Jeroen Schuitman aka laurens70 weer actief

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Chris PHP

Chris PHP

23/03/2012 09:16:48
Anchor link
Het feit dat mensen zelf zo weinig vooronderzoek doen voordat ze iets bestellen of leveren (opgelicht worden) is boven mij!

Kom op zeg, google vind bijna alles, check KvK nummers, check Bankrekeningnummers, zoek het domein (als het een webshop betreft) op via Domain Tools, etc.

Een aantal tips voor internet aankopen.

Marktplaats, tweedehands.nl, etc.

- Betaal nooit vooraf! Ga het ophalen of laat het onder rembours versturen.
- Google de naam van het account en indien mogelijk het email adres!
- is de prijs te mooi om waard te zijn? Dan is dit meestal ook zo!
- Bied iemand een "gewonnen" product aan? Vraag om een factuur, bevestiging en/of garantiebewijs. Een hiervan wordt ten alle tijden geleverd als men een prijs wint via loterij en/of andere bedrijven!

Webshops.

- Controleer of ze aangesloten zijn bij online webwinkel keurmerken.
- Controleer bank, NAW en KvK gegevens
- Zoek het domein op via Domain Tools is domein recentelijk aangemaakt? Let dan op! Dit kan een "kloon" website zijn. De url zal veel op het origineel lijken en de zite is 1 op 1 gekloont om te misleiden.
- Is er geen IDEAL of Paypal mogelijkheid voor betaling? Ben dan extra voorzichtig en weet zeker dat je met een eerlijke en legale site handelt! Overboekingen via de bank zijn NIET terug te draaien!
- Vul niet zomaar overal je gegevens in, er is geen enkele webshop die bijv. je bsn EN geboortedatum nodig heeft! Je kunt namelijk met deze twee gegevens een DIGID aanvragen en misbruiken.

Nogmaals alles hierboven zijn maar TIPS, je hoeft er uiteraard niets mee te doen. Maar oplichtingspraktijken via het internet komen vaker en vaker voor, het wordt ook steeds "makkelijker". Mensen hebben een veelste goede wil, voorkom dat je geld afhandig wordt gemaakt door een paar simpele checks uit te voeren voordat je online een product aanschaft.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 07:47:44
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/03/2012 09:21:22
Anchor link
@Chris NVT +1

mijn eerste iPod Touch werd op marktplaats gezet in binnen 2 dagen had ik al 6 nigeriaanse geintereseerden. Iets dat opviel. Dus even 1 van hun email adressen nagegaan en het bleek een enorme oplichtersgroep te zijn die massaal in vanuit Nigeria oplicht.

Als je 1 keer opgelicht bent dan gebeurt dat nooit meer toch? Dat idee heb ik.
 
Chris PHP

Chris PHP

23/03/2012 10:40:25
Anchor link
Ja idd, ik ben gelukkig nog nooit opgelicht (afkloppen op de tafel). Maar omdat ik vooronderzoek doe voordat ik daatwerkelijk iets bestel is de kans vele malen kleiner dat dit ook gebeurt.

Vandaar deze paar tips, zodat mensen toch wel zien dat een beetje vooronderzoek soms wel honderden euro's kan schelen!

Voorkomen is beter dan genezen.

Thnx voor de +1
Gewijzigd op 23/03/2012 10:41:00 door Chris PHP
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/03/2012 10:46:48
Anchor link
Chris NVT op 23/03/2012 10:40:25:

Voorkomen is beter dan genezen.


Dat verdient nog een +1

De meeste mensen ervaren het eerst en dan denken ze dat het ze nooit meer gebeurt...
maar toch...

Anyway


Klopt alles?
Ben ik iets vergeten?
Denk een lange tijd na voor je dingen doet.
 
Jon Koeter

Jon Koeter

17/04/2012 14:19:06
Anchor link
Kan ik nog iets doen om te helpen? Ik ben in 2008 voor 3500 euro opgelicht door Jeroen onder de naam Johan Vogelaar.
 
B a s
Beheerder

B a s

17/04/2012 14:19:37
Anchor link
Aangifte doen lijkt me.
 
Erik de zwart

erik de zwart

16/04/2014 11:08:53
Anchor link
de desbetreffende persoon verblijft op dit moment in Bavel nabij gelegen Breda
ben tot de conclusie gekomen dat hij ook hier verder gaat met zijn praktijken
ook weten we waar deze man zich bevind en zouden hier nu eindelijk eens een keer werk van maken want dit kan zo niet doorgaan.
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 11:12:21
Anchor link
@Erik; waar baseer je dat op? Heb je contact met 'm gehad? Ben je zelf of iemand in je omgeving gedupeerd? Al contact gehad met politie?

Ik zeg Alberto Stegeman bellen.
 
Bart V B

Bart V B

16/04/2014 11:12:51
Anchor link
Misschien dat je kunt aangeven in welk topic?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/04/2014 15:19:19
Anchor link
Michael, Alberto Stegeman of Powlitie ;)
 
Johan ekhart

johan ekhart

15/04/2021 00:12:47
Anchor link
Edit:
Nee, we gaan geen heksenjacht organiseren. Als er aanleiding is kijken we verder.
Gewijzigd op 15/04/2021 14:25:47 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2021 00:58:05
Anchor link
Beste idee is om aangifte te doen bij oplichting.

Om te voorkomen dat dit topic ontspoort gaat deze dicht!
Als er een serieuze reden is voor een discussie, dan hoor ik die graag zodat we dit topic mogelijk met stricte regels weer open kunnen gooien. Maar voor nu een slotje.
 

Pagina: « vorige 1 2 3

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.