Jeroen Schuitman aka laurens70 weer actief

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

05/12/2007 09:56:00
Anchor link
De oplichter Jeroen Schuitman (zie meer info: dit topic is weer actief op PHPhulp.

Dit is zijn huidige profiel die overigens op non-actief is gezet: laurens70.

Hij opereerde met e-mail adres: [email protected] (84.26.182.170)
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:08:47
 
- -

- -

24/10/2008 20:37:00
Anchor link
Een bump, dat weet ik. Hierbij een link naar een topic over de bewuste persoon, die al (minstens!) sinds mei 2007 bezig is.

http://www.internetoplichting.nl/index.php?topic=7511.165 Afijn, zie het hele topic maar.

Jan Koehoorn heeft in dat bewuste topic ook al eens gereageerd, en ik wist dat er hier ergens ook een topic over is gemaakt. Vandaar dat ik dit hier post :)

Hij is trouwens nog steeds actief, zoals je in dat topic kunt lezen.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/10/2008 19:51:00
Anchor link
Ik ben van mening dat Jeroen dezelfde persoon is als Jeroen Schuitman. Jongens doe geen zaken met deze persoon.
 

28/10/2008 19:54:00
Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 28.10.2008 19:51:
Ik ben van mening dat Jeroen dezelfde persoon is als Jeroen Schuitman. Jongens doe geen zaken met deze persoon.

Meestal wordt het wel op prijs gesteld / handig gevonden als je een mening onderbouwd.
Anders kan ik zeggen dat Loran een eikel is.

// Sorry eerste die in me op kwam.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/10/2008 20:02:00
Anchor link
Gisteren hem bezig geweest. Op zijn site kwam ik een CMS tegen van een van gerespecteerd lid van PHPhulp. Deze heb ik gemailed en hij gaf aan dat dit CMS inderdaad door hem gemaakt is voor Jeroen Schuitman die destijds onder de naam Danny nog iets opereerde.
Danny / Jeroen / Lauerens heeft dit CMS echter nooit betaald en ook nog eens doorverkocht. Tevens kwamen de bij het SIDN bekende gegeven erg veel overeen met de gegevens die op internetoplichting staan over Jeroen / Lauerens / Danny.
Er lopen al enkele aangiften tegen hem en er is zelfs al contact gezocht met Opgelicht.

Groeten
Klaasjan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
- -

- -

28/10/2008 20:14:00
Anchor link
Klaasjan, dat heb ik dus vermeld al enige tijd geleden, in dat topic wat ik vermeldde ;)
 
Loran DP

Loran DP

28/10/2008 20:17:00
Anchor link
Vind je een topic onzin of vind je een poster niet zo aardig? Reageer dan niet. Dit voorkomt ergenissen.

Ik heb berichten die hieronder stonden verwijderd, omdat die totaal niet relevant waren voor het topic.

Verder vraag ik jullie met dit kinderachtige gedoe te stoppen.



Dankje Terence
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:29:00
Anchor link
is er ook al uitsluiting over ene 'stefan' (ook actief op php-hulp sinds kort)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

28/10/2008 20:33:00
Anchor link
@tikkes, ook met deze jongen met ondertekende contracten werken, we kunnen geen uitsluitsel hierover geven.

edit: en van elk gesprek op msn / per email e.d. logs bewaren / screenshots maken enz. enz.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:45:00
Anchor link
Stefan (of wie dan ook) heeft me toegevoegd op msn onder: ***


OPLETTEN MENSEN!!

adres weggehaald: het is niet nodig mensen zonder enkel bewijs te beschuldigen van oplichting.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tikkes C
 
Henk PHP

Henk PHP

28/10/2008 20:47:00
Anchor link
Wat heeft stefan op zn geweten dan?
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:49:00
Anchor link
nog niets maar er werd in een ander topic gespeculeerd dat hij die schuitman zou zijn! dit is enkel een waarschuwing dat ze iets oplettender zijn.
 
- -

- -

28/10/2008 21:43:00
Anchor link
Ik denk dat het veel handiger is als deze discussie voortgezet wordt in Jeroens topic op InternetOplichting.nl, als iedereen (van PHPhulp, SiteDeals, PHPfreakz) dat doet, schiet dat een stuk meer op dan al deze kleine losse eindjes.
 
- -

- -

28/10/2008 21:49:00
Anchor link
Waarom denk je dat ik er een link naar toe heb gezet... Eindelijk iemand die het begrijpt, thanks Jonathan!
 
- -

- -

28/10/2008 22:16:00
Anchor link
iChris schreef op 28.10.2008 21:49:
Waarom denk je dat ik er een link naar toe heb gezet... Eindelijk iemand die het begrijpt, thanks Jonathan!

Haha, dankje ;-)
 
Annemarieke

Annemarieke

02/09/2009 12:50:00
Anchor link
Jeroen is verhuisd hij woont niet meer in klundert als je meer wil weten mail maar.
 
Matthias R

Matthias R

02/09/2009 13:54:00
Anchor link
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?
 
Mitchell

Mitchell

02/09/2009 14:04:00
Anchor link
Matthias schreef op 02.09.2009 13:54:
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?
Alsof daar niet omheen is te komen?
Ken deze persoon trouwens zelf niet.
 
Gerben G

Gerben G

02/09/2009 14:45:00
Anchor link
Zoals jullie allemaal kunnen zien is dit een topic uit 2007. Rond die tijd was Jeroen onder verschillende namen bezig werk uit te besteden, en nooit betalen voor de geleverde diensten.
 

02/09/2009 14:56:00
Anchor link
Matthias schreef op 02.09.2009 13:54:
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?


Lol.. twee knopjes en je hebt een ander IP :')
 
B a s
Beheerder

B a s

02/09/2009 15:04:00
Anchor link
Een koe uit een oude sloot ;)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.