jQuery bestandsgrootte 26kb vs 77kb?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/11/2010 12:09:55
Quote Anchor link
Alle html gaat door het framework heen dus kan ik dan gezipt versturen. Graag zou ik alle js files per pagina bij elkaar willen voegen en dan opslaan als 1 bestand (dus ook maar 1 request). Zou mooi zijn als ik dat bestand dan gezipt kan opslaan / oversturen.

Wat betreft jouw opmerking "Volgens mij ben je nu veel tijd kwijt wat weinig oplevert.".. Het jQuery bestand is ongezipt 77kb en gezipt 26kb. Toch wel de moeite waard vind ik. Maar goed, al met al weet ik nog steeds geen fatsoenlijke oplossing.
Gewijzigd op 25/11/2010 12:10:48 door Ozzie PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 21:14:03
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/11/2010 12:12:19
Quote Anchor link
Tja, zoals Jelmer al zei stuur dan de javascript door een script heen en zorg voor de juiste headers.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/11/2010 12:19:51
Quote Anchor link
Oke. zou dit kunnen bijvoorbeeld?

In een map staan 5 js bestanden die ik nodig heb op 1 pagina. De bestanden laat ik door m'n framework samenvoegen tot 1 js bestand. Bij het aanroepen van dit bestand, stuur ik het door m'n framework:

<script type="text/javascript" src="www.mijnsite.nl/getjavascipt/samengevoegdjsbestand.js"></script>

In m'n framework ga ik het dan zippen en de juiste headers meegeven. Is dat de juiste manier?
Gewijzigd op 25/11/2010 12:20:18 door Ozzie PHP
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/11/2010 12:21:16
Quote Anchor link
Wat is de reden om alles eerst samen te voegen?
Gebruik je altijd die 5 bestanden gezamenlijk? Anders zou ik ze los houden.

Verder klopt het
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/11/2010 12:25:16
Quote Anchor link
Oke... stel je hebt een main.js (wordt overal gebruikt), jquery.js (op sommige pagina's gebruikt) en lightbox.js.

Stel op pagina 1 heb ik alleen main.js en jquery.js nodig terwijl ik op pagina 3 alle bestanden nodig heb... dan zou ik op pagina 1 2 javascript requests hebben en op pagina 3 3 requests. Door de benodigde bestanden samen te voegen heb ik maar 1 request per pagina... dus snellere laadtijd.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/11/2010 12:29:59
Quote Anchor link
Maar wel grotere bestanden. Iemand die alleen op pagina 1 komt laat teveel in.
Iemand die via pagina 1 naar pagina 3 gaat laad bij pagina 1 al main.js en jquery.js in. Die staan dus nog in de cache en haalt bij pagina 3 alleen lightbox.js binnen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/11/2010 12:58:47
Quote Anchor link
Nee, iemand die alleen op pagina 1 komt laadt 1 bestand in en dit bestand is een samenvoeging van main.js en jquery.js. Iemand die alleen op pagina 1 komt laadt dus niet teveel in.

Iemand die vervolgens op pagina 3 komt laadt ook 1 bestand in, een samenvoeging van 3 bestanden.

Je zou inderdaad kunnen zeggen dat je dan op pagina 3 informatie inlaadt die je op pagina 1 ook hebt ingeladen. Echter, je hebt nog steeds 1 request in plaats van 3 requests (ook al zouden die 2 gecached zijn in de browser, het blijven losse requests). Volgens mij levert dat een positieve bijdrage aan de snelheid.

Mee eens, of zie ik het verkeerd?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.