if then probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 20:28:00
Quote Anchor link
Situatie: Klant ziet sms scherm voor zijn neus maar er zijn geen smsjes meer beschikbaar met reclame. Klant kan dan niet smsen normaal gesproken, maar nu wel.

Hoe krijg ik dit netjes voor elkaar?

Er zijn 3 situaties: Er is reclame dus de klant kan smsen, de reclame is op dus de klant kan niet smsen, de reclame staat op non-actief dus de klant kan niet smsen.

2 van de 3 zijn inmiddels gemaakt, maar die 3de (klant kan niet smsen omdat er geen smsjes meer zijn) krijg ik niet voor elkaar. Ik werk er nu al 2 dagen af en aan mee (ondertussen ook nog andere bugfixes toepassen), maar ik kom er echt niet meer uit.

Kan iemand mij plz helpen???

Hier de code die ik heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php
require('classes/class.mollie.php');

//Includes nodig voor connectie en uiterlijk
include "config.php";
include "header.php";

if(!empty($_POST)){

$eigen = $_POST['eigen'];
$ontvanger = $_POST['ontvanger'];
$bericht = $_POST['bericht'];

$sms = new mollie();

//Random reclame scripting
$sql = "SELECT * FROM reclame ORDER BY RAND() LIMIT 0,1";
$res = mysql_query($sql);
$reclame = mysql_fetch_array($res);

$rec = $reclame['reclame'];
$id = $reclame['id'];
$clicks = $reclame['clicks'];
$max = $reclame['max'];

mysql_query("UPDATE reclame SET clicks = clicks+1 WHERE ID = $id") or die(mysql_error());

mysql_query("UPDATE reclame SET max = max-1 WHERE ID = $id") or die(mysql_error());


$query="INSERT INTO nummers (nummers) VALUES ('$ontvanger')";  
mysql_query($query) or die (mysql_error());

// Kies een gateway
$sms->setGateway(1);
$sms->setLogin('smsdienst', 'wachtww12');
$sms->setOriginator(''.$eigen.'');
$sms->addRecipients(''.$ontvanger.'');
$sms->setReference('12345');

// Verstuur het SMS-bericht
$sms->sendSMS(''.$bericht.'Gesp door:'.$rec.'');

if ($sms->success)
{

?>

<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
    echo '<span><b>SMS-bericht is succesvol verzonden!</b></span><br>';
    echo '<span><b>Klik <a href="send1.php">hier</a> om er nog een te verzenden.</b></span>';
}

else
{
?>

<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
    echo '<span><b>Het versturen van het SMS-bericht is niet gelukt!</b></span><br>';
}
}

else {
?>

<SCRIPT>
<!--
function checkData()

{
var correct = true
if (document.formulier.nummer.value == "") {correct = false; alert("Geef aub het nummer in!")}
if (document.formulier.eigennummer.value == "") {correct = false; alert("Geef aub het nummer in!")}
if (document.formulier.bericht.value == "") {correct = false; alert("Geef aub een bericht in")}

if (correct){alert("Het smsje word nu verzonden. Een moment geduld a.u.b")}
return correct }

function textCounter(field, countfield, maxlimit) {
if (field.value.length > maxlimit) // if too long...trim it!
field.value = field.value.substring(0, maxlimit);
// otherwise, update 'characters left' counter
else
countfield.value = maxlimit - field.value.length;
}
//-->
</script>
<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);

if (empty($num))
{

?>

<span><b>De maximale hoeveelheid smsjes voor vandaag zijn reeds verzonden.
<br>Kom aub morgen weer terug voor nieuwe gratis smsjes:D.<br><br>
Om meer smsjes te kunnen aanbieden vragen wij je eenmalig eens op een banner op een van de bannerplekken te klikken (onder deze boodschap en helemaal onderin de site).<br>
Dit bied ons dan de mogelijkheid om nog meer gratis smsjes per dag aan te kunnen bieden. Je doet het dus ook voor jezelf!</b></span>
<center>
<hr>
<small>Klik ook eens op een van onze banners. Dit helpt ons de site live en gratis te houden</small><br>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
else
{
?>

<span><b>Vul alle velden in om succesvol een smsje te versturen.</b></span><br />
<FORM name="formulier" METHOD="post" ACTION="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" onSubmit="return checkData()">
<table>
<tr><td><small>06 van jezelf:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="eigen" ID="eigen" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><BR></td><td></td></tr>
<tr><td><small>06 Ontvanger:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="ontvanger" ID="ontvanger" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><br></td><td></td></tr>
<tr><td><small>Berichtje:</small></td><td><textarea name="bericht" id="bericht" wrap=physical cols=30 rows=4 onKeyDown="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,120);" onKeyUp="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,120);"></textarea></td></tr><tr><td></td><td><input readonly type=text name=remLen size=3 maxlength=3 value="120"> <small>tekens over.</small> </td></tr>
</table>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ip" VALUE="<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>">
<INPUT TYPE="submit" name="Submit" VALUE="Verstuur berichtje!">
</FORM>
<center>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
}

?>

</div>
<?php include "footer.php";?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 15:45:37
 
Thijs Damen

Thijs Damen

27/11/2008 20:36:00
Quote Anchor link
om welke if gaat het nu dan? ik zie er 20?

daarnaast ik den dat het om

if (empty($num)) { gaat

0 = ook iets. 0 is niet empty.

beter gebruiken:

if ($num > 0) {
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 20:39:00
Quote Anchor link
jah, sorry voor mijn ietswat onduidelijke scripting en rare volgorde, ik probeer dit eerst eens te laten werken en dan ff netjes in elkaar zetten;)

Als ik if ($num > 0) { erin zit krijg ik gelijk te zien dat er geen smsjes meer beschikbaar zijn, en dat terwijl er toch nog 98 smsjes van mijn reclame is die actief staat. Hij zou dus het sms formulier moeten laten zien.
 
Thijs Damen

Thijs Damen

27/11/2008 21:17:00
Quote Anchor link
mijn fout.

if (!$num > 0)

of

if ($num < 1)

of

if ($num == 0) {

persoonlijk vind ik de eerste het leukst.
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$maxnum = $num['max'];
if (!$maxnum > 0)
{

?>


Zou dan moeten werken nietwaar? Niet dus:(.. tabel max staat in hoeveel smsjes er nog zijn. Bij 0 moet hij iets laten zijn, alles boven 0 moet er gesmst kunnen worden.
 
M Ypma

M Ypma

27/11/2008 23:00:00
Quote Anchor link
dat werkt niet, je fetchedn ergens je resultaten, je telt alleen he taantal records en probeert daar een kolom op aan te spreken, dat gaat niet. haal ['max'] eens weg
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$maxnum = $num;
if (!$maxnum > 0)
{

?>

of ingekort:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
if (!$num> 0)
{

?>

werkt ook niet

Zelf wel even een klein foutje eruit gehaald. Hij neemd nu de id van de reclame mee als post zodat hij die ook in de sms zet, ipv de random controlle doen bij het uitgaan van het smsje (na de invoer)

EDIT:

Zelf nog wat gepuzeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?PHP
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$idrec = $num['max'];

$a = '0';

if($idrec == $a)
{

?>

<span><b>De maximale hoeveelheid smsjes voor vandaag zijn reeds verzonden.
<br>Kom aub morgen weer terug voor nieuwe gratis smsjes:D.<br><br>
Om meer smsjes te kunnen aanbieden vragen wij je eenmalig eens op een banner op een van de bannerplekken te klikken (onder deze boodschap en helemaal onderin de site).<br>
Dit bied ons dan de mogelijkheid om nog meer gratis smsjes per dag aan te kunnen bieden. Je doet het dus ook voor jezelf!</b></span>
<center>
<hr>
<small>Klik ook eens op een van onze banners. Dit helpt ons de site live en gratis te houden</small><br>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
else
{
$sql = "SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja' ORDER BY RAND() LIMIT 0,1 ";
$res = mysql_query($sql);
$reclame = mysql_fetch_array($res);

$rec = $reclame['reclame'];
$id = $reclame['id'];
?>

<span><b>Vul alle velden in om succesvol een smsje te versturen.</b></span><br />
<FORM name="formulier" METHOD="post" ACTION="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" onSubmit="return checkData()">
<table>
<tr><td><small>06 van jezelf:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="eigen" ID="eigen" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><BR></td><td></td></tr>
<tr><td><small>06 Ontvanger:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="ontvanger" ID="ontvanger" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><br></td><td></td></tr>
<tr><td><small>Berichtje:</small></td><td><textarea name="bericht" id="bericht" wrap=physical cols=30 rows=4 onKeyDown="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,110);" onKeyUp="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,110);"></textarea></td></tr><tr><td></td><td><input readonly type=text name=remLen size=3 maxlength=3 value="110"> <small>tekens over.</small> </td></tr>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ip" VALUE="<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="idrec" VALUE="<?php echo "$id";?>">
<tr><td></td><td><INPUT TYPE="submit" name="Submit" VALUE="Verstuur berichtje!"></td></tr>
</table>

</FORM>
<center>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
?>

</div>


Raar spul, dat vergelijken:S Het werkt trouwens nog steeds niet:(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Koster
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 06:29:00
Quote Anchor link
Probleem opgelost:)

Ik heb nu na de verzending en de update's van de database een stukje if erin gezet en voor wie geintreseerd is, hier komtie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$check_sql = "SELECT max FROM reclame WHERE ID = '$id'";
$check_result = mysql_query($check_sql, $connection) or die ('Er is iets fout gegaan met het controleren of u ip wel geldig is; ' . mysql_error());

if ((mysql_fetch_array($check_result)) != 0) {
$sql = "UPDATE reclame SET actief = 'nee' WHERE ID = '$id'";        
$result = mysql_query($sql);
}


Werkt prima:).. thnx iig:)
 
Thijs Damen

Thijs Damen

28/11/2008 08:56:00
Quote Anchor link
I:k ben blij dat het opgelos is sam. en wat doe jij zo laat nog op :P

Volgende keer als je zoioets tegen komt probeer je code wat in te korten.

Veel code geven is natuurlijk geen probleem maar probeer wel aan te geven wat er precies niet werkt en waar dat dan staat.

een "if werkt niet" in 148 regens code met 8 if'jes. dan kijken we de verkeerde kant op.

Verder, veel succes :)
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 09:45:00
Quote Anchor link
haha geeft niet:).. ik zal in het vervolg iig wat minder code en meer uitleg geven:).. Dankzij jouw hulp ben ik hier iig achter gekomen. Zat zelf dus ook in de verkeerde richting, en achteraf gezien was het eigenlijk niet echt lastig;)

En zo laat wakker?? Zo vroeg zou je bedoelen haha.. ik werk vanaf 22:00 tot 10:00 aan de site's. Mijn 'vrije tijds besteding';)

resultaat is nu wel dat iedereen over de hele wereld onbeperkt GRATIS kan smsen:) En dan is het fijn om positieve reacties te horen:)
 
Daan

Daan

28/11/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Dit komt van Google:

Verboden gebruik. U mag niet, en mag een derde partij hiertoe niet autoriseren of aanmoedigen: (i) direct of indirect vragen, Referentiegebeurtenissen of vertoningen van of klikken op een Advertentie, Link, Zoekresultaat of Referentieknop (inclusief zonder beperking door te klikken op “play” voor een videoAdvertentie) genereren via een automatisch, bedrieglijk, frauduleus of ander ongeldig middel, inclusief maar niet beperkt tot herhaalde handmatige klikken, het gebruik van robots of andere automatische query tools en/of door de computer gegenereerde zoekvragen, en/of het ongeautoriseerde gebruik van optimalisatieservices en/of software van andere zoekmachines;

Bron: https://www.google.com/adsense/localized-terms

Ik snap er niet alles van, maar volgens mij houdt dat in dat je de gebruiker niet mag vragen om op een advertentie te klikken. En al helemaal niet door de gebruiker daarmee extra gratis sms'jes te geven.. ;)
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Aangepast, thnx:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.