Hoe optelossen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 13:34:10
Quote Anchor link
Hallo allemaal momenteel gebruik ik de onderstaande code om een filename te weergeven, dit werk allemaal prima dankzij kees scheppers, enkeld hij werkt alleen voor 1 afbeelding en niet voor meerdere? Hoe los ik dit op?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$DisplayAttachment
= $client->dbDocAttachmentList($srv_name, $db_name, $unid, 'Book_Cover');
    
$xml = simplexml_load_string($DisplayAttachment);


foreach($xml->file as $file) {
  echo 'Info: ' . (string)$file->name . (string)$file->source . (string)$file->size;
}

?>


Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:09:06
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 14:13:22
Quote Anchor link
Gebruik dit eens.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$DisplayAttachment
= $client->dbDocAttachmentList($srv_name, $db_name, $unid, 'Book_Cover');
    
$xml = simplexml_load_string($DisplayAttachment);

$xml1 = $xml->file;

foreach($xml1 as $file) {
  echo 'Info: ' . (string)$file->name . (string)$file->source . (string)$file->size;
}

?>
Gewijzigd op 12/05/2011 14:13:43 door dennis meijer
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 14:19:18
Quote Anchor link
Gebeurd precies het zelf hij haalt maar 1 Attachment op terwijl er echt meer zijn erg vreemd?
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 14:21:40
Quote Anchor link
Wat doet die zo dan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$DisplayAttachment
= $client->dbDocAttachmentList($srv_name, $db_name, $unid, 'Book_Cover');
    


while($xml = simplexml_load_string($DisplayAttachment)) {
  echo 'Info: ' . (string)$xml->name . (string)$xml->source . (string)$xml->size;
}

?>
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 14:21:54
Quote Anchor link
Dit is mijn html trouwens wellicht is hier iets fout?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<form action="" method="post">
<select name="Download">
<option><---Select attachment---></option>
<option name="Download">$DataAttachment</option>
</select>
<input type="submit" value="Download" name="submit" />
</form>


Toevoeging op 12/05/2011 14:27:10:

Met die while blijft die steeds de zelfde attachment pakken en me browsor blijft erg lang laden.
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 14:32:21
Quote Anchor link
Dan snap ik er ook niet veel van veel te warrig verhaal...

Heb je wel meerdere rijen in je database?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2011 14:35:05
Quote Anchor link
Dennis meijer op 12/05/2011 14:32:21:
Dan snap ik er ook niet veel van veel te warrig verhaal...

Heb je wel meerdere rijen in je database?

Wie heeft het over een database?
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 14:35:53
Quote Anchor link
Nee ik werk met een webservice ik haal deze bestanden dus op uit een xml file die op een andere server staan. In deze xml file staan id's met inhoud en bij elk id kun je plaatjes uploaden dat werk allemaal, de naam van het plaatje weergeven is nu het punt hij pakt enkeld de naam van 1 afbeelding terwijl er meerdere in de xml file staan, ik moet iets doen met een loop of een while maar kom er ff niet uit...
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 14:36:13
Quote Anchor link
Mijn fout er finaal overheen gekeken(A)

xml snap ik neit echt sorry
Gewijzigd op 12/05/2011 14:37:17 door dennis meijer
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 14:38:54
Quote Anchor link
Je hoeft de xml ook niet te snapen omdat te kunnen doen, enkeld er moet een loop gemaakt worden of in die richting, ik zelf ben een programmeur in c++ en c# en werk sinds kort met php in elke andere taal is een foreach een array blijkbaar in php niet? Er moet dus iets gedaan worden dat hij meerdere namen van plaatjes weergeeft uit de xml file met de var $DataAttachment krijg ik de naam van het plaatje maar enkeld van 1 en niet van meerdere.
Gewijzigd op 12/05/2011 14:41:01 door Ben Van de Voorde
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 14:40:32
Quote Anchor link
Meestal werkt dat met een while query...


Dat gebruik ik meestal tenminste
Gewijzigd op 12/05/2011 14:40:47 door dennis meijer
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 14:57:02
Quote Anchor link
Ik denk dat ik gewoon iets fout doe in mijn html want de echo weergeeft gewoon het volgende:

Info: warren.JPG Info: 149120_469476713644_717498644_5950953_2388345_n.jpg2

2 namen van afbeeldingen dus maar als ik de volgende html code gebruikt waar de var $DataAttachment instaat weergeeft er maar afbeeldings naam hij loopt dus niet mee in de html hoe los ik dit op?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<form action="" method="post">
<select name="Download">
<option><---Select attachment---></option>
<option name="Download">$DataAttachment</option>
</select>
<input type="submit" value="Download" name="submit" />
</form>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.