Images overlappen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »
Aron van W

Aron van W

28/12/2013 22:43:59
Quote Anchor link
Hallo beste mensen,
Ik wil jullie vragen of jullie weten hoe je transparante plaatjes kunt overlappen, en dan uitvoeren naar een PNG file en die saven/laten downloaden.

Zoals.
Je hebt een foto.
Je wilt daar een tekst in zetten met je eigen lettertype, dat bestaat uit transparent gifjes.
Hoe kun je ze over elkaar plakken en dan saven naar 1 (png/gif) bestand?

Ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel, en anders maak ik nog wel een Paint-afbeelding met uitleg wat ik bedoel :D

Alvast bedankt en gelukkig nieuwjaar alvast :),
Aron
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 13:56:03
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 07:58:56
Quote Anchor link
Dit werkt voor 1 PNG bestand en 1 GIF bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$dest
= imagecreatefrompng('image1.png');
$src = imagecreatefromgif('image2.gif');

imagealphablending($dest, false);
imagesavealpha($dest, true);

imagecopymerge($dest, $src,
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
        0, // vanaf waar ($dest_x)
        0, // vanaf waar ($dest_y)
        imagesx($src),
        imagesy($src),
        100
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
imagedestroy($src);
?>
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 09:09:41
Quote Anchor link
Thanx.
Moet ik dit dan herhalen om telkens een letter erbij te plakken.

Dus de width van de letter + 2 pixels, en dan de volgende letter met een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$len
= strlen($_GET['text']);
for($i = 0, $i <= $len, $i++) {
....
}
?>
Gewijzigd op 29/12/2013 09:11:01 door Aron van W
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 09:52:09
Quote Anchor link
Oh, ik dacht dat je een GIF op een afbeelding wilt plakken, maar je wilt er dus tekst op schrijven. Je moet dan eerst je font converten naar TTF en dan het volgende script gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$dest
= imagecreatefrompng('image1.png');

$textcolor = imagecolorallocate($dest, 255, 255, 255);

imagettftext($dest,
    20, // $size
    0, // $angle
    20, // $x (gemeten vanaf de linksonderhoek van de eerste letter)
    30, // $y (gemeten vanaf de linksonderhoek van de eerste letter)
    $textcolor, // $color
    'arial.ttf', // $fontfile,
    $_GET['text'] // $text
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
?>
 
Tim Klein

Tim Klein

29/12/2013 11:52:12
Quote Anchor link
Misschien een hele stomme, maar waarom plak je dit niet gewoon in 1 afbeelding met bijvoorbeeld paint, en dan upload je het in 1 keer naar je webserver?

Tim
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 13:00:05
Quote Anchor link
@Koen ik bedoel dus dat je transparent images op een background kan plakken.
Ik gaf als voorbeeld tekst maar dat was misschien niet het goede. Wat ik eigenlijk wil is van Minecraft.
Je heb het vak van een crafting table en dan kun je met bepaalde inputs de plaatjes op de juiste items krijgen.
Als je snapt wat ik bedoel. Het is dus een generator die met GIF inputs die die op de juiste plaats zet alles naar PNG uitschrijft.
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 13:18:08
Quote Anchor link
Als het dus GIFjes zijn, kan je de methode uit mijn eerste reactie gebruiken. Als je meerdere lagen wilt, zul je zoiets als dit moeten doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
$gifs
= array(
    array(
        'filename' => 'image2.gif',
        'x' => 0,
        'y' => 0,
    ),

    array(
        'filename' => 'image3.gif',
        'x' => 50,
        'y' => 50,
    ),

    array(
        'filename' => 'image4.gif',
        'x' => 100,
        'y' => 100,
    ),
);


$src = null;
while (count($gifs) > 0) {
    $gif = array_shift($gifs);
    if ($src == null) {
        $src = imagecreatefromgif($gif['filename']);
    }
else {
        $new_src = imagecreatefromgif($gif['filename']);
        imagealphablending($src, false);
        imagesavealpha($src, true);

        imagecopymerge($src, $new_src,
            $gif['x'], // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
            $gif['y'], // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
            0, // vanaf waar ($dest_x)
            0, // vanaf waar ($dest_y)
            imagesx($new_src),
            imagesy($new_src),
            100
        );

        imagedestroy($new_src);
    }
}


$dest = imagecreatefrompng('image1.png');

imagealphablending($dest, false);
imagesavealpha($dest, true);

imagecopymerge($dest, $src,
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
        0, // vanaf waar ($dest_x)
        0, // vanaf waar ($dest_y)
        imagesx($src),
        imagesy($src),
        100
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
imagedestroy($src);
?>
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 17:06:10
Quote Anchor link
Dank u.
Zal ff kijke offie werkt.
 
Tim Klein

Tim Klein

30/12/2013 15:28:45
Quote Anchor link
Sorry. Verkeerde toppic. Wil jij dit even verwijderen Aar?

Tim.
Gewijzigd op 30/12/2013 15:30:00 door Tim Klein
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.