Images overlappen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Aron van W

Aron van W

28/12/2013 22:43:59
Quote Anchor link
Hallo beste mensen,
Ik wil jullie vragen of jullie weten hoe je transparante plaatjes kunt overlappen, en dan uitvoeren naar een PNG file en die saven/laten downloaden.

Zoals.
Je hebt een foto.
Je wilt daar een tekst in zetten met je eigen lettertype, dat bestaat uit transparent gifjes.
Hoe kun je ze over elkaar plakken en dan saven naar 1 (png/gif) bestand?

Ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel, en anders maak ik nog wel een Paint-afbeelding met uitleg wat ik bedoel :D

Alvast bedankt en gelukkig nieuwjaar alvast :),
Aron
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 21:50:37
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 07:58:56
Quote Anchor link
Dit werkt voor 1 PNG bestand en 1 GIF bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$dest
= imagecreatefrompng('image1.png');
$src = imagecreatefromgif('image2.gif');

imagealphablending($dest, false);
imagesavealpha($dest, true);

imagecopymerge($dest, $src,
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
        0, // vanaf waar ($dest_x)
        0, // vanaf waar ($dest_y)
        imagesx($src),
        imagesy($src),
        100
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
imagedestroy($src);
?>
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 09:09:41
Quote Anchor link
Thanx.
Moet ik dit dan herhalen om telkens een letter erbij te plakken.

Dus de width van de letter + 2 pixels, en dan de volgende letter met een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$len
= strlen($_GET['text']);
for($i = 0, $i <= $len, $i++) {
....
}
?>
Gewijzigd op 29/12/2013 09:11:01 door Aron van W
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 09:52:09
Quote Anchor link
Oh, ik dacht dat je een GIF op een afbeelding wilt plakken, maar je wilt er dus tekst op schrijven. Je moet dan eerst je font converten naar TTF en dan het volgende script gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$dest
= imagecreatefrompng('image1.png');

$textcolor = imagecolorallocate($dest, 255, 255, 255);

imagettftext($dest,
    20, // $size
    0, // $angle
    20, // $x (gemeten vanaf de linksonderhoek van de eerste letter)
    30, // $y (gemeten vanaf de linksonderhoek van de eerste letter)
    $textcolor, // $color
    'arial.ttf', // $fontfile,
    $_GET['text'] // $text
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
?>
 
Tim Klein

Tim Klein

29/12/2013 11:52:12
Quote Anchor link
Misschien een hele stomme, maar waarom plak je dit niet gewoon in 1 afbeelding met bijvoorbeeld paint, en dan upload je het in 1 keer naar je webserver?

Tim
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 13:00:05
Quote Anchor link
@Koen ik bedoel dus dat je transparent images op een background kan plakken.
Ik gaf als voorbeeld tekst maar dat was misschien niet het goede. Wat ik eigenlijk wil is van Minecraft.
Je heb het vak van een crafting table en dan kun je met bepaalde inputs de plaatjes op de juiste items krijgen.
Als je snapt wat ik bedoel. Het is dus een generator die met GIF inputs die die op de juiste plaats zet alles naar PNG uitschrijft.
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 13:18:08
Quote Anchor link
Als het dus GIFjes zijn, kan je de methode uit mijn eerste reactie gebruiken. Als je meerdere lagen wilt, zul je zoiets als dit moeten doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
$gifs
= array(
    array(
        'filename' => 'image2.gif',
        'x' => 0,
        'y' => 0,
    ),

    array(
        'filename' => 'image3.gif',
        'x' => 50,
        'y' => 50,
    ),

    array(
        'filename' => 'image4.gif',
        'x' => 100,
        'y' => 100,
    ),
);


$src = null;
while (count($gifs) > 0) {
    $gif = array_shift($gifs);
    if ($src == null) {
        $src = imagecreatefromgif($gif['filename']);
    }
else {
        $new_src = imagecreatefromgif($gif['filename']);
        imagealphablending($src, false);
        imagesavealpha($src, true);

        imagecopymerge($src, $new_src,
            $gif['x'], // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
            $gif['y'], // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
            0, // vanaf waar ($dest_x)
            0, // vanaf waar ($dest_y)
            imagesx($new_src),
            imagesy($new_src),
            100
        );

        imagedestroy($new_src);
    }
}


$dest = imagecreatefrompng('image1.png');

imagealphablending($dest, false);
imagesavealpha($dest, true);

imagecopymerge($dest, $src,
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
        0, // vanaf waar ($dest_x)
        0, // vanaf waar ($dest_y)
        imagesx($src),
        imagesy($src),
        100
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
imagedestroy($src);
?>
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 17:06:10
Quote Anchor link
Dank u.
Zal ff kijke offie werkt.
 
Tim Klein

Tim Klein

30/12/2013 15:28:45
Quote Anchor link
Sorry. Verkeerde toppic. Wil jij dit even verwijderen Aar?

Tim.
Gewijzigd op 30/12/2013 15:30:00 door Tim Klein
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.