if then probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 20:28:00
Quote Anchor link
Situatie: Klant ziet sms scherm voor zijn neus maar er zijn geen smsjes meer beschikbaar met reclame. Klant kan dan niet smsen normaal gesproken, maar nu wel.

Hoe krijg ik dit netjes voor elkaar?

Er zijn 3 situaties: Er is reclame dus de klant kan smsen, de reclame is op dus de klant kan niet smsen, de reclame staat op non-actief dus de klant kan niet smsen.

2 van de 3 zijn inmiddels gemaakt, maar die 3de (klant kan niet smsen omdat er geen smsjes meer zijn) krijg ik niet voor elkaar. Ik werk er nu al 2 dagen af en aan mee (ondertussen ook nog andere bugfixes toepassen), maar ik kom er echt niet meer uit.

Kan iemand mij plz helpen???

Hier de code die ik heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php
require('classes/class.mollie.php');

//Includes nodig voor connectie en uiterlijk
include "config.php";
include "header.php";

if(!empty($_POST)){

$eigen = $_POST['eigen'];
$ontvanger = $_POST['ontvanger'];
$bericht = $_POST['bericht'];

$sms = new mollie();

//Random reclame scripting
$sql = "SELECT * FROM reclame ORDER BY RAND() LIMIT 0,1";
$res = mysql_query($sql);
$reclame = mysql_fetch_array($res);

$rec = $reclame['reclame'];
$id = $reclame['id'];
$clicks = $reclame['clicks'];
$max = $reclame['max'];

mysql_query("UPDATE reclame SET clicks = clicks+1 WHERE ID = $id") or die(mysql_error());

mysql_query("UPDATE reclame SET max = max-1 WHERE ID = $id") or die(mysql_error());


$query="INSERT INTO nummers (nummers) VALUES ('$ontvanger')";  
mysql_query($query) or die (mysql_error());

// Kies een gateway
$sms->setGateway(1);
$sms->setLogin('smsdienst', 'wachtww12');
$sms->setOriginator(''.$eigen.'');
$sms->addRecipients(''.$ontvanger.'');
$sms->setReference('12345');

// Verstuur het SMS-bericht
$sms->sendSMS(''.$bericht.'Gesp door:'.$rec.'');

if ($sms->success)
{

?>

<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
    echo '<span><b>SMS-bericht is succesvol verzonden!</b></span><br>';
    echo '<span><b>Klik <a href="send1.php">hier</a> om er nog een te verzenden.</b></span>';
}

else
{
?>

<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
    echo '<span><b>Het versturen van het SMS-bericht is niet gelukt!</b></span><br>';
}
}

else {
?>

<SCRIPT>
<!--
function checkData()

{
var correct = true
if (document.formulier.nummer.value == "") {correct = false; alert("Geef aub het nummer in!")}
if (document.formulier.eigennummer.value == "") {correct = false; alert("Geef aub het nummer in!")}
if (document.formulier.bericht.value == "") {correct = false; alert("Geef aub een bericht in")}

if (correct){alert("Het smsje word nu verzonden. Een moment geduld a.u.b")}
return correct }

function textCounter(field, countfield, maxlimit) {
if (field.value.length > maxlimit) // if too long...trim it!
field.value = field.value.substring(0, maxlimit);
// otherwise, update 'characters left' counter
else
countfield.value = maxlimit - field.value.length;
}
//-->
</script>
<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);

if (empty($num))
{

?>

<span><b>De maximale hoeveelheid smsjes voor vandaag zijn reeds verzonden.
<br>Kom aub morgen weer terug voor nieuwe gratis smsjes:D.<br><br>
Om meer smsjes te kunnen aanbieden vragen wij je eenmalig eens op een banner op een van de bannerplekken te klikken (onder deze boodschap en helemaal onderin de site).<br>
Dit bied ons dan de mogelijkheid om nog meer gratis smsjes per dag aan te kunnen bieden. Je doet het dus ook voor jezelf!</b></span>
<center>
<hr>
<small>Klik ook eens op een van onze banners. Dit helpt ons de site live en gratis te houden</small><br>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
else
{
?>

<span><b>Vul alle velden in om succesvol een smsje te versturen.</b></span><br />
<FORM name="formulier" METHOD="post" ACTION="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" onSubmit="return checkData()">
<table>
<tr><td><small>06 van jezelf:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="eigen" ID="eigen" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><BR></td><td></td></tr>
<tr><td><small>06 Ontvanger:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="ontvanger" ID="ontvanger" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><br></td><td></td></tr>
<tr><td><small>Berichtje:</small></td><td><textarea name="bericht" id="bericht" wrap=physical cols=30 rows=4 onKeyDown="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,120);" onKeyUp="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,120);"></textarea></td></tr><tr><td></td><td><input readonly type=text name=remLen size=3 maxlength=3 value="120"> <small>tekens over.</small> </td></tr>
</table>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ip" VALUE="<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>">
<INPUT TYPE="submit" name="Submit" VALUE="Verstuur berichtje!">
</FORM>
<center>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
}

?>

</div>
<?php include "footer.php";?>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 19:04:54
 
Thijs Damen

Thijs Damen

27/11/2008 20:36:00
Quote Anchor link
om welke if gaat het nu dan? ik zie er 20?

daarnaast ik den dat het om

if (empty($num)) { gaat

0 = ook iets. 0 is niet empty.

beter gebruiken:

if ($num > 0) {
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 20:39:00
Quote Anchor link
jah, sorry voor mijn ietswat onduidelijke scripting en rare volgorde, ik probeer dit eerst eens te laten werken en dan ff netjes in elkaar zetten;)

Als ik if ($num > 0) { erin zit krijg ik gelijk te zien dat er geen smsjes meer beschikbaar zijn, en dat terwijl er toch nog 98 smsjes van mijn reclame is die actief staat. Hij zou dus het sms formulier moeten laten zien.
 
Thijs Damen

Thijs Damen

27/11/2008 21:17:00
Quote Anchor link
mijn fout.

if (!$num > 0)

of

if ($num < 1)

of

if ($num == 0) {

persoonlijk vind ik de eerste het leukst.
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$maxnum = $num['max'];
if (!$maxnum > 0)
{

?>


Zou dan moeten werken nietwaar? Niet dus:(.. tabel max staat in hoeveel smsjes er nog zijn. Bij 0 moet hij iets laten zijn, alles boven 0 moet er gesmst kunnen worden.
 
M Ypma

M Ypma

27/11/2008 23:00:00
Quote Anchor link
dat werkt niet, je fetchedn ergens je resultaten, je telt alleen he taantal records en probeert daar een kolom op aan te spreken, dat gaat niet. haal ['max'] eens weg
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$maxnum = $num;
if (!$maxnum > 0)
{

?>

of ingekort:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
if (!$num> 0)
{

?>

werkt ook niet

Zelf wel even een klein foutje eruit gehaald. Hij neemd nu de id van de reclame mee als post zodat hij die ook in de sms zet, ipv de random controlle doen bij het uitgaan van het smsje (na de invoer)

EDIT:

Zelf nog wat gepuzeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?PHP
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$idrec = $num['max'];

$a = '0';

if($idrec == $a)
{

?>

<span><b>De maximale hoeveelheid smsjes voor vandaag zijn reeds verzonden.
<br>Kom aub morgen weer terug voor nieuwe gratis smsjes:D.<br><br>
Om meer smsjes te kunnen aanbieden vragen wij je eenmalig eens op een banner op een van de bannerplekken te klikken (onder deze boodschap en helemaal onderin de site).<br>
Dit bied ons dan de mogelijkheid om nog meer gratis smsjes per dag aan te kunnen bieden. Je doet het dus ook voor jezelf!</b></span>
<center>
<hr>
<small>Klik ook eens op een van onze banners. Dit helpt ons de site live en gratis te houden</small><br>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
else
{
$sql = "SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja' ORDER BY RAND() LIMIT 0,1 ";
$res = mysql_query($sql);
$reclame = mysql_fetch_array($res);

$rec = $reclame['reclame'];
$id = $reclame['id'];
?>

<span><b>Vul alle velden in om succesvol een smsje te versturen.</b></span><br />
<FORM name="formulier" METHOD="post" ACTION="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" onSubmit="return checkData()">
<table>
<tr><td><small>06 van jezelf:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="eigen" ID="eigen" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><BR></td><td></td></tr>
<tr><td><small>06 Ontvanger:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="ontvanger" ID="ontvanger" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><br></td><td></td></tr>
<tr><td><small>Berichtje:</small></td><td><textarea name="bericht" id="bericht" wrap=physical cols=30 rows=4 onKeyDown="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,110);" onKeyUp="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,110);"></textarea></td></tr><tr><td></td><td><input readonly type=text name=remLen size=3 maxlength=3 value="110"> <small>tekens over.</small> </td></tr>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ip" VALUE="<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="idrec" VALUE="<?php echo "$id";?>">
<tr><td></td><td><INPUT TYPE="submit" name="Submit" VALUE="Verstuur berichtje!"></td></tr>
</table>

</FORM>
<center>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
?>

</div>


Raar spul, dat vergelijken:S Het werkt trouwens nog steeds niet:(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Koster
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 06:29:00
Quote Anchor link
Probleem opgelost:)

Ik heb nu na de verzending en de update's van de database een stukje if erin gezet en voor wie geintreseerd is, hier komtie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$check_sql = "SELECT max FROM reclame WHERE ID = '$id'";
$check_result = mysql_query($check_sql, $connection) or die ('Er is iets fout gegaan met het controleren of u ip wel geldig is; ' . mysql_error());

if ((mysql_fetch_array($check_result)) != 0) {
$sql = "UPDATE reclame SET actief = 'nee' WHERE ID = '$id'";        
$result = mysql_query($sql);
}


Werkt prima:).. thnx iig:)
 
Thijs Damen

Thijs Damen

28/11/2008 08:56:00
Quote Anchor link
I:k ben blij dat het opgelos is sam. en wat doe jij zo laat nog op :P

Volgende keer als je zoioets tegen komt probeer je code wat in te korten.

Veel code geven is natuurlijk geen probleem maar probeer wel aan te geven wat er precies niet werkt en waar dat dan staat.

een "if werkt niet" in 148 regens code met 8 if'jes. dan kijken we de verkeerde kant op.

Verder, veel succes :)
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 09:45:00
Quote Anchor link
haha geeft niet:).. ik zal in het vervolg iig wat minder code en meer uitleg geven:).. Dankzij jouw hulp ben ik hier iig achter gekomen. Zat zelf dus ook in de verkeerde richting, en achteraf gezien was het eigenlijk niet echt lastig;)

En zo laat wakker?? Zo vroeg zou je bedoelen haha.. ik werk vanaf 22:00 tot 10:00 aan de site's. Mijn 'vrije tijds besteding';)

resultaat is nu wel dat iedereen over de hele wereld onbeperkt GRATIS kan smsen:) En dan is het fijn om positieve reacties te horen:)
 
Daan

Daan

28/11/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Dit komt van Google:

Verboden gebruik. U mag niet, en mag een derde partij hiertoe niet autoriseren of aanmoedigen: (i) direct of indirect vragen, Referentiegebeurtenissen of vertoningen van of klikken op een Advertentie, Link, Zoekresultaat of Referentieknop (inclusief zonder beperking door te klikken op “play” voor een videoAdvertentie) genereren via een automatisch, bedrieglijk, frauduleus of ander ongeldig middel, inclusief maar niet beperkt tot herhaalde handmatige klikken, het gebruik van robots of andere automatische query tools en/of door de computer gegenereerde zoekvragen, en/of het ongeautoriseerde gebruik van optimalisatieservices en/of software van andere zoekmachines;

Bron: https://www.google.com/adsense/localized-terms

Ik snap er niet alles van, maar volgens mij houdt dat in dat je de gebruiker niet mag vragen om op een advertentie te klikken. En al helemaal niet door de gebruiker daarmee extra gratis sms'jes te geven.. ;)
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Aangepast, thnx:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.