[IE] transparante png

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »
PHP Newbie

PHP Newbie

22/04/2006 14:51:00
Quote Anchor link
hey allemaal

Ik wil graag mijn png transparant hebben in IE

het deel waar het plaatje moet komen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td colspan="4" style="padding: 15px; padding-bottom: 0px;" background="img/bg_2.png">


en een javascriptje wat zou meoten werken volgens http://homepage.ntlworld.com/bobosola/

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<!--[if lt IE 7]>
<script language="JavaScript">
function correctPNG() // correctly handle PNG transparency in Win IE 5.5 & 6.
{
   var arVersion = navigator.appVersion.split("MSIE")
   var version = parseFloat(arVersion[1])
   if ((version >= 5.5) && (document.body.filters))
   {
      for(var i=0; i<document.images.length; i++)
      {
         var img = document.images[i]
         var imgName = img.src.toUpperCase()
         if (imgName.substring(imgName.length-3, imgName.length) == "PNG")
         {
            var imgID = (img.id) ? "id='" + img.id + "' " : ""
            var imgClass = (img.className) ? "class='" + img.className + "' " : ""
            var imgTitle = (img.title) ? "title='" + img.title + "' " : "title='" + img.alt + "' "
            var imgStyle = "display:inline-block;" + img.style.cssText
            if (img.align == "left") imgStyle = "float:left;" + imgStyle
            if (img.align == "right") imgStyle = "float:right;" + imgStyle
            if (img.parentElement.href) imgStyle = "cursor:hand;" + imgStyle
            var strNewHTML = "<span " + imgID + imgClass + imgTitle
            + " style=\"" + "width:" + img.width + "px; height:" + img.height + "px;" + imgStyle + ";"
            + "filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader"
            + "(src=\'" + img.src + "\', sizingMethod='scale');\"></span>"
            img.outerHTML = strNewHTML
            i = i-1
         }
      }
   }    
}
window.attachEvent("onload", correctPNG);
</script>
<![endif]-->


Maar er gebeurd niks, het plaatje blijft zo'n lelijke achtergrond houden...

edit:

de / vergeten in de code tag
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 05:57:29
 
Kalle P

Kalle P

22/04/2006 14:56:00
Quote Anchor link
#transblok {
width: 300px;
margin: 0 50px;
background-color: #fff;
border: 2px solid black;
filter:alpha(opacity=50); /* voor ie transparant*/
opacity: 0.5; /* Voor CSS standaard*/
-moz-opacity:0.5; /* Voor mozilla*/
}

edit: geen trouwens net een topic over:
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=4&id=16904&lasttopic=1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
PHP Newbie

PHP Newbie

22/04/2006 17:11:00
Quote Anchor link
helaas werkt niet Kalle,

een voorbeeldje staat op www.chess-web.nl.tp (béta fase)

ik zal het andere topic is gaan lezen

edit:

*zucht*

Forum niet toegankelijk

Dit forum is niet toegankelijk voor jou. Dit omdat je niet de juiste rechten hebt om dit onderdeel van het forum te bekijken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/04/2006 17:18:00
Quote Anchor link
Tip van Eris: Verdander de 4 in een 5 (cat=5 dus)..
 
PHP Newbie

PHP Newbie

22/04/2006 18:32:00
Quote Anchor link
:-)

maar daar staat niks over een transparante png
 
PHP Newbie

PHP Newbie

22/04/2006 19:54:00
Quote Anchor link
bump?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

22/04/2006 21:16:00
Quote Anchor link
bump!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/04/2006 12:02:00
Quote Anchor link
niemand een idee.

Een hele andere oplossing mag ook i.p.v. mijn script aanpassen, als de png maar transparant is ^_^
 
Bart van der veen

bart van der veen

23/04/2006 12:21:00
Quote Anchor link
kijk ff op:
http://www.nvmac.nl/new
dat is allemaal png
is met javascript gedaan
die heb ik van:
http://koivi.com/ie-png-transparency/
lees wel ff de artikelen eronder want er zitten wat haken en ogen aan het gebruik. ik heb de meeste opgelost...
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

23/04/2006 12:24:00
Quote Anchor link
Kalle:
#transblok {
width: 300px;
margin: 0 50px;
background-color: #fff;
border: 2px solid black;
filter:alpha(opacity=50); /* voor ie transparant*/
opacity: 0.5; /* Voor CSS standaard*/
-moz-opacity:0.5; /* Voor mozilla*/
}

edit: geen trouwens net een topic over:
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=4&id=16904&lasttopic=1


zo kan je dit topic wel zien:

http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=5&id=16904&lasttopic=1

GR. mebus! kweet niet of je er nu wat aan hebt!
 
Bart van der veen

bart van der veen

23/04/2006 12:28:00
Quote Anchor link
@mebus,

wat je hierboven doet is het plaatje op een alpha kanaal van 50% gooien (even afgezien van precieze bedoeling van de starter van het topic). het toffe van png is dat er 32 alpha kanalen inzitten. dit weltranspartant en nietransparant en 32 vormen daartussen. die kun je dan gebruiken voor dingen als glow (ja ook daar is een filter voor.)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/04/2006 12:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php ob_start(); ?>
...
    <tr>
      <td colspan="4" style="padding: 15px; padding-bottom: 0px;" background="img/bg_2.png">
        <div id="Stil2" class="Stil2">        </div>      </td>
    </tr>
...
<?php
    include_once 'png.php';
    echo replacePngTags(ob_get_clean());
?>

en png.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
<?php
/**
copyright info e.d.
*/

function replacePngTags($x,$img_path='',$sizeMeth='scale',$inScript=FALSE){
    $arr2=array();
    // make sure that we are only replacing for the Windows versions of Internet
    // Explorer 5.5+

    $msie='/msie\s(5\.[5-9]|[6]\.[0-9]*).*(win)/i';
    if( !isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']) ||
        !
preg_match($msie,$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']) ||
        preg_match('/opera/i',$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']))
        return $x;

    if($inScript){
        // first, I want to remove all scripts from the page...
        $saved_scripts=array();
        $placeholders=array();
        preg_match_all('`<script[^>]*>(.*)</script>`isU',$x,$scripts);
        for($i=0;$i<count($scripts[0]);$i++){
            $x=str_replace($scripts[0][$i],'replacePngTags_ScriptTag-'.$i,$x);
            $saved_scripts[]=$scripts[0][$i];
            $placeholders[]='replacePngTags_ScriptTag-'.$i;
        }
    }


    // find all the png images in backgrounds
    preg_match_all('/background-image:\s*url\(([\\"\\\']?)([^\)]+\.png)\1\);/Uis',$x,$background);
    for($i=0;$i<count($background[0]);$i++){
        // simply replace:
        //  "background-image: url('image.png');"
        // with:
        //  "filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(
        //      enabled=true, sizingMethod=scale, src='image.png');"
        // I don't think that the background-repeat styles will work with this...

        $x=str_replace($background[0][$i],'filter:progid:DXImageTransform.'.
                'Microsoft.AlphaImageLoader(enabled=true, sizingMethod='.$sizeMeth.
                ', src=\''.$background[2][$i].'\');',$x);
    }


    // find all the IMG tags with ".png" in them
    $pattern='/<(input|img)[^>]*src=([\\"\\\']?)([^>]*\.png)\2[^>]*>/i';
    preg_match_all($pattern,$x,$images);
    for($num_images=0;$num_images<count($images[0]);$num_images++){
        // for each found image pattern
        $original=$images[0][$num_images];
        $quote=$images[2][$num_images];
        $atts=''; $width=0; $height=0; $modified=$original;

        // We do this so that we can put our spacer.png image in the same
        // directory as the image - if a path wasn't passed to the function

        if(empty($img_path)){
            $tmp=split('[\\/]',$images[3][$num_images]);
            $this_img=array_pop($tmp);
            $img_path=join('/',$tmp);
            if(empty($img_path)){
                // this was a relative URI, image should be in this directory
                $tmp=split('[\\/]',$_SERVER['SCRIPT_NAME']);
                array_pop($tmp);    // trash the script name, we only want the directory name
                $img_path=join('/',$tmp).'/';
            }
else{
                $img_path.='/';
            }
        }
else if(substr($img_path,-1)!='/'){
            // in case the supplied path didn't end with a /
            $img_path.='/';
        }


        // If the size is defined by styles, find them
        preg_match_all(
            '/style=([\\"\\\']).*(\s?width:\s?([0-9]+(px|%));).*'.
            '(\s?height:\s?([0-9]+(px|%));).*\\1/Ui',
               $images[0][$num_images],$arr2);
        if(is_array($arr2) && count($arr2[0])){
            // size was defined by styles, get values
            $width=$arr2[3][0];
            $height=$arr2[6][0];

            // remove the width and height from the style
            $stripper=str_replace(' ','\s','/('.$arr2[2][0].'|'.$arr2[5][0].')/');
            // Also remove any empty style tags
            $modified=preg_replace(
                '`style='.$arr2[1][0].$arr2[1][0].'`i',
                '',
                preg_replace($stripper,'',$modified));
        }
else{
            // size was not defined by styles, get values from attributes
            preg_match_all('/width=([\\"\\\']?)([0-9%]+)\\1/i',$images[0][$num_images],$arr2);
            if(is_array($arr2) && count($arr2[0])){
                $width=$arr2[2][0];
                if(is_numeric($width))
                    $width.='px';
    
                // remove width from the tag
                $modified=str_replace($arr2[0][0],'',$modified);
            }

            preg_match_all('/height=([\\"\\\']?)([0-9%]+)\\1/i',$images[0][$num_images],$arr2);
            if(is_array($arr2) && count($arr2[0])){
                $height=$arr2[2][0];
                if(is_numeric($height))
                    $height.='px';
    
                // remove height from the tag
                $modified=str_replace($arr2[0][0],'',$modified);
            }
        }


        if($width==0 || $height==0){
            // width and height not defined in HTML attributes or css style, try to get
            // them from the image itself
            // this does not work in all conditions... It is best to define width and
            // height in your img tag or with inline styles..

            if(file_exists($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].$img_path.$images[3][$num_images])){
                // image is on this filesystem, get width & height
                $size=getimagesize($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].$img_path.$images[3][$num_images]);
                $width=$size[0].'px';
                $height=$size[1].'px';
            }
else if(file_exists($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].$images[3][$num_images])){
                // image is on this filesystem, get width & height
                $size=getimagesize($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].$images[3][$num_images]);
                $width=$size[0].'px';
                $height=$size[1].'px';
            }
        }

        
        // end quote is already supplied by originial src attribute
        $replace_src_with=$quote.$img_path.'spacer.png'.$quote.' style="width: '.$width.
            '; height: '.$height.'; filter: progid:DXImageTransform.'.
            'Microsoft.AlphaImageLoader(src=\''.$images[3][$num_images].'\', sizingMethod='.
            $sizeMeth.');"';

        // now create the new tag from the old
        $new_tag=str_replace($quote.$images[3][$num_images].$quote,$replace_src_with,
            str_replace('  ',' ',$modified));
        // now place the new tag into the content
        $x=str_replace($original,$new_tag,$x);
    }

    
    if($inScript){
        // before the return, put the script tags back in. (I was having problems when there was
        // javascript that had image tags for PNGs in it when using this function...

        $x=str_replace($placeholders,$saved_scripts,$x);
    }

    
    return $x;
}

?>


maar geeft geen effect dit komt trouwens van: http://koivi.com/ie-png-transparency/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Bart van der veen

bart van der veen

23/04/2006 13:47:00
Quote Anchor link
vast de verkeerde link gepost zoek nog ff verder
 
Alfred -

Alfred -

23/04/2006 13:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
/* PNG Fix */
/* ------- */
function correctPNG() {
    for(var i=0; i<document.images.length; i++) {
        var img = document.images[i]
        var imgName = img.src.toUpperCase()
        if (imgName.substring(imgName.length-3, imgName.length) == "PNG") {
            var imgID = (img.id) ? "id='" + img.id + "' " : ""
            var imgClass = (img.className) ? "class='" + img.className + "' " : ""
            var imgTitle = (img.title) ? "title='" + img.title + "' " : "title='" + img.alt + "' "
            var imgStyle = "display:inline-block;" + img.style.cssText
            if (img.align == "left") imgStyle = "float:left;" + imgStyle
            if (img.align == "right") imgStyle = "float:right;" + imgStyle
            if (img.parentElement.href) imgStyle = "cursor:hand;" + imgStyle        
            var strNewHTML = "<span " + imgID + imgClass + imgTitle
                + " style=\"" + "width:" + img.width + "px; height:" + img.height + "px;" + imgStyle + ";"
                + "filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader"
                + "(src=\'" + img.src + "\', sizingMethod='scale');\"></span>"
            img.outerHTML = strNewHTML
            i = i-1
        }
    }
}
window.attachEvent("onload", correctPNG);


Werkt :)
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

23/04/2006 13:51:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.