http://monkey.trabot.net/

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Wouter K

Wouter K

09/06/2008 17:57:00
Quote Anchor link
Mja, spijtige zaak maar zowieso mocht je dan de layout behouden onder de naam van freecsstemplate. Dan zou ik wel de menu knoppen wat aanpassen, want met het hover gedeelte word het wit moeilijker te lezen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 16:12:43
 

09/06/2008 18:43:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 09.06.2008 17:57:
haha ;)
Mja, spijtige zaak maar zowieso mocht je dan de layout behouden onder de naam van freecsstemplate zou ik wel de menu knoppen wat aanpassen met het hover gedeelte word het wit moeilijker te lezen.

Jij moet toch weten dat je komma's en punten moet gebruiken, omdat het anders een grote onleesbare troep wordt...
 

09/06/2008 18:44:00
Quote Anchor link
Edit:
Hmm... Hoezo nou weer twee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 20:31:00
Quote Anchor link
Ik heb de license doorgelezen die er bij zat, en er stond nergens dat ik terug MOEST linken. Ook ging het vernamelijk om dat ik de template niet mocht doorverkopen of doorhandelen onder mijn eigen copyright, aangezien ik dit niet doe zie ik het probleem niet? Ook heb ik alvorens aangegeven dat ik de template van een template site heb.

Wat betreft ik veranderd heb, ik heb hier en daar wat lengtes veranderd, en de content zelf helemaal veranderd. Meer wilde mijn zus niet, dus wie ben ik om iets te veranderen als het al perfect is?

In ieder geval zal ik het met mijn zus overleggen betreft het teruglinken naar de eigen site van de maker, het enige wat hij verzocht. Aangezien ik het zelf ook prettig zou vinden als iemand terug zou linken naar mijn site als hij mijn creatie zou gebruiken.
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

09/06/2008 20:53:00
Quote Anchor link
over dat moeten teruglinken weet ik niet of je gelijk hebt, kijk eens in de disclaimer van die site, daar staat het meestal wel duidelijk in.

verder is het logisch dat je de content aan past.. duh :)

en over de copyright, onderaan heb je staan all rights reserved. Misschien even van maken some rights reserved en dan aanklikbaar, met disclaimer + link naar templatesite?
 
Wouter K

Wouter K

09/06/2008 22:23:00
Quote Anchor link
Karl : Komt voor mekaar.
 
Steven Hack

Steven Hack

10/06/2008 00:32:00
Quote Anchor link
@Erwin zijn eerste comment: Bedankt voor deze handige tips, hier kan ik teminste wat mee, ik zal er morgen meteen naar kijken!

Betreft je tweede comment, Ik wil inderdaad een credits pagina maken, waar de benodige info kan worden weergeven. Het enige probleem is dat het nogal een geklooi is met die divs, dus ook met die div onderaan. Dat was ook de reden dat ik in eerste instantie een template gebruikte.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
Steven Hack

Steven Hack

10/06/2008 01:00:00
Quote Anchor link
ceasar schreef op 09.06.2008 17:45:
Beste aapjuh

http://www.freecsstemplates.org/preview/naturescharm

Vond het al vreemd dat het er zo goed uit zag

Zie alleen nergens bij jouw de license

All of the free CSS templates provided on this website are licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License, so they are free to use for both commercial and noncommercial purposes provided you link back to FreeCSSTemplates.org. For more information about this license, please click on the button below.


Mag ik vragen waarom het vreemd zou zijn dat het er zo goed uit ziet?
Ik bedoel, tuurlijk, de layout is geweldig. Daarom heb ik hem ook van een template, maar met alleen een layout kom je nergens. Dus om een site alleen te beoordelen op een layout, vind ik jammer. Voor zo'n mening kan ik ook gewoon onervaren html/css/php'ers ervan vragen wat ze vinden.

Quote:
Edit: Sorry voor de bump.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
GaMer B

GaMer B

10/06/2008 07:25:00
Quote Anchor link
Ik vind de website erg mooi en overzichtelijk. Het komt rustig over, dus dat is al een pluspunt.

Over een paar pagina's heb ik wel wat op te merken:
Ik vind dat dat groot plaatje over aanwezig moet zijn. Niet hetzelfde plaatje, maar op z'n minst wel dat vlak. Als ik nu namelijk naar de pagina collectie (gallery) ga, dan vind ik die pagina zo priel eruit zijn.

Let wel: Dit zijn mijn en je hoeft het niet uit te voeren :)
 
Steven Hack

Steven Hack

10/06/2008 11:46:00
Quote Anchor link
Ik zat te denken om anders misschien dat grote bloemen plaatje als footer te doen, zo dat je meteen het nieuws ziet, en alle andere content, maar het plaatje wel aanwezig is. Of als achtergrond in de header, dat kan ook nog.
 
Mitchell

Mitchell

10/06/2008 11:52:00
Quote Anchor link
Quote:
Warning: Expected end of value for property but found '80'. Error in parsing value for property 'padding'. Declaration dropped.
Source File: http://monkey.trabot.net/style.css
Line: 88


Dat is zover ik zie de enige fout. Of is dat een IE hack?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.