get method ??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 16:20:12
Quote Anchor link
dus het is tot
nu zo ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
include"config.php";
$sql = "SELECT * FROM muziek WHERE id = '".mysqli_real_escape_string($mysqli,$_GET['id'])."'";
$result= mysqli_query($mysqli,$sql);
if($result) {
// query gelukt, doe de rest...
    if(mysqli_num_rows($result)== 1) {
        // Een enkel item is gevonden:
    $data = mysqli_fetch_assoc($result);
     while(mysqli_fetch_assoc($result)) {
     echo $data['id'];
        }
    }
else {
        // niks gevonden.
    }

}
else {
    // toon een error mysqli_error()
}
?>
?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 01:18:04
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

14/07/2014 16:23:35
Quote Anchor link
Is op zich niet verkeerd, alleen:

- Een while loop gebruik je als je meerdere resultaten verwacht of kan verwachten
- mysqli_num_rows($result) == 1 zorgt ervoor dat het alleen uitgevoerd wordt bij exact 1 resultaat

Het spreekt elkaar daarom een beetje tegen, maar een while bij slechts 1 resultaat kan wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 16:23:47
Quote Anchor link
Dus je verwacht meerdere records die je ophaalt? Dan is die while() zeker wel een aan te raden, ja.
Bij een enkel record heb je geen while nodig.


pas regel 10 wel aan naar:
while($data = mysqli_fetch_assoc($result)) {

Weet a.u.b. wel wat je doet. Als je dit niet weet, dan raad ik aan om dit in de ijskast te schuiven en bij een beginners-tutorial te beginnen.
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 16:29:07
Quote Anchor link
heb zelf
dit alleen al ik de titel met
<title>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $data['id']?>
</title>
doet het niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 16:31:17
Quote Anchor link
bestaat $data wel?

Kenny, ik denk dat je ergens mee bezig bent waarvan je niet weet hoe het werkt. Is het niet verstandiger, denk je, om dit even met rust te laten, en wat beginners scriptjes te proberen?

Ik zie zoveel logica fouten, waarbij ik me afvraag of je de basis van PHP wel voldoende beheerst?
Gewijzigd op 14/07/2014 16:32:17 door - Ariën -
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

14/07/2014 16:33:17
Quote Anchor link
Het was even zoeken, maar ik heb m'n glazen bol gevonden.

Hij geeft aan dat je <title>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $data['id']; ?>
</title> misschien voor de query hebt staan...
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 16:56:31
Quote Anchor link
np staat zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
include"config.php";
$sql = "SELECT * FROM muziek WHERE id = '".mysqli_real_escape_string($mysqli,$_GET['id'])."'";
$result= mysqli_query($mysqli,$sql);
if($result) {
// query gelukt, doe de rest...
    if(mysqli_num_rows($result)== 1) {
        // Een enkel item is gevonden:
    $data = mysqli_fetch_assoc($result);
     while($data = mysqli_fetch_assoc($result)) {
     echo $data['id'];
        }
    }
else {
        // niks gevonden.
    }

}
else {
    // toon een error mysqli_error()
}
?>

<html>
<head>
<title><?php echo $data['id'] ?></title>
</head>
<body>
    
</body>
</html>

ben nie dom
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

14/07/2014 17:03:43
Quote Anchor link
Quote:
ben nie dom
Dat zegt ook niemand, maar door je taalgebruik, summiere vragen en hak-op-de-tak reacties zou het idee kunnen ontstaan bij mede gebruikers van dit forum...

Begrijp goed dat wij niet over je schouder mee kijken en dus alleen kunnen weten wat je hier plaatst. Typ het duidelijk in normaal Nederlands met de juiste leestekens en je zal zien dat het geholpen worden een stuk beter gaat.

Kijk ook goed in de handleiding van php.net wat de functies uit de voorbeelden nu precies doen. Dan kopieer je het niet alleen, maar begrijp je ook waarom...
Gewijzigd op 14/07/2014 17:05:18 door Ramon van Dongen
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 17:06:08
Quote Anchor link
oook
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

14/07/2014 17:15:19
Quote Anchor link
Quote:
oook

Ook wat?

Whatever... probeer dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
// foutmeldingen PHP aanzetten, geen overbodige luxe voor je
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

// config script
include('config.php');

// lege array voor fouten aanmaken
$fouten = array();
    
// controleren of $_GET['id'] bestaat en niet leeg is
if(isset($_GET['id']) AND trim($_GET['id']) !== ''){
$sql = "SELECT * FROM muziek WHERE id = '".mysqli_real_escape_string($mysqli,$_GET['id'])."'";
$result= mysqli_query($mysqli,$sql);
        
    if($result){ // query gelukt
            
        if(mysqli_num_rows($result)== 1) {
        $data = mysqli_fetch_assoc($result);
        }

        else{
        // foutmelding aan array toevoegen
        $fouten[] = 'Er zijn geen resultaten gevonden, probeer opnieuw!';
        }
    }

    else{
    // mysqli foutmelding laten zien en daarna script stoppen
    echo mysqli_error($mysqli);
    exit;
    }    
}

?>

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>
<?php
if(isset($data)){
// $data bestaat, dus er is iets gevonden in de database
echo $data['id'];
}

else{
// $data bestaat niet, dus iets anders als titel weergeven
echo 'Dikke pech, geen titel!';
}

 ?>

</title>
</head>
<body>
<?php
if(isset($fouten) AND count($fouten) > 0){
// als $fouten bestaat en $fouten bestaat uit meer dan 0 elementen
    
    // voor elk element van $fouten een $fout aanmaken

    foreach($fouten AS $fout){
        // $fout weergeven
        echo $fout;
    }
}


if(isset($data)){
echo $data['id'];
}

?>

</body>
</html>
Gewijzigd op 14/07/2014 17:18:53 door Ramon van Dongen
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 17:23:50
Quote Anchor link
Ramon van Dongen op 14/07/2014 17:15:19:
Quote:
oook

Ook wat?


bedoelde oooo maar de k kwam er op eens


Toevoeging op 14/07/2014 17:25:36:

thanks mensen
Gewijzigd op 14/07/2014 17:24:14 door kenny iets
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

14/07/2014 17:27:04
Quote Anchor link
Snap je nu ook wat alle gedeelte van het script doen? Waarom het zo staat en hoe je het moet gebruiken bij volgende scripts?

Oftewel; heb je er echt iets van geleerd?
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 18:03:54
Quote Anchor link
ja
en zeker nog door je uitleg er bij thx :)

Toevoeging op 15/07/2014 15:36:32:

hoe zou je nu dan bv als er niks staat
dus
localhost/music/
naar
localhost/index kunnen sturen ?


Toevoeging op 15/07/2014 15:36:32:

hoe zou je nu dan bv als er niks staat
dus
localhost/music/
naar
localhost/index kunnen sturen ?
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.