Hoe optelossen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 13:34:10
Quote Anchor link
Hallo allemaal momenteel gebruik ik de onderstaande code om een filename te weergeven, dit werk allemaal prima dankzij kees scheppers, enkeld hij werkt alleen voor 1 afbeelding en niet voor meerdere? Hoe los ik dit op?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$DisplayAttachment
= $client->dbDocAttachmentList($srv_name, $db_name, $unid, 'Book_Cover');
    
$xml = simplexml_load_string($DisplayAttachment);


foreach($xml->file as $file) {
  echo 'Info: ' . (string)$file->name . (string)$file->source . (string)$file->size;
}

?>


Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:06:22
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 14:13:22
Quote Anchor link
Gebruik dit eens.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$DisplayAttachment
= $client->dbDocAttachmentList($srv_name, $db_name, $unid, 'Book_Cover');
    
$xml = simplexml_load_string($DisplayAttachment);

$xml1 = $xml->file;

foreach($xml1 as $file) {
  echo 'Info: ' . (string)$file->name . (string)$file->source . (string)$file->size;
}

?>
Gewijzigd op 12/05/2011 14:13:43 door dennis meijer
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 14:19:18
Quote Anchor link
Gebeurd precies het zelf hij haalt maar 1 Attachment op terwijl er echt meer zijn erg vreemd?
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 14:21:40
Quote Anchor link
Wat doet die zo dan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$DisplayAttachment
= $client->dbDocAttachmentList($srv_name, $db_name, $unid, 'Book_Cover');
    


while($xml = simplexml_load_string($DisplayAttachment)) {
  echo 'Info: ' . (string)$xml->name . (string)$xml->source . (string)$xml->size;
}

?>
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 14:21:54
Quote Anchor link
Dit is mijn html trouwens wellicht is hier iets fout?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<form action="" method="post">
<select name="Download">
<option><---Select attachment---></option>
<option name="Download">$DataAttachment</option>
</select>
<input type="submit" value="Download" name="submit" />
</form>


Toevoeging op 12/05/2011 14:27:10:

Met die while blijft die steeds de zelfde attachment pakken en me browsor blijft erg lang laden.
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 14:32:21
Quote Anchor link
Dan snap ik er ook niet veel van veel te warrig verhaal...

Heb je wel meerdere rijen in je database?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2011 14:35:05
Quote Anchor link
Dennis meijer op 12/05/2011 14:32:21:
Dan snap ik er ook niet veel van veel te warrig verhaal...

Heb je wel meerdere rijen in je database?

Wie heeft het over een database?
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 14:35:53
Quote Anchor link
Nee ik werk met een webservice ik haal deze bestanden dus op uit een xml file die op een andere server staan. In deze xml file staan id's met inhoud en bij elk id kun je plaatjes uploaden dat werk allemaal, de naam van het plaatje weergeven is nu het punt hij pakt enkeld de naam van 1 afbeelding terwijl er meerdere in de xml file staan, ik moet iets doen met een loop of een while maar kom er ff niet uit...
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 14:36:13
Quote Anchor link
Mijn fout er finaal overheen gekeken(A)

xml snap ik neit echt sorry
Gewijzigd op 12/05/2011 14:37:17 door dennis meijer
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 14:38:54
Quote Anchor link
Je hoeft de xml ook niet te snapen omdat te kunnen doen, enkeld er moet een loop gemaakt worden of in die richting, ik zelf ben een programmeur in c++ en c# en werk sinds kort met php in elke andere taal is een foreach een array blijkbaar in php niet? Er moet dus iets gedaan worden dat hij meerdere namen van plaatjes weergeeft uit de xml file met de var $DataAttachment krijg ik de naam van het plaatje maar enkeld van 1 en niet van meerdere.
Gewijzigd op 12/05/2011 14:41:01 door Ben Van de Voorde
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 14:40:32
Quote Anchor link
Meestal werkt dat met een while query...


Dat gebruik ik meestal tenminste
Gewijzigd op 12/05/2011 14:40:47 door dennis meijer
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/05/2011 14:57:02
Quote Anchor link
Ik denk dat ik gewoon iets fout doe in mijn html want de echo weergeeft gewoon het volgende:

Info: warren.JPG Info: 149120_469476713644_717498644_5950953_2388345_n.jpg2

2 namen van afbeeldingen dus maar als ik de volgende html code gebruikt waar de var $DataAttachment instaat weergeeft er maar afbeeldings naam hij loopt dus niet mee in de html hoe los ik dit op?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<form action="" method="post">
<select name="Download">
<option><---Select attachment---></option>
<option name="Download">$DataAttachment</option>
</select>
<input type="submit" value="Download" name="submit" />
</form>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.