jQuery vticker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 15:40:03
Quote Anchor link
Deze vticker werkt niet? Mischien zien jullie het?
Url waar het wel werkt: http://www.jugbit.com/jquery/vticker.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery.vticker-min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(function(){
    $('#navigation').vTicker({
        speed: 500,
        pause: 3000,
        animation: 'fade',
        mousePause: false,
        showItems: 3
    });
});
</script>
</head>

<body>

   <!-- Begin Wrapper -->
   <div id="wrapper">
  
         <!-- Begin Header -->
         <div id="header">
        
              
              
         </div>
         <!-- End Header -->
        
         <!-- Begin Navigation -->
         <div id="navigation">
        
               <ul>
                <li><div>Er is op dit moment 5400 kilo verloren door 400 nederlanders.</div></li>
                <li><div>Er zijn op dit moment 3000 mensen online.</div></li>
                <li><div>Het recept van de week is spinazie al le buffle.</div></li>
               </ul>
   </div>
   <!-- End Wrapper -->
  
</body>
</html>
              
Gewijzigd op 27/05/2011 15:41:12 door Ocirina Ocirina
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 10:32:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 16:08:04
Quote Anchor link
Gokje, de JS-files zijn niet geupload, of het pad klopt niet?
Gewijzigd op 27/05/2011 16:08:33 door - Ariën -
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 16:45:15
Quote Anchor link
Nou dat is het juist, als ik in de brondcode kijk en dan is er een link zeg maar.
Als ik op de link klik opent hij de file gewoon?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 16:56:08
Quote Anchor link
Geeft firebug een melding? Of kan je het ergens online zetten, want het is nu gokken?
 
- Mark -

- Mark -

27/05/2011 16:58:36
Quote Anchor link
Je hebt er maar 3 items in staan. De ticker zal wel niet worden geactiveerd omdat het niet nodig is.
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 17:13:56
Quote Anchor link
Weet nog steeds niet wat he probleem is. Heb het opgelost door middel van de directe bron te gebruiken.

In ieder geval bedankt
 
- Mark -

- Mark -

27/05/2011 17:16:05
Quote Anchor link
Verander

showItems: 3

eens in

showItems: 2

op regel 10.

of dump wat meer items in je navigation menu.
Gewijzigd op 27/05/2011 17:16:28 door - Mark -
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 17:18:51
Quote Anchor link
Heb nu al meer dan 3 items, maar het werkt niet. Als ik de link van de bron gebruik wel?

code Vticker:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
/*
* vertical news ticker
* Tadas Juozapaitis ( [email protected] )
* http://www.jugbit.com/jquery-vticker-vertical-news-ticker/
*/
(function($){
$.fn.vTicker = function(options) {
    var defaults = {
        speed: 700,
        pause: 4000,
        showItems: 1,
        animation: '',
        mousePause: true,
        isPaused: false,
        direction: 'up',
        height: 0
    };

    var options = $.extend(defaults, options);

    moveUp = function(obj2, height, options){
        if(options.isPaused)
            return;
        
        var obj = obj2.children('ul');
        
        var clone = obj.children('li:first').clone(true);
        
        if(options.height > 0)
        {
            height = obj.children('li:first').height();
        }        
        
        obj.animate({top: '-=' + height + 'px'}, options.speed, function() {
            $(this).children('li:first').remove();
            $(this).css('top', '0px');
        });
        
        if(options.animation == 'fade')
        {
            obj.children('li:first').fadeOut(options.speed);
            if(options.height == 0)
            {
            obj.children('li:eq(' + options.showItems + ')').hide().fadeIn(options.speed).show();
            }
        }

        clone.appendTo(obj);
    };
    
    moveDown = function(obj2, height, options){
        if(options.isPaused)
            return;
        
        var obj = obj2.children('ul');
        
        var clone = obj.children('li:last').clone(true);
        
        if(options.height > 0)
        {
            height = obj.children('li:first').height();
        }
        
        obj.css('top', '-' + height + 'px')
            .prepend(clone);
            
        obj.animate({top: 0}, options.speed, function() {
            $(this).children('li:last').remove();
        });
        
        if(options.animation == 'fade')
        {
            if(options.height == 0)
            {
                obj.children('li:eq(' + options.showItems + ')').fadeOut(options.speed);
            }
            obj.children('li:first').hide().fadeIn(options.speed).show();
        }
    };
    
    return this.each(function() {
        var obj = $(this);
        var maxHeight = 0;

        obj.css({overflow: 'hidden', position: 'relative'})
            .children('ul').css({position: 'absolute', margin: 0, padding: 0})
            .children('li').css({margin: 0, padding: 0});

        if(options.height == 0)
        {
            obj.children('ul').children('li').each(function(){
                if($(this).height() > maxHeight)
                {
                    maxHeight = $(this).height();
                }
            });

            obj.children('ul').children('li').each(function(){
                $(this).height(maxHeight);
            });

            obj.height(maxHeight * options.showItems);
        }
        else
        {
            obj.height(options.height);
        }
        
        var interval = setInterval(function(){
            if(options.direction == 'up')
            {
                moveUp(obj, maxHeight, options);
            }
            else
            {
                moveDown(obj, maxHeight, options);
            }
        }, options.pause);
        
        if(options.mousePause)
        {
            obj.bind("mouseenter",function(){
                options.isPaused = true;
            }).bind("mouseleave",function(){
                options.isPaused = false;
            });
        }
    });
};
})(jQuery);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 17:40:11
Quote Anchor link
Heb je geen werkend voorbeeld?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:06:55
Quote Anchor link
De link in mijn eerste post bevat een werkend voorbeeld.



BTW, Wat vinden jullie hier van? Klikje.
Wat moet ik nog allemaal veranderen?
Gewijzigd op 27/05/2011 22:11:55 door Ocirina Ocirina
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 22:12:53
Quote Anchor link
Ik doelde op een voorbeeld die niet werkt... :-)
Kunnen we die bekijken?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:16:47
Quote Anchor link
Oh zo, haha verkeerde gelezen.
nou de link in mijn vorige post bevat de niet werkende nu.
Wat vind je zelf van het design. Wat moet ik veranderen?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 22:24:00
Quote Anchor link
JQuery is verkeerd ingeladen, ik dacht dat je de broncode had gecheckt?
Gewijzigd op 27/05/2011 22:27:10 door Niels K
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:44:09
Quote Anchor link
Hoe bedoel je? Net werkte hij?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 22:44:45
Quote Anchor link
Bekijk je jquery.js eens ...
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/05/2011 23:29:45
Quote Anchor link
Quote:
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
jquery.vticker-min.js:6Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
ocirina.bplaced.net:12Uncaught ReferenceError: $ is not defined


Je moet we de jquery file inladen. Je laad nu de vticker zonder het jquery framework
Gewijzigd op 27/05/2011 23:30:01 door Vincent Huisman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.