Hemelvaart

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »
Tobias Tobias

Tobias Tobias

02/06/2011 10:12:40
Quote Anchor link
Joepie, een vrije dag!

Tot om 9 uur de live piratenmuziek begon bij de rommelmarkt in onze straat...

Koptelefoon op en bezig met jquery dan maar.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 10:14:23
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/06/2011 11:00:31
Quote Anchor link
:) Ook al bezig met jquery? Ik momenteel ook, en dan leuk met ajax enzo er bij
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

02/06/2011 11:12:30
Quote Anchor link
Haha, ik ben mijn website ook wat meer richting Web 2.0 aan het maken op het moment. CSS3 en Ajax.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/06/2011 11:27:00
Quote Anchor link
Ik heb tot nu toe het meeste css3 in de border-radius, verder nog niet veel dacht ik
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

02/06/2011 13:35:52
Quote Anchor link
Ik probeer om een deel van een pagina te reloaden waar ook php/mysql op staat, maar kom er niet echt uit
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/06/2011 13:36:52
Quote Anchor link
gewoon jquery.load() voor gebruiken, dat is verder niet zo heel moeilijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/06/2011 13:51:21
Quote Anchor link
Hier bezig met een csv-importer dinges voor mijn uber CMS waarop Treinenweb straks komt te draaien. Heel spannend twee array;tjes vergelijken met materieelnummers van treinen om die vervolgens met wat datums in de database te plaatsen.

Uiteraard vergezeld van Alexis Jordan die me een heerlijk nummer inzingt, genaamd Happiness.

En straks er even op uit, even de PHP-wereld verlaten, haha :P
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/06/2011 13:54:48
Quote Anchor link
Tobias Tobias op 02/06/2011 10:12:40:
Tot om 9 uur de live piratenmuziek begon bij de rommelmarkt in onze straat...

Hmm, heb dus precies hetzelfde gezeik. Geen idee wat er aan de hand is, maar er komt een partij herrie af van de markt waar ik achter woon! Gewoon niet gezellig meer...
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

02/06/2011 14:51:38
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 02/06/2011 13:36:52:
gewoon jquery.load() voor gebruiken, dat is verder niet zo heel moeilijk


Dit is mijn huidige code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.2.6/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
    $(function() {
        $('.stem_plaatsen').click(function(){

            var this_radio_set = $('input[name="optie_id_radio"]');
            var optie_id;
            
            for (var i=0; i < this_radio_set.length;i++) {
                if ( $(this_radio_set[i]).is(':checked') ) optie_id = document.forms[0].optie_id_radio[i].value;
                
            }

            var poll_idPre = document.getElementById('poll_id_input');
            var poll_id = poll_idPre.value;
            $.ajax({
                url: 'place_vote.php',
                type: 'POST',
                data: 'poll_id=' + poll_id + '&optie_id=' + optie_id,
                
                success: function(result) {
                    $('#poll_result').slideDown(4000);
                    $('#stemmen').slideUp(4000);
                    $('#nieuw_div').load('inc.poll.results.php');
                }
                
            });
            return false;
        });
    });
</script>

Dit werkt, zolang de load-functie er niet in staat. Als ik die eruit haal, dan doet hij het prima, met de functie erin loopt hij vast in place_vote.php, wat volgens mij betekent dat de hele functie niet werkt en hij de form-actuie uitvoert.

EDIT:
Als ik inc.poll.results.php wijzig naar bv results.php, dus zonder die extra punten, werkt hij wel!
Gewijzigd op 02/06/2011 14:56:41 door Tobias Tobias
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

02/06/2011 14:59:19
Quote Anchor link
Iemand nog dauwgetrapt vanmorgen?

Toevoeging op 02/06/2011 14:59:50:

Lekker druk vanmorgen trouwens
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/06/2011 15:12:29
Quote Anchor link
Nope, vanmorgen lag ik nog lekker te slagen na een avondje stappen. Ook prima, totdat die teringherrie los ging...
 
Wouter J

Wouter J

02/06/2011 19:58:36
Quote Anchor link
@Tobias, als je de $.ajax functie gebruikt heb je load niet meer nodig. Misschien eens een goede screencast om te kijken: http://blog.themeforest.net/screencasts/ask-jw-how-do-i-make-ajax-requests-with-jquery/
 
Bram Boos

Bram Boos

02/06/2011 20:40:56
Quote Anchor link
- Aar - op 02/06/2011 13:51:21:
Hier bezig met een csv-importer dinges voor mijn uber CMS waarop Treinenweb straks komt te draaien. Heel spannend twee array;tjes vergelijken met materieelnummers van treinen om die vervolgens met wat datums in de database te plaatsen.

Uiteraard vergezeld van Alexis Jordan die me een heerlijk nummer inzingt, genaamd Happiness.

En straks er even op uit, even de PHP-wereld verlaten, haha :P


Ben jij de beheerder van Treinenweb dan en zit jij ook op Tweakers? :O
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/06/2011 20:44:50
Quote Anchor link
Dat kan ik niet ontkennen ;-)
 
Bram Boos

Bram Boos

02/06/2011 20:54:11
Quote Anchor link
- Aar - op 02/06/2011 20:44:50:
Dat kan ik niet ontkennen ;-)


Goh, wat is de wereld dan ook weer klein. Maar je hebt in ieder geval 1 vaste bezoeker op Treinenweb ;) haha
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.