HTacces rewrite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

N K

N K

10/09/2013 21:09:07
Quote Anchor link
Dit is weer een aha momentje ;-) Super bedankt..

Mooi...dan wil ik het eigenlijk wel heel graag bij jouw paar regels htaccess laten dus ik haal de mijne meteen weer weg. Ik probeer nu een oplossing via PHP te vinden.

Ik heb net even print_r($_GET['p']) gedaan en het leuke is dat $_GET['p'] gelijk is aan 'reset_password/4cdc19255d6d19bd'.

Dit is dus nu mijn index.php geworden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    if (!isset($_GET['p']) || empty($_GET['p'])) {
    include "pages/home.php";
    }

    else {
    $page = $_GET['p'];
    $get_array = explode("/", $page);
    
    switch ($get_array[0]) {
        case
  'reset_password':
        $page = $get_array[0];
        $_GET['token'] = $get_array[1];
        break;
    }


    
    if (file_exists('pages/' . $page . '.php')) {
        include('pages/' . $page . '.php');
    }
else {
        echo "404";
    }
    }

?>


Op deze manier werkt het ook en kan ik d.m.v. cases specifieke gevallen oproepen.
Lijkt je dit een goede manier?
Gewijzigd op 10/09/2013 21:24:00 door N K
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 14:16:27
 
Erwin H

Erwin H

10/09/2013 22:45:38
Quote Anchor link
Dat is in elk geval het idee erachter. Als je het simpel en relatief klein houdt dan is een constructie met een switch zoals je nu doet prima.
Wordt het groter dan kan je met de eerste parameter een bepaalde php pagina laden waarbinnen je dan weer verder checkt op de tweede (en eventueel volgende) parameters. Dan krijg je een beetje het controller idee.
 
N K

N K

11/09/2013 10:13:25
Quote Anchor link
Erwin, bedankt voor je hulp!
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

24/10/2013 13:48:29
Quote Anchor link
Sorry, maar moest em weer even omhoog halen. Ik heb het volgende probleem:

Ik krijg netjes de pagina's zoals ik wil: http://www.site.nl/contact/

Nu wil ik een GET erbij plaatsen, maar krijg het niet voor elkaar. Ik heb de volgende htacces:

RewriteEngine On

RewriteBase /test/

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f
RewriteRule ^.* - [L]
RewriteRule ^(.*)$ index.php?route=$1 [QSA]
 
Dos Moonen

Dos Moonen

24/10/2013 14:02:18
Quote Anchor link
RewriteEngine On

RewriteBase /miauw-woef/

# Allow any files or directories that exist to be displayed directly
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

# Rewrite all other URLs to index.php/URL
RewriteRule .* index.php/$0 [PT]


Vervang $_GET['route'] door $_SERVER['PATH_INFO'].
Als apache problemen geeft kan je proberen om het "/$0" deel weg te halen.
 
Eddy E

Eddy E

24/10/2013 14:11:42
Quote Anchor link
Probeer dan eens site.nl/contact/&get=iets

Omdat je via je htaccess al een ? krijgt...
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

24/10/2013 14:11:45
Quote Anchor link
Waar moet ik de $_GET vervangen?

Toevoeging op 24/10/2013 14:12:17:

Eddy, als ik localhost/test/contact?user=1&id=2 dan werkt het wel
 
Erwin H

Erwin H

24/10/2013 14:40:27
Quote Anchor link
Donny Wie weet op 24/10/2013 13:48:29:
Nu wil ik een GET erbij plaatsen, maar krijg het niet voor elkaar.

Wat bedoel je daarmee? Welke url heb je en watvoor 'GET' wil je 'erbij plaatsen'?
 
Dos Moonen

Dos Moonen

24/10/2013 15:09:23
Quote Anchor link
Mijn versie al uitgeprobeerd? Daarmee vervuil je $_GET niet.

Mocht "Waar moet ik de $_GET vervangen?" voor mij zijn.
Mijn versie komt overeen met 'localhost/miauw/woef/boe/schrik' herschrijven naar 'localhost/index.php/miauw/woef/boe/schrik'. En 'miauw/woef/boe/schrik' hoort dan in $_SERVER['PATH_INFO'] komen te staan. Zo kan je $_GET['route'] ooit nog eens ergens anders voor gebruiken.
Gewijzigd op 24/10/2013 15:10:00 door Dos Moonen
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

24/10/2013 16:45:58
Quote Anchor link
Dos Moonen: Ik snap jouw methode eerlijk gezegt niet helemaal
 
Dos Moonen

Dos Moonen

24/10/2013 17:06:52
Quote Anchor link
RewriteEngine On

RewriteBase /miauw-woef/ #pas dit aan, lijkt me voor de hand liggend

# Allow any files or directories that exist to be displayed directly
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f #als de URI geen bestand is
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d #en ook geen map/folder/directory/hoe-je-het-ook-wilt-noemen

# Rewrite all other URLs to index.php/URL
RewriteRule .* index.php/$0 [PT] #herschrijf naar index.php/oorspronkelijke-uri-hier


Nu is er Engelse EN Nederlandse uitleg! :p
Op die manier gebruik je de query string niet, dus vervuil je $_GET niet. De oorspronkelijke uri hoort in $_SERVER['PATH_INFO'] komen te staan.
Gewijzigd op 24/10/2013 17:07:39 door Dos Moonen
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.