Include probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:21:45
Quote Anchor link
Na het ene include probleem te hebben opgelost, krijg ik een andere erbij.

Ik heb een aantal html pagina's die geinclude moeten worden, dit werkt allemaal alleen ik zie op de html pagina wel de plaatjes maar op de pagina waar ik de include heb staan zie je alleen de tekst.

hoe kan ik dit oplossen?

alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 00:47:10
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:25:40
Quote Anchor link
Path van de plaatje onjuist?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2011 13:25:43
Quote Anchor link
een pad wat niet klopt.

Heb je een voorbeeld anders van je site? De HTML-source is altijd handig om naar te kijken.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:28:41
Quote Anchor link
het path klopt gewoon anders doet hij het ook niet op de html pagina.

Website: http://www.myaware.nl/AwareSupport/modules/algemeen/inloggen_index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<h1>Algemeen</h1>
                
<p><b>Inloggen</b><br /><br />

  <b>Stap 1:</b><br />
        Open de email die u ontvangen heeft met de inlog gegevens van de site<br />
        <br />
  <b>Stap 2:</b><br />
Vul in het inlogscherm de inloggegevens in die in de email staan<br />
<img src="../img/stap1.JPG" width="387" height="214" longdesc="img/stap1.JPG" alt="stap1" /><br />
<br /> <br />
  <b>Stap 3:</b><br />
  Druk op de groene knop, u bent nu ingelogd.
  <img src="../img/stap2.jpg" width="26" height="26" longdesc="img/stap2.jpg" /></p>
  <br />
  <br />
  
  *let wel op dat u dit
  niet te snel doet, want als u uw wachtwoord 3 keer fout heeft ingetypt
  wordt uw gebruikersaccount geblokkeerd en kunt u niet meer inloggen,
  u zult dan contact op moeten nemen met de Administrator.<br /><br />
  
  <b>Wachtwoord vergeten</b><br /><br />
  
  
  <b>Stap 1:</b><br />
  Druk op "Wachtwoord vergeten"</p>
<p><img src="../img/stap3.jpg" width="193" height="25" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 2:</b><br />
    Vul u gebruikersnaam en email in.</p>
<p><img src="../img/stap 4.jpg" width="600" height="110" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 4:</b><br />
    Druk op het pijltje naar rechts om door te gaan.<img src="../img/stap5.jpg" width="25" height="27" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 5:</b><br />
    U krijgt nu een email met u nieuwe wachtwoord.<br />
    <br />
    
    
    <b>Wachtwoord wijzigen</b><br /><br />
    
    <b>Stap 1:</b><br />
Log in <br />
<img src="../img/stap1.JPG" width="387" height="214"></p>
</p>
<p><b>Stap 2:</b><br />
  Klik op &quot;Overige&quot;.<br>
  <br>
  <img src="../img/overigewijz.jpg" width="273" height="102"></p>
<p><b>Stap 3:</b><br />
  Druk op &quot;wachtwoord wijzigen&quot;.<br>
  <br>
  <img src="../img/wwwijzigen.jpg" width="256" height="98"></p>
<p><b>Stap 4:</b></p>
<p><img src="../img/wwinvul.jpg" width="550" height="113" /><br />
  Vul eerst u oude wachtwoord in en daarna 2 keer u nieuw gewenste wachtwoord<br />
  <br />
*Let op, u wachtwoord moet tussen de 8 en 20 tekens lang zijn.   </p>
<p><b>Stap 5:</b><br />
Druk op het pijltje en u wachtwoord is gewijzigd.<img src="../img/stap5.jpg" width="25" height="27"></p>
<p><br />
<b>Taal wijzigen<br />
</b><br />
<strong>Stap 1:</strong><br />
Klik met u muis op het vlaggetje rechts bovenin het scherm.</p>
<p><img src="../img/vlagwijz.jpg" width="175" height="73" /><br />
  <strong>Stap 2:</strong><br />
Vervolgens klikt u op de gewenste vlag.</p>
<p><img src="../img/vlagnl.jpg" alt="Nederlands" width="23" height="19" /> Nederlands<br />
<img src="../img/vlagdui.jpg" width="23" height="19" alt="Duits" /> Duits<br />
<img src="../img/vlagfr.jpg" width="23" height="19" alt="Frans" /> Frans<br />
<img src="../img/vlageng.jpg" width="23" height="19" alt="Engels" /> Engels<br />
<img src="../img/vlagspa.jpg" width="23" height="19" alt="Spaans" /> Spaans</p>
<p><b>Uitloggen</b></p>


<p><strong>Stap 1</strong><br />
  Zorg dat u hetgeen waar u mee bezig bent heeft opgeslagen voordat u uitlogd.
<p><strong>Stap 2</strong><br />
Druk vervolgens op het slotje rechts boven in het scherm. <img src="../img/uitloggen.jpg" width="21" height="23" alt="" />
Gewijzigd op 09/09/2011 13:31:06 door Dirk Renes
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:31:40
Quote Anchor link
Maak geen relieve path's.

<img src="../img/stap3.jpg"
wordt dan bijv.
<img src="/img/stap3.jpg"
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:34:16
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/09/2011 13:31:40:
Maak geen relieve path's.

<img src="../img/stap3.jpg"
wordt dan bijv.
<img src="/img/stap3.jpg"

heb ik getest, maar werkt niet
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:41:14
Quote Anchor link
Voorbeeld online?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:46:41
Quote Anchor link
Gedeeltelijk is het nu opgelost, als ik problemen heb dan meld ik het even
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:49:53
Quote Anchor link
En wat was de oplossing?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

12/09/2011 18:59:50
Quote Anchor link
../../ ervoor zetten dus wordt het path ../../img/bestand.jpg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.