INSERT IE/Firefox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »
Frank

Frank

29/05/2007 14:40:00
Quote Anchor link
Ik wil iets invoegen in de database, en daar heb ik een scriptje voor gemaakt. Het probleem is dat het toevoegen WEL werkt met Firefox, maar het toevoegen werkt NIET met Internet explorer. Over google kreeg ik niets gevonden, dus dacht ik dat jullie me misschien konden helpen.

Het gaat over de volgende code:

De pagina groepen_formulier.php
<CODE>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$waarde
= ($_SESSION['gebruiker2']);
// deze sessie geeft een Id van de school mee
<form method="post" name="toevoegen" action="groepen_toevoegen.php">
    <
input name="naam" type="text">
    <
input name="school" type="hidden" value="<?php echo $waarde;?>">
      <
/td><td>
      <
input type="submit" name="toevoegen" value="toevoegen">
<
/form>

En de pagina groepen_toevoegen.php

<CODE>
[
code]<?php
$sql
= "INSERT INTO groepen (naam, school) VALUES ('". $_POST['naam'] ."','". $_POST['school'] ."')";
$res = mysql_query($sql);

De naam die wordt ingevoerd wordt wel netjes in de database geplaatst, maar de school die in een hidden wordt meegestuurd niet.
In Firefox werkt het geheel perfect.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 21:18:27
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2007 14:46:00
Quote Anchor link
Ik zie geen session_start().
 
Frank

Frank

29/05/2007 14:49:00
Quote Anchor link
alles zit erin, mss beter om de gehele code te posten.

De pagina groepen_formulier.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php include('dbconnect.php');
if($_SESSION['gebruiker2'] != ''){
  header("Location: inlog.php");
}

else{
 session_start();
?>

<body bgcolor="#FFFFCC">
<table style="font-family:Tahoma;">
<tr>
    <td width="200" valign="top">
    <?php include("home_admin.php"); ?>
    </td>
    <td valign="top">
<?php
echo ("<table bgcolor=#FFEE99 align=center>
        <tr>
        <td><b>groepsnaam</b></td>
        <td><b>toevoegen / verwijder</b></td>
        </tr>
    "
);

$waarde = ($_SESSION['gebruiker2']);
$sql = "select * from groepen where $waarde = groepen.school";
$res = mysql_query($sql);

while ($row = mysql_fetch_array($res)) {
    echo ("
        <tr>
            <td>"
. $row['naam'] ."</td>
            <td>"
); ?>

            <form method="post" name="verwijder" action="groepen_verwijder_admin.php">
            <input name="Id" type="hidden" value="<?php echo $row['Id'];?>">
            <input name="school" type="hidden" value="<?php echo $waarde;?>">
            <input type="submit" value="verwijder" name="bevestig">
            </form>
            <?php echo ("
            </td>
        </tr>
        "
);}
?>

<tr>
<td>
<form method="post" name="toevoegen" action="groepen_toevoegen.php">
    <input name="naam" type="text">
    <input name="school" type="hidden" value="<?php echo $waarde;?>">
      </td><td>
      <input type="submit" name="toevoegen" value="toevoegen">
</form>
</td>
</tr>
<br>
    </td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
<?php } ?>





En de pagina groepen_toevoegen.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php include('dbconnect.php'); ?>
<?php
if($_SESSION['username'] != ''){
  header("Location: inlog.php");
}

else{
session_start();
if($_SESSION['username'] != 'cgn'){
  header("Location: inlog.php");
}

else{ ?>

<?php

$sql
= "INSERT INTO groepen (naam, school) VALUES ('". $_POST['naam'] ."','". $_POST['school'] ."')";
$res = mysql_query($sql);

echo ("uw gegevens zijn toegevoegd, u wordt automatich doorgelinkt.");

echo ('<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="2; URL=groepen_formulier.php">');
 ?>

<?php }} ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 
Thijs X

Thijs X

29/05/2007 14:54:00
Quote Anchor link
Frank zet je script even tussen en tags, dan is het wat handiger.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2007 15:18:00
Quote Anchor link
if($_SESSION['gebruiker2'] != ''){
header("Location: inlog.php");
}
else{
session_start();

Dit is onmogelijk. Eerst kijken wat er in de session staat en daarna eventueel de session starten.
 
Frank

Frank

29/05/2007 15:42:00
Quote Anchor link
eventueel een andere sessie starten is de bedoeling ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 
Frank

Frank

30/05/2007 09:18:00
Quote Anchor link
Is er een reden dat die het in IE niet doet, maar in Firefox wel?

Heeft niemand verder ooit zo'n probleem gehad?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<form method="post" name="toevoegen" action="groepen_toevoegen.php">
    <input name="naam" type="text">
    <input name="school" type="hidden" value="<?php echo $waarde;?>">
      </td><td>
      <input type="submit" name="toevoegen" value="toevoegen">
</form>


Het hidden veldje wil die niet meesturen in IE, maar wel in firefox. Als ik dit verander in text werkt het wel, maar ik wil die waarde niet op het scherm.

Iemand suggesties?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 
Thijs X

Thijs X

30/05/2007 09:53:00
Quote Anchor link
Zet session_start(); op regel 2 van je script dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>
 
PHP erik

PHP erik

30/05/2007 10:19:00
Quote Anchor link
SanThe heeft gelijk. Niet negeren dus.
 
Frank

Frank

30/05/2007 11:51:00
Quote Anchor link
De sessie is helemaal niets mis mee,
de gebruiker cgn heeft andere rechten, en andere pagina's als een gewone gebruiker, daarom heb ik dat zo gedaan, en dat werkt perfect. Niet ingelogde gebruikers komen gewoon niet op de website.

Maar niemand een oplossing voor mijn probleem ?
Dat hij de veld NIET meestuurd in een hidden met IE en WEL met Firefox.
En met een text-veld in een formulier heb ik nergens problemen mee.

Wat is de reden dat de hidden niet mee wordt gestuurd in IE.
De naam (text) wordt wel meegestuurd, dus met de sessie is niets aan de hand.
 
Frank

Frank

31/05/2007 12:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$sql = "INSERT INTO groepen (naam, school) VALUES ('". $_POST['naam'] ."','". $_POST['school'] ."')";
$res = mysql_query($sql);


Deze query was verkeerd, met de POST school stuur ik een integer mee, dus zijn die backticks niet toegestaan!

stomme fout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.