INSERT IE/Firefox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »
Frank

Frank

29/05/2007 14:40:00
Quote Anchor link
Ik wil iets invoegen in de database, en daar heb ik een scriptje voor gemaakt. Het probleem is dat het toevoegen WEL werkt met Firefox, maar het toevoegen werkt NIET met Internet explorer. Over google kreeg ik niets gevonden, dus dacht ik dat jullie me misschien konden helpen.

Het gaat over de volgende code:

De pagina groepen_formulier.php
<CODE>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$waarde
= ($_SESSION['gebruiker2']);
// deze sessie geeft een Id van de school mee
<form method="post" name="toevoegen" action="groepen_toevoegen.php">
    <
input name="naam" type="text">
    <
input name="school" type="hidden" value="<?php echo $waarde;?>">
      <
/td><td>
      <
input type="submit" name="toevoegen" value="toevoegen">
<
/form>

En de pagina groepen_toevoegen.php

<CODE>
[
code]<?php
$sql
= "INSERT INTO groepen (naam, school) VALUES ('". $_POST['naam'] ."','". $_POST['school'] ."')";
$res = mysql_query($sql);

De naam die wordt ingevoerd wordt wel netjes in de database geplaatst, maar de school die in een hidden wordt meegestuurd niet.
In Firefox werkt het geheel perfect.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 12:31:47
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2007 14:46:00
Quote Anchor link
Ik zie geen session_start().
 
Frank

Frank

29/05/2007 14:49:00
Quote Anchor link
alles zit erin, mss beter om de gehele code te posten.

De pagina groepen_formulier.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php include('dbconnect.php');
if($_SESSION['gebruiker2'] != ''){
  header("Location: inlog.php");
}

else{
 session_start();
?>

<body bgcolor="#FFFFCC">
<table style="font-family:Tahoma;">
<tr>
    <td width="200" valign="top">
    <?php include("home_admin.php"); ?>
    </td>
    <td valign="top">
<?php
echo ("<table bgcolor=#FFEE99 align=center>
        <tr>
        <td><b>groepsnaam</b></td>
        <td><b>toevoegen / verwijder</b></td>
        </tr>
    "
);

$waarde = ($_SESSION['gebruiker2']);
$sql = "select * from groepen where $waarde = groepen.school";
$res = mysql_query($sql);

while ($row = mysql_fetch_array($res)) {
    echo ("
        <tr>
            <td>"
. $row['naam'] ."</td>
            <td>"
); ?>

            <form method="post" name="verwijder" action="groepen_verwijder_admin.php">
            <input name="Id" type="hidden" value="<?php echo $row['Id'];?>">
            <input name="school" type="hidden" value="<?php echo $waarde;?>">
            <input type="submit" value="verwijder" name="bevestig">
            </form>
            <?php echo ("
            </td>
        </tr>
        "
);}
?>

<tr>
<td>
<form method="post" name="toevoegen" action="groepen_toevoegen.php">
    <input name="naam" type="text">
    <input name="school" type="hidden" value="<?php echo $waarde;?>">
      </td><td>
      <input type="submit" name="toevoegen" value="toevoegen">
</form>
</td>
</tr>
<br>
    </td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
<?php } ?>





En de pagina groepen_toevoegen.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php include('dbconnect.php'); ?>
<?php
if($_SESSION['username'] != ''){
  header("Location: inlog.php");
}

else{
session_start();
if($_SESSION['username'] != 'cgn'){
  header("Location: inlog.php");
}

else{ ?>

<?php

$sql
= "INSERT INTO groepen (naam, school) VALUES ('". $_POST['naam'] ."','". $_POST['school'] ."')";
$res = mysql_query($sql);

echo ("uw gegevens zijn toegevoegd, u wordt automatich doorgelinkt.");

echo ('<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="2; URL=groepen_formulier.php">');
 ?>

<?php }} ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 
Thijs X

Thijs X

29/05/2007 14:54:00
Quote Anchor link
Frank zet je script even tussen en tags, dan is het wat handiger.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2007 15:18:00
Quote Anchor link
if($_SESSION['gebruiker2'] != ''){
header("Location: inlog.php");
}
else{
session_start();

Dit is onmogelijk. Eerst kijken wat er in de session staat en daarna eventueel de session starten.
 
Frank

Frank

29/05/2007 15:42:00
Quote Anchor link
eventueel een andere sessie starten is de bedoeling ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 
Frank

Frank

30/05/2007 09:18:00
Quote Anchor link
Is er een reden dat die het in IE niet doet, maar in Firefox wel?

Heeft niemand verder ooit zo'n probleem gehad?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<form method="post" name="toevoegen" action="groepen_toevoegen.php">
    <input name="naam" type="text">
    <input name="school" type="hidden" value="<?php echo $waarde;?>">
      </td><td>
      <input type="submit" name="toevoegen" value="toevoegen">
</form>


Het hidden veldje wil die niet meesturen in IE, maar wel in firefox. Als ik dit verander in text werkt het wel, maar ik wil die waarde niet op het scherm.

Iemand suggesties?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 
Thijs X

Thijs X

30/05/2007 09:53:00
Quote Anchor link
Zet session_start(); op regel 2 van je script dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>
 
PHP erik

PHP erik

30/05/2007 10:19:00
Quote Anchor link
SanThe heeft gelijk. Niet negeren dus.
 
Frank

Frank

30/05/2007 11:51:00
Quote Anchor link
De sessie is helemaal niets mis mee,
de gebruiker cgn heeft andere rechten, en andere pagina's als een gewone gebruiker, daarom heb ik dat zo gedaan, en dat werkt perfect. Niet ingelogde gebruikers komen gewoon niet op de website.

Maar niemand een oplossing voor mijn probleem ?
Dat hij de veld NIET meestuurd in een hidden met IE en WEL met Firefox.
En met een text-veld in een formulier heb ik nergens problemen mee.

Wat is de reden dat de hidden niet mee wordt gestuurd in IE.
De naam (text) wordt wel meegestuurd, dus met de sessie is niets aan de hand.
 
Frank

Frank

31/05/2007 12:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$sql = "INSERT INTO groepen (naam, school) VALUES ('". $_POST['naam'] ."','". $_POST['school'] ."')";
$res = mysql_query($sql);


Deze query was verkeerd, met de POST school stuur ik een integer mee, dus zijn die backticks niet toegestaan!

stomme fout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.