Hulpvraag beveiliging WP Courseware

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »
Marcel Oers

Marcel Oers

22/12/2018 11:37:18
Quote Anchor link
Voor de Salespage van onze website hebben we gekozen voor WP Courseware om een Online cursus aan te bieden aan onze klanten maar nu heb ik een “Beschermvraag”.

Op veel andere landingspagina’s (van andere bedrijven) krijg ik na het invullen van een Opt-In form een mail toegestuurd met login en wachtwoord. Wanneer ik die mail met login en wachtwoord vervolgens doorstuur naar mijn college, kan hij met diezelfde login en wachtwoord “gewoon” inloggen en dus betaalde content eigenlijk gratis bekijken.

Ik vind ook wel online cursussen van zeg 8000,- dollar en het lijkt me toch niet de bedoeling dat vervolgens 10 collega’s die login en wachtwoord gebruiken en zo’n bedrijf 80.000,- dollar misloopt.

Mijn vraag: Weet iemand hoe we die content alleen door een betalende klant kunnen laten bekijken en niet door allerlei anderen die niet betaald hebben. De vraag heeft vanzelfsprekend wel betrekking op de plug-in van WP Courseware.

Mocht iemand een tip of antwoord hebben, mail mij op *knip* of bellen kan ook op *knip* Alvast bedankt en iedereen hele fijne feestdagen.
Gewijzigd op 22/12/2018 11:49:46 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 05:49:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/12/2018 11:55:31
Quote Anchor link
Goedendag. Ik heb je contactgegevens verwijderd omdat we hier een forum zitten en wij graag met elkaar willen discussiëren over een mogelijke oplossing.

Om op je vraag terug te komen: er bestaat geen waterdichte oplossing om het verspreiden van cursusmateriaal te voorkomen. Wat iemand nou eenmaal tegen betaling gedownload heeft, kan diegene ook helaas doorgeven aan iemand anders.

Je kan uiteraard wel drempels ontwerpen om dat te voorkomen. Zet alle cursusdocumentatie altijd buiten de webroot, zodat ongeautoriseerde bezoekers dat materiaal niet zomaar kunnen downloaden. En je kan ervoor kiezen om het materiaal niet in pdf te verspreiden, en dat gewoon als een beveiligde website te verwerken.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat andere hun inloggegevens aan derden doorgeven, en dat kan je prima in de voorwaarden vermelden. Zo lijkt het mij zeer logisch dat je bij misbruik iemand kan uitsluiten van het gebruik van jouw dienst.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/12/2018 15:09:10
Quote Anchor link
Je zou je kunnen afvragen welke factoren je wel kunt beïnvloeden, want aan de integriteit van je eindgebruikers kun je (zeker op afstand) niet zoveel aan veranderen.

Wellicht zou je iets met IP-tracking kunnen doen, en deze proberen te vertalen naar een fysieke (geo)locatie. Dan zou je aan een zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen vaststellen dat iemand vanaf een vaste - en zelfde - locatie de dienst afneemt.

Een andere mogelijkheid is wellicht een cookie dat wordt ingesteld bij de eerste inlog waarmee je de cursus in wezen verzilvert. Hier wordt uitgegaan van een opstelling waarbij van een vaste PC gebruik wordt gemaakt.

Wellicht is het ook mogelijk dat je afdwingt dat iemand op enig moment maar maximaal 1x is ingelogd. Maar hiermee garandeer je niet dat dit eenzelfde eindgebruiker is.

Dit zijn dingen die ik zo from the top of my head kan bedenken. In wezen zoek je dus naar een gegeven waarmee je het abonnement op een of andere manier kunt "verankeren".

Maar het zou natuurlijk makkelijker zijn als je je gebruikers kunt vertrouwen (maar dan zouden we wellicht op zoek moeten naar een andere broodwinning ;)). Zoals @Ariën aanhaalt kun je dit opnemen in de algemene (gebruiks)voorwaarden en aangeven dat je je het recht voorbehoudt om, wanneer je iemand verdenkt van het delen van inloginformatie, iemand de toegang tot een cursus onmiddellijk te ontzeggen. Tegelijkertijd zou je dat dus steekproefsgewijs kunnen testen op een van de bovenstaande manieren.
Gewijzigd op 22/12/2018 15:10:14 door Thomas van den Heuvel
 
Marcel Oers

Marcel Oers

22/12/2018 15:26:42
Quote Anchor link
Dankjewel Arien,

Ik was mij er niet van bewust dat het niet de bedoeling is om contactgegevens te posten sorry daarvoor. Ik hoop dat er nog meer reacties komen. Grtz Marcel
 
Aad B

Aad B

22/12/2018 16:02:28
Quote Anchor link
Eigenlijk is er geen waterdichte methode vrees ik. De IP-tracking zoals Thomas beschrijft is een optie maar ook dat kan gezeur opleveren van bijvoorbeeld reizende clienten die op hun hotelkamer verder studeren. Een tijdje geleden heb ik een cursus gedaan en deze cursus was voor een x bedrag slechts 30 dagen beschikbaar. Daarmee begrenst de verkoper mogelijk misbruik een beetje. Uiteraard heeft hij ook de eerdergenoemde regel in zijn leveringsvoorwaarden. Het beschikbaar stellen in de vorm PDF's blijft natuurlijk meer riskant, die kun je downloaden en zonder un/pw van de website weer doorsturen per email naar een andere belangstellende. Helaas is dat inherent aan cursusmateriaal via internet. Wil je je cursus meer uniek houden dan huur je een lokaaltje en ga je lesgeven en geef je papierenmateriaal mee. Met de genoemde 8000,- dollar kan je met 5 cursisten nog ruim voldoende winst scoren.
Gewijzigd op 22/12/2018 16:12:19 door Aad B
 
Marcel Oers

Marcel Oers

22/12/2018 17:02:18
Quote Anchor link
Beste Aad en Thomas,

Echt cool dat jullie mij als leek even van goeie bruikbare tips en trics willen voorzien. We hebben vanzelfsprekend de algemene voorwaarden (terms of use) helemaal waterdicht dichtgetimmerd alleen dat voorkomt i.i.d. niet dat ze het alsnog doorsturen. Ik heb ook een tip gekregen om de individuele "lessen" steeds separaat te sturen en na 1 keer kijken weer te blokkeren maar ik wil eigenlijk dat ze nog eens terug kunnen kijken als ze dat willen dus daar gaan we niet voor kiezen. Misschien is het een idee om een soort certificaat te versturen als ze na het afronden van de cursus een soort "Toets" succesvol hebben afgerond. Dan laat ik ze alsnog (nog een keer) hun emailadres invullen om dat certificaat te ontvangen. Komt dat emailadres niet voor op mijn emaillist dan hebben ze het dus via derden ontvangen. Wat zijn jullie gedachten bij deze "oplossing"
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

23/12/2018 18:26:29
Quote Anchor link
Je zou het in ieder geval zo kunnen maken dat "de cursus" maar eenmalig doorlopen kan worden. Een evt. collega ziet dan de antwoorden van "de echte deelnemer" al staan, en dan is zo'n cursus toch minder "uitdagend".

IP tracking heeft ook andersom niet zo veel zin: het hele kantoor zit vaak "uit" achter hetzelfde IP-adres.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.