Hulpvraag beveiliging WP Courseware

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »
Marcel Oers

Marcel Oers

22/12/2018 11:37:18
Quote Anchor link
Voor de Salespage van onze website hebben we gekozen voor WP Courseware om een Online cursus aan te bieden aan onze klanten maar nu heb ik een “Beschermvraag”.

Op veel andere landingspagina’s (van andere bedrijven) krijg ik na het invullen van een Opt-In form een mail toegestuurd met login en wachtwoord. Wanneer ik die mail met login en wachtwoord vervolgens doorstuur naar mijn college, kan hij met diezelfde login en wachtwoord “gewoon” inloggen en dus betaalde content eigenlijk gratis bekijken.

Ik vind ook wel online cursussen van zeg 8000,- dollar en het lijkt me toch niet de bedoeling dat vervolgens 10 collega’s die login en wachtwoord gebruiken en zo’n bedrijf 80.000,- dollar misloopt.

Mijn vraag: Weet iemand hoe we die content alleen door een betalende klant kunnen laten bekijken en niet door allerlei anderen die niet betaald hebben. De vraag heeft vanzelfsprekend wel betrekking op de plug-in van WP Courseware.

Mocht iemand een tip of antwoord hebben, mail mij op *knip* of bellen kan ook op *knip* Alvast bedankt en iedereen hele fijne feestdagen.
Gewijzigd op 22/12/2018 11:49:46 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 18:54:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/12/2018 11:55:31
Quote Anchor link
Goedendag. Ik heb je contactgegevens verwijderd omdat we hier een forum zitten en wij graag met elkaar willen discussiëren over een mogelijke oplossing.

Om op je vraag terug te komen: er bestaat geen waterdichte oplossing om het verspreiden van cursusmateriaal te voorkomen. Wat iemand nou eenmaal tegen betaling gedownload heeft, kan diegene ook helaas doorgeven aan iemand anders.

Je kan uiteraard wel drempels ontwerpen om dat te voorkomen. Zet alle cursusdocumentatie altijd buiten de webroot, zodat ongeautoriseerde bezoekers dat materiaal niet zomaar kunnen downloaden. En je kan ervoor kiezen om het materiaal niet in pdf te verspreiden, en dat gewoon als een beveiligde website te verwerken.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat andere hun inloggegevens aan derden doorgeven, en dat kan je prima in de voorwaarden vermelden. Zo lijkt het mij zeer logisch dat je bij misbruik iemand kan uitsluiten van het gebruik van jouw dienst.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/12/2018 15:09:10
Quote Anchor link
Je zou je kunnen afvragen welke factoren je wel kunt beïnvloeden, want aan de integriteit van je eindgebruikers kun je (zeker op afstand) niet zoveel aan veranderen.

Wellicht zou je iets met IP-tracking kunnen doen, en deze proberen te vertalen naar een fysieke (geo)locatie. Dan zou je aan een zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen vaststellen dat iemand vanaf een vaste - en zelfde - locatie de dienst afneemt.

Een andere mogelijkheid is wellicht een cookie dat wordt ingesteld bij de eerste inlog waarmee je de cursus in wezen verzilvert. Hier wordt uitgegaan van een opstelling waarbij van een vaste PC gebruik wordt gemaakt.

Wellicht is het ook mogelijk dat je afdwingt dat iemand op enig moment maar maximaal 1x is ingelogd. Maar hiermee garandeer je niet dat dit eenzelfde eindgebruiker is.

Dit zijn dingen die ik zo from the top of my head kan bedenken. In wezen zoek je dus naar een gegeven waarmee je het abonnement op een of andere manier kunt "verankeren".

Maar het zou natuurlijk makkelijker zijn als je je gebruikers kunt vertrouwen (maar dan zouden we wellicht op zoek moeten naar een andere broodwinning ;)). Zoals @Ariën aanhaalt kun je dit opnemen in de algemene (gebruiks)voorwaarden en aangeven dat je je het recht voorbehoudt om, wanneer je iemand verdenkt van het delen van inloginformatie, iemand de toegang tot een cursus onmiddellijk te ontzeggen. Tegelijkertijd zou je dat dus steekproefsgewijs kunnen testen op een van de bovenstaande manieren.
Gewijzigd op 22/12/2018 15:10:14 door Thomas van den Heuvel
 
Marcel Oers

Marcel Oers

22/12/2018 15:26:42
Quote Anchor link
Dankjewel Arien,

Ik was mij er niet van bewust dat het niet de bedoeling is om contactgegevens te posten sorry daarvoor. Ik hoop dat er nog meer reacties komen. Grtz Marcel
 
Aad B

Aad B

22/12/2018 16:02:28
Quote Anchor link
Eigenlijk is er geen waterdichte methode vrees ik. De IP-tracking zoals Thomas beschrijft is een optie maar ook dat kan gezeur opleveren van bijvoorbeeld reizende clienten die op hun hotelkamer verder studeren. Een tijdje geleden heb ik een cursus gedaan en deze cursus was voor een x bedrag slechts 30 dagen beschikbaar. Daarmee begrenst de verkoper mogelijk misbruik een beetje. Uiteraard heeft hij ook de eerdergenoemde regel in zijn leveringsvoorwaarden. Het beschikbaar stellen in de vorm PDF's blijft natuurlijk meer riskant, die kun je downloaden en zonder un/pw van de website weer doorsturen per email naar een andere belangstellende. Helaas is dat inherent aan cursusmateriaal via internet. Wil je je cursus meer uniek houden dan huur je een lokaaltje en ga je lesgeven en geef je papierenmateriaal mee. Met de genoemde 8000,- dollar kan je met 5 cursisten nog ruim voldoende winst scoren.
Gewijzigd op 22/12/2018 16:12:19 door Aad B
 
Marcel Oers

Marcel Oers

22/12/2018 17:02:18
Quote Anchor link
Beste Aad en Thomas,

Echt cool dat jullie mij als leek even van goeie bruikbare tips en trics willen voorzien. We hebben vanzelfsprekend de algemene voorwaarden (terms of use) helemaal waterdicht dichtgetimmerd alleen dat voorkomt i.i.d. niet dat ze het alsnog doorsturen. Ik heb ook een tip gekregen om de individuele "lessen" steeds separaat te sturen en na 1 keer kijken weer te blokkeren maar ik wil eigenlijk dat ze nog eens terug kunnen kijken als ze dat willen dus daar gaan we niet voor kiezen. Misschien is het een idee om een soort certificaat te versturen als ze na het afronden van de cursus een soort "Toets" succesvol hebben afgerond. Dan laat ik ze alsnog (nog een keer) hun emailadres invullen om dat certificaat te ontvangen. Komt dat emailadres niet voor op mijn emaillist dan hebben ze het dus via derden ontvangen. Wat zijn jullie gedachten bij deze "oplossing"
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

23/12/2018 18:26:29
Quote Anchor link
Je zou het in ieder geval zo kunnen maken dat "de cursus" maar eenmalig doorlopen kan worden. Een evt. collega ziet dan de antwoorden van "de echte deelnemer" al staan, en dan is zo'n cursus toch minder "uitdagend".

IP tracking heeft ook andersom niet zo veel zin: het hele kantoor zit vaak "uit" achter hetzelfde IP-adres.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.