Include probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:21:45
Quote Anchor link
Na het ene include probleem te hebben opgelost, krijg ik een andere erbij.

Ik heb een aantal html pagina's die geinclude moeten worden, dit werkt allemaal alleen ik zie op de html pagina wel de plaatjes maar op de pagina waar ik de include heb staan zie je alleen de tekst.

hoe kan ik dit oplossen?

alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 21:19:29
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:25:40
Quote Anchor link
Path van de plaatje onjuist?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2011 13:25:43
Quote Anchor link
een pad wat niet klopt.

Heb je een voorbeeld anders van je site? De HTML-source is altijd handig om naar te kijken.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:28:41
Quote Anchor link
het path klopt gewoon anders doet hij het ook niet op de html pagina.

Website: http://www.myaware.nl/AwareSupport/modules/algemeen/inloggen_index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<h1>Algemeen</h1>
                
<p><b>Inloggen</b><br /><br />

  <b>Stap 1:</b><br />
        Open de email die u ontvangen heeft met de inlog gegevens van de site<br />
        <br />
  <b>Stap 2:</b><br />
Vul in het inlogscherm de inloggegevens in die in de email staan<br />
<img src="../img/stap1.JPG" width="387" height="214" longdesc="img/stap1.JPG" alt="stap1" /><br />
<br /> <br />
  <b>Stap 3:</b><br />
  Druk op de groene knop, u bent nu ingelogd.
  <img src="../img/stap2.jpg" width="26" height="26" longdesc="img/stap2.jpg" /></p>
  <br />
  <br />
  
  *let wel op dat u dit
  niet te snel doet, want als u uw wachtwoord 3 keer fout heeft ingetypt
  wordt uw gebruikersaccount geblokkeerd en kunt u niet meer inloggen,
  u zult dan contact op moeten nemen met de Administrator.<br /><br />
  
  <b>Wachtwoord vergeten</b><br /><br />
  
  
  <b>Stap 1:</b><br />
  Druk op "Wachtwoord vergeten"</p>
<p><img src="../img/stap3.jpg" width="193" height="25" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 2:</b><br />
    Vul u gebruikersnaam en email in.</p>
<p><img src="../img/stap 4.jpg" width="600" height="110" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 4:</b><br />
    Druk op het pijltje naar rechts om door te gaan.<img src="../img/stap5.jpg" width="25" height="27" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 5:</b><br />
    U krijgt nu een email met u nieuwe wachtwoord.<br />
    <br />
    
    
    <b>Wachtwoord wijzigen</b><br /><br />
    
    <b>Stap 1:</b><br />
Log in <br />
<img src="../img/stap1.JPG" width="387" height="214"></p>
</p>
<p><b>Stap 2:</b><br />
  Klik op &quot;Overige&quot;.<br>
  <br>
  <img src="../img/overigewijz.jpg" width="273" height="102"></p>
<p><b>Stap 3:</b><br />
  Druk op &quot;wachtwoord wijzigen&quot;.<br>
  <br>
  <img src="../img/wwwijzigen.jpg" width="256" height="98"></p>
<p><b>Stap 4:</b></p>
<p><img src="../img/wwinvul.jpg" width="550" height="113" /><br />
  Vul eerst u oude wachtwoord in en daarna 2 keer u nieuw gewenste wachtwoord<br />
  <br />
*Let op, u wachtwoord moet tussen de 8 en 20 tekens lang zijn.   </p>
<p><b>Stap 5:</b><br />
Druk op het pijltje en u wachtwoord is gewijzigd.<img src="../img/stap5.jpg" width="25" height="27"></p>
<p><br />
<b>Taal wijzigen<br />
</b><br />
<strong>Stap 1:</strong><br />
Klik met u muis op het vlaggetje rechts bovenin het scherm.</p>
<p><img src="../img/vlagwijz.jpg" width="175" height="73" /><br />
  <strong>Stap 2:</strong><br />
Vervolgens klikt u op de gewenste vlag.</p>
<p><img src="../img/vlagnl.jpg" alt="Nederlands" width="23" height="19" /> Nederlands<br />
<img src="../img/vlagdui.jpg" width="23" height="19" alt="Duits" /> Duits<br />
<img src="../img/vlagfr.jpg" width="23" height="19" alt="Frans" /> Frans<br />
<img src="../img/vlageng.jpg" width="23" height="19" alt="Engels" /> Engels<br />
<img src="../img/vlagspa.jpg" width="23" height="19" alt="Spaans" /> Spaans</p>
<p><b>Uitloggen</b></p>


<p><strong>Stap 1</strong><br />
  Zorg dat u hetgeen waar u mee bezig bent heeft opgeslagen voordat u uitlogd.
<p><strong>Stap 2</strong><br />
Druk vervolgens op het slotje rechts boven in het scherm. <img src="../img/uitloggen.jpg" width="21" height="23" alt="" />
Gewijzigd op 09/09/2011 13:31:06 door Dirk Renes
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:31:40
Quote Anchor link
Maak geen relieve path's.

<img src="../img/stap3.jpg"
wordt dan bijv.
<img src="/img/stap3.jpg"
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:34:16
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/09/2011 13:31:40:
Maak geen relieve path's.

<img src="../img/stap3.jpg"
wordt dan bijv.
<img src="/img/stap3.jpg"

heb ik getest, maar werkt niet
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:41:14
Quote Anchor link
Voorbeeld online?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:46:41
Quote Anchor link
Gedeeltelijk is het nu opgelost, als ik problemen heb dan meld ik het even
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:49:53
Quote Anchor link
En wat was de oplossing?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

12/09/2011 18:59:50
Quote Anchor link
../../ ervoor zetten dus wordt het path ../../img/bestand.jpg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.