Blijft wit...

Toevoeging op 27/11/2014 17:00:54:

Niels Rietveld op 27/11/2014 17:00:30:
Blijft wit... Kevin.


Ik zal code beetje uitwerken dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$host = "localhost";
$user = "login";
$wachtwoord = "welkom123";
$DBNaam = "TestDB";
mysql_connect("$host", "$user", "$wachtwoord") or die("De verbinding met de database kan niet worden gemaakt".mysql_error());
mysql_select_db($DBNaam) OR die("De database kan niet worden gevonden.");
$naam = mysql_query("SELECT naam FROM users WHERE id='1'");
echo $naam;


Pas bij de mysql_connect aan naar de juiste gegvens, en bij de query eventueel de nam 'users'
'Naam' is de row
'Users' staat voor de kolom
Gewijzigd op 27/11/2014 17:07:26 door Kevin J
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

27/11/2014 17:07:41
Quote Anchor link
Als nog wit Kevin....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2014 17:12:52
Quote Anchor link
@Kevin, je vergeet je query te fetchen met mysql_fetch_assoc()

Anyway, zet bij het testen en ontwikkelen de PHP error_reporting en display_errors altijd aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
?>
Gewijzigd op 27/11/2014 17:14:45 door - Ariën -
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

27/11/2014 17:15:04
Quote Anchor link
Die staan aan, enkel is alles wit oo kmet jou code erbij aar..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2014 17:16:54
Quote Anchor link
Apart, dan zou ik maar eens step-by-step trial and error doen. Zet eens als eerste na
<?php een:
echo "Test1"; neer. En kijk om deze zichtbaar wordt. Als je steeds verder in de code duikt en meer van deze tijdelijke echo's plaatst moet duidelijk worden waar de fout zit.
Gewijzigd op 27/11/2014 17:18:11 door - Ariën -
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

27/11/2014 17:18:34
Quote Anchor link
moment

Toevoeging op 27/11/2014 17:19:48:

Nu geeft die "Test1" neer.

Toevoeging op 27/11/2014 17:21:02:

Kan niemand gewoon de juiste code geven of die van Kevin herschrijven?
Gewijzigd op 27/11/2014 17:19:10 door Niels Rietveld
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2014 17:22:20
Quote Anchor link
Die van Frank is een goede logische opzet. Borduur daar eens verder op voort...
Let wel dat je daar uitsluitend de PHP-MySQLi gebruikt i.p.v. die van PHP-MySQL.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/11/2014 17:22:47
Quote Anchor link
Niels Rietveld op 27/11/2014 17:18:34:
Kan niemand gewoon de juiste code geven of die van Kevin herschrijven?


En wat doe jij dan zelf?
Gewijzigd op 27/11/2014 17:34:02 door - SanThe -
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

27/11/2014 17:28:50
Quote Anchor link
Frank, en aar bedankt!

Het werkt! [opgelost]
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2014 17:52:07
Quote Anchor link
Fijn dat het opgelost is!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/11/2014 21:40:33
Quote Anchor link
- SanThe - op 27/11/2014 17:22:47:
Niels Rietveld op 27/11/2014 17:18:34:
Kan niemand gewoon de juiste code geven of die van Kevin herschrijven?


En wat doe jij dan zelf?

copy / paste .....
 
Koen Hollander

Koen Hollander

28/11/2014 11:06:15
Quote Anchor link
Als wij jou de code gaan voorkouwen dan komt er weinig van terecht. En dan stel je keer op keer vragen op phphulp.nl.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2014 11:37:27
Quote Anchor link
Een beetje een vooroordeel, Koen.

Maar het komt er op neer dat we graag mensen helpen, die zelf ook ook initiatief tonen door zelf wat te proberen. Het is dat we elkaar helpen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.