get method ??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 09:44:39
Quote Anchor link
hallo phphulp
heb een klein vraagje.
ben bezig met een website,
maar nu heb ik een get method nodig.
heb wel al de link,
maar wat moet ik nou de pagina doen enzo
dat die dingen laat zien dat met de url temaken heeft .
dus bv localhost/watch?1
dus dat dan alleen uit een db wordt gehaald alles van die 1 maar meer niet


wie zou me daar mee kunnen helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:48:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 09:51:26
Quote Anchor link
Je hoeft niet na elke komma of punt een enter te plaatsen ;-)

Verder was ik even benieuwd wat je al hebt?
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 09:57:30
Quote Anchor link
- Aar - op 14/07/2014 09:51:26:
Je hoeft niet na elke komma of punt een enter te plaatsen ;-)

Verder was ik even benieuwd wat je al hebt?


alleen die url heb ik met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="/music?<?php echo$preview['id']?>">More</a>


voor de rest kan ik niks vinden (zou wel aan mijn liggen :()
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 10:03:05
Quote Anchor link
Je moet je GET-request in je URL ook een index (bijv.: 'id') meegeven
/music.php?id=1337

Dan kan je de waarde ophalen met $_GET['id']
Gewijzigd op 14/07/2014 10:03:42 door - Ariën -
 
Pipo Clown

Pipo Clown

14/07/2014 10:05:06
Quote Anchor link
En hoe ziet de pagina er uit waarmee je de gegevens verstuurd ?
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 10:14:16
Quote Anchor link
zo ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<div id="right_column">
      <div id="new_released_section">
        <h1>Latest uploads</h1>
        <div class="new_released_box"> <img src="<?php echo $preview['foto link']?>" height="100" width="150" alt="" />
          <h3><?php echo $preview['naam']?></h3>
          <h4>door <?php echo $preview['user'] ?></h4>
          <div class="rantsection"> <img class="star" src="images/yellowstar.gif" alt="" /> <img class="star" src="images/yellowstar.gif" alt="" /> <img class="star" src="images/yellowstar.gif" alt="" /> <img class="star" src="images/yellowstar.gif" alt="" /> <img class="star" src="images/whitestar.gif" alt="" /> </div>
          <div class="more_button"><a href="/music?<?php echo $_GET ['id']?>"> More</a></div>
        </div>
      </div>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 10:25:57
Quote Anchor link
Nee, kijk nog eens goed naar lijn 8.
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 10:27:29
Quote Anchor link
oo wacht zo zeker?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<form method=GET >
echo $preview['id'];
</form>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 10:38:14
Quote Anchor link
Ja, zo kan je in een formulier (die je via GET verstuurt) een ID tonen uit de $preview-array.
Ik heb geen idee of je dat wilt?
Het is in ieder geval totaal wat anders dan dat ik je probeer uit te leggen:

Jij hebt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/music?<?php echo $_GET ['id']?>

Die spatie tussen je $_GET en je brackets hoort er overigens NIET tussen, maar dat even terzijde.
Als je dit vertaalt naar een ID-nummer dan krijg je:
/music?1337

Ik had net uitgelegd dat je een index mist in je URL.
Dus dan moet je dit gebruiken:
/music.php?id=1337
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 10:41:46
Quote Anchor link
zou je een klein voorbeeld kunnen laten zien met de code
snap niet echt wat jen bedoelt

Toevoeging op 14/07/2014 10:41:47:

zou je een klein voorbeeld kunnen laten zien met de code
snap niet echt wat jen bedoelt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 10:55:13
Quote Anchor link
Wat snap je dan niet? En waar loop je op vast?
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 11:10:45
Quote Anchor link
een get hoe je dat moet doen enzo
$_GET['id']
maar dan verder
weet ik niet :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 11:24:31
Quote Anchor link
Je zult eerst een query moeten uitvoeren met mysqli_query, met een WHERE-voorwaarde
Dan moeten kijken of de query gelukt is, zo niet toon dan een foutmelding (liefst zonder gebruik van die())
Als het wel gelukt is, dan kijk je met mysqli_num_rows() of er records zijn
Zo ja, dan gebruik je mysqli_fetch_assoc om de result van je query in een array te plaatsen. Heb je meerdere items, dan gebruik je mysqli_fetch_assoc in combinatie met een while loop.
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 13:35:18
Quote Anchor link
is miss dom maar heb je een klein voorbeeld?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 13:37:35
Quote Anchor link
Probeer zelf eens wat met de gegeven tips... ;-)
gewoon stuk voor stuk je code uitbreiden ermee..
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 13:40:55
Quote Anchor link
dus zo
$mysqli->query("SELECT * FROM muziek WHERE link = '" . $link. "' AND wachtwoord = ' LIMIT 1 ");
maar verder idk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 13:45:21
Quote Anchor link
Ik zou zeggen, lees mijn post nog eens goed. En probeer alles wat er staat eens te implementeren.

Persoonlijk raad ik de 'procedurele stijl' (link) aan voor beginners. Dus die zonder '->'. Maar het blijft een keuze ;-)
Gewijzigd op 14/07/2014 13:47:49 door - Ariën -
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 14:42:11
Quote Anchor link
heb je aub een voorbeeld weet egt niet hoe het moet :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 14:48:45
Quote Anchor link
Ik kan me niet voorstellen dat je in die tussentijd niets gevonden zou hebben, maar vooruit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$sql
= "SELECT ... FROM... WHERE iets = '....'";
$result= mysqli_query($con,$sql);
if($result) {
// query gelukt, doe de rest...
    if(mysqli_num_rows($query)==1) {
        // Een enkel item is gevonden:
    // $data = mysqli_fetch_assoc($result);
    // echo $data['veldnaam'];
    // ....OF...........
    // while($data=mysqli_fetch_assoc($result)) {
    // echo $data['veldnaam'];
    //    }

    } else {
        // niks gevonden.
    }

}
else {
    // toon een error mysqli_error()
}
?>
Gewijzigd op 14/07/2014 15:28:57 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

14/07/2014 15:11:50
Quote Anchor link
@Aar: Die while() bij 1 record is niet zinvol.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 15:27:35
Quote Anchor link
Zie ook lijn 7 in de comments.

Ik heb geen idee of er één of meer records uit moeten komen, dus heb ik dus twee voorbeelden genoemd.
Gewijzigd op 14/07/2014 15:28:19 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.