Joomla! plug-in

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »
Gijs Laandrecht

Gijs Laandrecht

27/01/2012 18:40:09
Quote Anchor link
Ik heb een php geschreven Joomla! 1.7 plug-in. Dit is een plug-in waarmee je resultaten kunt geven op basis van de gekozen antwoorden door punten toe te kennen aan de antwoorden. Nu is het zo dat elke vraag telkens op een andere pagina komt en moet je dus telkens op Next drukken.

Zou iemand misschien kunnen kijken naar deze plug-in of die (snel) kan zien waar dat "probleem" zit en of dat opgelost kan worden zodat de vragen gewoon op 1 pagina komen?

Super, super bedankt alvast!

Link naar het bestand:
http://www.mijnbestand.nl/Bestand-GBGTKJBOXDXZ.zip
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:49:20
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/01/2012 18:56:07
Quote Anchor link
oh, gaan we er een zoekt en gij zult vinden van maken, maar waar we naar op zoek moeten gaan is alleen omschreven met 1 woord: probleem

het lijkt mij dat je duidelijker moet zijn in alles
 
Gijs Laandrecht

Gijs Laandrecht

27/01/2012 19:09:13
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie! Ik zal zo specifiek mogelijk zijn.
Op deze site: http://87.195.102.176/zelftest/ Kun je zien wat ik bedoel. Daar kun je de zelftest doen en daar zie je dat de twee vragen op twee verschillende pagina's staan. Die wil ik dus graag op 1 pagina krijgen.

Dit bestandje: http://www.mijnbestand.nl/Bestand-4S76VLDZ73BY.rar bevat het .php bestand waar het "probleem" moet zitten.

Ik denk zelf op regel 26 maar ik ben niet goed genoeg met PHP om dat op te lossen.

Hopelijk ben ik specifiek genoeg en als je meer moet weten hoor ik het heel graag!

Wederom bedankt alvast!
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/01/2012 19:15:15
Quote Anchor link
Nou, het is al specifieker dan de gehele plugin af te moeten zoeken en je vertelt nu tenminste ook wat je wilt bereiken...

Kan je dit niet aanpassen via het admin pannel van deze plugin?
Gewijzigd op 27/01/2012 19:18:55 door Noppes Homeland
 
- SanThe -

- SanThe -

27/01/2012 19:40:13
Quote Anchor link
Je zal toch de relevante code hier moeten posten.
 
Gijs Laandrecht

Gijs Laandrecht

28/01/2012 00:53:02
Quote Anchor link
Ik kan het helaas niet aanpassen via de admin panel.
En ik zie dan ook geen andere optie dan de hele code te plaatsen, aangezien ik niet precies weet, of eigenlijk geen idee heb waar ik wijzigingen zou moeten doen.

De code is als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
/**
 * @package    Jr_questionnaire
 * @subpackage com_jr_questionnaire
 * @version        2.0
 * @license        GNU/GPL
 * @author        Dimon
 * @author mail    joomlaru.org - at - yandex.ru
 * @website        http://layout.in.ua
 *
 */

defined('_JEXEC') or die('Restricted access');

JHTML::_('behavior.tooltip');

// Save registration
$blank_count = $_POST['blank_count'];
$quest_blank = '';
$quest_name = '';
$quest_email = '';
for ($i=1;$i<=$blank_count;$i++) {
$quest_blank .= $_POST['blank_title'.$i];
$quest_blank .= ': ';
$quest_blank .= $_POST['blank'.$i];
$quest_blank .= '<br/>';
if ($_POST['blank_type'.$i] == '3') { $quest_email = $_POST['blank'.$i]; }
if ($_POST['blank_type'.$i] == '4') { $quest_name = $_POST['blank'.$i]; }
    }

// Get questions
$database =& JFactory::getDBO();
$database->setQuery("SELECT * FROM #__jr_questionnaire_quests WHERE questtest = $id AND published = 1 ORDER BY ordering ASC");
$questions = $database->loadObjectList();
$quest_i = 1;
foreach ($questions as $quest_item):
?>
<span class="step" id="step
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
 if ($quest_item->answer_type == 0) { ?>

<label for="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questdesc != '') { echo 'class="hasTip" title="' . $quest_item->questdesc . '"'; } ?>
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->questname; ?>
</label>
<input type="hidden" name="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->id; ?>
"/>
<input type="hidden" name="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->answer_type; ?>
"/>
<select class="input_field_12em
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questreq == 1) {echo 'required';} ?>
" name="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
">
<option value="">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo JText::_( 'Take_an_option' ); ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php for ($option_i=1;$option_i<=7;$option_i++) {
if ($quest_item->{'answer_'.$option_i} !="") {
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $option_i; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->{'answer_'.$option_i} ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } } ?>

</select><br /><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
 if ($quest_item->answer_type == 1) { ?>

<label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questdesc != '') { echo 'class="hasTip" title="' . $quest_item->questdesc . '"'; } ?>
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->questname; ?>
</label>
<input type="hidden" name="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->id; ?>
"/>
<input type="hidden" name="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->answer_type; ?>
"/>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php for ($option_i=1;$option_i<=7;$option_i++) {
if ($quest_item->{'answer_'.$option_i} !="") {
?>

<br /><br /><input type="radio" class="input_field_radio
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questreq == 1) {echo 'required';} ?>
" name="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $option_i; ?>
"/>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->{'answer_'.$option_i} ?>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } } ?>

<br /><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
 if ($quest_item->answer_type == 2) { ?>

<label for="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questdesc != '') { echo 'class="hasTip" title="' . $quest_item->questdesc . '"'; } ?>
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->questname; ?>
</label>
<input type="hidden" name="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="title
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->id; ?>
"/>
<input type="hidden" name="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" id="type
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->answer_type; ?>
"/>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php for ($option_i=1;$option_i<=7;$option_i++) {
if ($quest_item->{'answer_'.$option_i} !="") {
?>

<br /><br /><input type="checkbox" class="input_field_box
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($quest_item->questreq == 1) {echo 'required';} ?>
" name="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
_
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $option_i; ?>
" id="quest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_i; ?>
_
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $option_i; ?>
" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $option_i; ?>
"/>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $quest_item->{'answer_'.$option_i} ?>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } } ?>

<br /><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
}
$quest_i++;
?>
</span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
endforeach;
?>


-Edit-
Sorry voor deze manier van plaatsen maar hij maakt er automatisch zo'n bericht van!
Gewijzigd op 28/01/2012 00:55:52 door Gijs Laandrecht
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.